💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 117
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 935
Тази вечер АМ срещу двама "сакати" мина през гредата! Мартеничката е си тромав, пък и се залежаваше в скатавки! Венци верно беше там да им покаже играта! Не че нещо ми е любимка, ама тя си игра сама!
Истинска наслада беше  да отпадне Пролетната уморена балерина! Уморените коне ги убиват, нали? Кеф ми беше да падне точно от тези девойки! Обаче гьон сурата си е гьон и като Господ като е раздавал акъла, Март е седял пред камера да се убеждава колко е силен! Некъде там и Веско е бил паркирал тира с уредите и е дигал да шапка хамериканците!
ПС: В Инстаграм на Мекичаря имаше снимка как се гушка с една афроамеринка! Много я харесах за бг снаха! на кила го докарва като добра готвачка!

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 23:35 от Anhela_a

# 1 936
  • Варна
Според мен, женомразци са тримата славяни. Юлиян е просто невъзпитан, а ситуациите в които попада до тук са такива, че в полезрението му са само жени. Една игра да имаше, където мъж загуби или се оправдае с ,,не мога, не става" например и ще отнесе същите ругатни от Юлиян. За него има само победа и игра на макс!
Да питам имащите инстаграм, как е положението с писането на алманаха на игрите от Весо? Да не е в тридневен траур? Не мога да  разбера играта, ако той не ми я поясни, а сега...тишина!

# 1 937
  • София
Дали пък ме са ни чели, изобщо нямаше днес, глупостите дето ги дават по време на битките, от сорта: " Изоставам ,но ще се боря и ще победя".
Абсолютно безмислени и излишни.
И вече няколко предавания не питат отпадналите ,кой е фаворит за тях.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 14:01 от Миленски

# 1 938
  • София
компютри

За МОБИЛНИ    

още един  

# 1 939
А добре де за една жена кое по-добре. Някой мъж да я нагруби с думи, но нищо повече или такъв, който и се умилква, а в същото време най-редовно си я използва, хайде така да го кажем. Както писаха по-нагоре отношението на славяните към жените е много по-унизително отколкото това на Юлиян. Само че Милков умишлено го пропуска този момент.
Общо взето цялото предаване се прави от Ваня, другите са само за фон там.
А, точно. Юлиян е като куче, което лае, но не хапе. Ядосва се, пали(лъв все пак), казва нещо, но после винаги може да похвали или да стимулира по някакъв начин.
Славяните пък точно обратно. Признавам, че мен ме заблудихо и затова ги харесах, но в своя защита искам да отбележа, че в началото този сексизъм не беше така ясно изразен. Да, веднага се формира групичката, но викам си само стратегия е, номинираха все Амелия -  викам си все някой трябва да е, обаче...в един момент направо избухнаха  и вече предателството към Амелия и Марешка, както и сексапилът на Юлиян Heart Eyes ме накараха да прогледна.

На мен Алекс в студиото като водещ, коментатор, динамика спрямо гостите ми харесва, на терен с играчите - не.

# 1 940
Все пак Анка натри нечий нос! Не че кой знае как, не че на тия, на които искаше, но все пак натри нечий нос!

# 1 941
  • Испания
А добре де за една жена кое по-добре. Някой мъж да я нагруби с думи, но нищо повече или такъв, който и се умилква, а в същото време най-редовно си я използва, хайде така да го кажем.

Нито едното, нито другото. Не бих търпяла нищо подобно. Защо една жена да трябва да избира между едно и друго просташко поведение?

Както писаха по-нагоре отношението на славяните към жените е много по-унизително отколкото това на Юлиян. Само че Милков умишлено го пропуска този момент.

За мен е еднакво унизително и нито една жена не трябва да го търпи.

# 1 942
  • Пловдив
Радвам се, че Март отпадна и получи един горчив, но безценен и необходим за него урок, който иначе нямаше как да научи. И на мен ми стана жал, като го гледах как се пържи в студиото, аз съм си мека Мара, но той заслужаваше да отпадне и то така безславно, защото иначе можеше и никога да не осъзнае грешките си, и че само с високо самомнение и умаловажаване на другите не се покоряват върхове. Малко повече самокритичност и малко повече зачитане на другите и сега щеше да е различно. Не всяка битка може да бъде спечелена, но от теб зависи да си запазиш поне достойнството. Млад е, още се учи на много неща и тепърва ще получава още житейски уроци. От него зависи да вземе най-доброто от тях. Пожелавам му го.

