💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 042
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Фанфанито,
Така е, нищо погрешно или лъжливо не е казал Юлиян за нито един участник.
Просто е болезнено директен и аз напълно разбирам защо някои жени не го харесват. Понякога наистина е по-умно да си замълчиш, но той просто не е такъв.

Смайли,
разбирам те, окей. Права си разбира се. Но аз познавам няколко точно такъв тип хора, на тях може да се разчита на 100% когато ножа опре до кокала. А двама имат и много стабилни семейства, но по-широкия кръг от хора около тях не ги харесват, защото или са респектирани или възмутени от държанието им.
Абе сложна работа е Юлката, той се познава най-добре.

А някой писа за психоложката. Тя всъщност нищо лошо не каза за Юлиян или за който и да било участник. Общо взето обрано се държа, но не каза нищо по-интересно отколкото това което знаем. Аз поне останах с впечатление, че харесва Радостина.

Иначе най-много ме шокира коментара на Ники Мартинов, че Ана Мария се отличавала с много добра концентрация в игрите.
Мооооллляя??? АМ и концентрация и психика?  Shocked
Или Ники е гледал само тази последната игра от днес или тя е негов човек какво писа някой в темата и че за това са я взели във формата.  Peace

# 1 951
  • Sofia
Не съм съгласна, че мъж с комплексите на Юлиян би бил перфектен за семейство. Да, той ще е стожерът на семейството, но съжителството с него никак няма да е лесно. Нещата ще са ок, до момента в който той има доминантната роля, но в момента, в който жената до него надигне глава и реши да постигне нещо - ще бъде смазана. Този тип хора са обсебващи, вечно изискващи и страшно взискателни. Обичат да изпъкват винаги и на всяка цена, не търпят, и не допускат да са втора цигулка, и някой друг да е по-добър от тях. Твърдо Не! Благодаря от такова съжителство, цял живот да се чувствам все едно съм на изпит с недостатъчно добре научен урок.

# 1 952
Аз също не усетих Юлиян да има нещо против жените в частност. Той просто се дразнеше от слаба игра. И да, ако бяха мъже, представили се по същия начин, той точно така щеше да напада и тях. И много интересно Венца не я видях да пуфти повече. Само в резиденцията.

# 1 953
  • Испания

Да питам имащите инстаграм, как е положението с писането на алманаха на игрите от Весо? Да не е в тридневен траур? Не мога да  разбера играта, ако той не ми я поясни, а сега...тишина!

Няма нищо такова. Всеки ден публикувам тук писанията му.

# 1 954
  • София
Както и за трика с публиката и че това е пореден номер да подготвят хората, че ако се гласува, не е добра идея да гласуваш за Юлиян.

Хаха, никакъв шанс.  Laughing По-скоро се чувства безпомощен и изнервен от нещо, ама не знам и аз какво, чудя се просто.
Ако има вот от публиката като гледам мненията тук в темата и във фейсбук и с оглед и мнението на мои роднини и приятели, които гледат формата (не всички гледат разбира се), то Юлиян към днешна дата би спечелил с много голяма преднина.  Peace То си личи просто, трябва човек да е сляп да не го вижда.
Ето и мнението на Ваня, на много от отпадналите участници в студиото, на някои гости също така. Някои директно си го казват, други с половин уста, но то ясно си личи, че му симпатизират по една или друга форма, само че явно в студото Юлиян е синоним на злодей и лоша дума и някои се правят и не му казват името все едно е ''Волдемор или онзи, който не бива да се назовава... '' Айдеее, не е глупаво дяволчето и умее да чете между редовете.
Ама забелязваш ли и Алекс колко много се промени, защото вижда народа как я хейтеше в социалните мрежи и хоп още малко и защитник ще стане на Юлиян (а, нема нужда).
Така че стискам му палци някак си да се добере до финала, там вече много трудно може да бъде бутнат.  Wink

# 1 955
Милият Март! Не случи на мъжка игра! Всъщност какво е мъжка игра? Кой колко участнички и по колко пъти ще оправи ли?
Извинявам се,че така грубо, ама с тоя сексистки наклон, който ни подават от славянското "ядро"!

# 1 956
  • Испания

Така че стискам му палци някак си да се добере до финала, там вече много трудно може да бъде бутнат.  Wink

Ако неведомите пътища Господни не го изправят в битка срещу Анка.

# 1 957
  • София
Не, стига... Ако АМ отстрани Юлиян, ще си направя публично форумно сепуко. Нееее, кошмар, не не, хаха Wink

дали? пфф, стига де  ooooh! Praynig Laughing Shocked

# 1 958
  • Варна
Аз като се замисля, май само Веско като заговорят за жени и почва: фръцкане, чистене, готвене и домакинстване. Март и Томас май не помня да съм ги чула чак такива коментари да са изказвали.  Томас май изобщо не е коментирал и визия дори. Март ..... е няма такава ирония.... искаше Анчето да му се фръцка и тя взе, че го фръцна него.

# 1 959
  • Sofia
Анка-Терминаторът😀 отива й, елиминира един от "най-силните" играчи във формата, нима ще й го отречете? 😋
П. П. Погледите на Веско-тъпото и Томасита Къртеха😂 😂 😂

# 1 960
  • Варна
Да отбележим все пак, че Март стисна ръцете на Анна и Венци, за разлика от Томас - Амелия. Но пък в студиото не поздрави Ваня и Милков....

# 1 961
Понеже всеки си има право на мнение относно типа мъже и не е точно темата за това, но..да кажа..
Не е типа мъж като Юлиян, който ще подтиска изявите на една жена (стига да иска тя), защото такива мъже обичат жени дейни и амбициозни, те нямат страх, че ще останат в тяхната сянка. Ако жената е по-нежна и пасивна професионално също няма проблем за тях, защото ще я обгрижат с каквото