# 1 943
  • София
И пак към Милков. Понеже все в устата му е Юлиян злодея (днес даже обиди по един интелигентен начин публиката, който се усетил се е усетил... а може би спойлер и какъв ще е финала и че Милков няма да е доволен, хехе, не знам, ще видим), та да го питам, ако случайно хвърля по едно очо.
Според теб близначките как се държат и не са ли още по-краен вариант? Или понеже на него са му симпатични и няма никакъв проблем когато те тормозят, провокират и дразнят определени хора и то понякога много цинично и безпардонно.
На това драги ми Милков се казва двоен аршин. Взимай си ги и двете, ама жална ти майка...  Peace Wink Нищо лично, кефиш ме и ти и днес се смях на глас.
Просто се дразня когато хората не са докрай обективни, а коментират точно, но избирателно и според ''правилния'' човек.
Толкоз.

# 1 944
Никакъв урок не е научил Март, а и повечето от участниците. Може би единствено Амелия и Роберта ще погледнат философски на този си опит.

# 1 945
Ами съгласна съм, че и мъже ще отнесат същото, че и повече от Юли, ако падат и дърпат племето от победата. Той е с хъс за победа, че и лъв. Там няма втори, трети, олимпийски принцип.
На мен и това ми харесва, все пак не са се събрали на събрание  или да се сродяват. Там са да спечелят и да се докажат.

Защо все го бъзика Алекс с близначките този Милчев. Той женен ли е. Ще бъде интересно, като отпаднат как ще бъде в студиото)) Този им е върл фен, ако е и неженен, ето мома да избира, че и две))
На Радостина чак сега се загледах за Юлиян, като говореше в студиото и я дадоха отблизо пак. Ми тя и в устните има корекция според мен. Кое не е вярно от казаното на Юлиян. Ми даже без грим изглежда доста по-възрастна за годините си.
Много странно, но е вярно като се замислих. Не е сив кардинал Радостина, на много ниско ниво е, такава е в работата си, но нищо повече не показва. Сивия кардинал и за двамата -Джаферович и Милчев бил Пламен. И май са прави, мда...а аз го подценявах.

# 1 946
Странно ми е. Мъжете по-принцип не са много разказвателни и споделителни на личните теми, още повече пред непознати хора. Защо му е било нужно на Юлиян да разказва тази история за майката си пред цяла България, освен да я нарани? Много неприятен осадък остана след този епизод.

# 1 947
  • София
А добре де за една жена кое по-добре. Някой мъж да я нагруби с думи, но нищо повече или такъв, който и се умилква, а в същото време най-редовно си я използва, хайде така да го кажем. Както писаха по-нагоре отношението на славяните към жените е много по-унизително отколкото това на Юлиян. Само че Милков умишлено го пропуска този момент.
Общо взето цялото предаване се прави от Ваня, другите са само за фон там.
Жена съм и безусловно, поведението на балерините ми е не само обидно, но и унизително! При тях има пълно пренебрежение към жената изобщо и конкретно към тези, които минаха през племето.
Те считат, че жената е създадена само и единствено, за да им поднесе на тепсия комфорта, който и за миг не се съмняват, че заслужават...
Докато обидите, които Юлиян отправя се дължат не на пренебрежение към жените, а в отговор на тяхно заяждане или слаба игра и са по-скоро следствие от сприхавия му характер и са в моментите на размяна на реплики. Кофти е, но не е гледна точка към ролята и мястото на двата пола в живота, както е при кифльоците-тираджии.

# 1 948
  • Варна
И пак към Милков. Понеже все в устата му е Юлиян злодея (днес даже обиди по един интелигентен начин публиката, който се усетил се е усетил... а може би спойлер и какъв ще е финала и че Милков няма да е доволен, хехе, не знам, ще видим), та да го питам, ако случайно хвърля по едно очо.
Според теб близначките как се държат и не са ли още по-краен вариант? Или понеже на него са му симпатични и няма никакъв проблем когато те тормозят, провокират и дразнят определени хора и то понякога много цинично и безпардонно.
На това драги ми Милков се казва двоен аршин. Взимай си ги и двете, ама жална ти майка...  Peace Wink Нищо лично, кефиш ме и ти и днес се смях на глас.
Просто се дразня когато хората не са докрай обективни, а коментират точно, но избирателно и според ''правилния'' човек.
Толкоз.

Точно същото си мислех и аз, ама никой не задълба там да го пита.
Както и за трика с публиката и че това е пореден номер да подготвят хората, че ако се гласува, не е добра идея да гласуваш за Юлиян.

# 1 949
Според мен, женомразци са тримата славяни. Юлиян е просто невъзпитан, а ситуациите в които попада до тук са такива, че в полезрението му са само жени. Една игра да имаше, където мъж загуби или се оправдае с ,,не мога, не става" например и ще отнесе същите ругатни от Юлиян. За него има само победа и игра на макс!
Да питам имащите инстаграм, как е положението с писането на алманаха на игрите от Весо? Да не е в тридневен траур? Не мога да  разбера играта, ако той не ми я поясни, а сега...тишина!
Аз тоя алманах съм си го кръстила "Мило дневниче"

Общи условия

Активация на акаунт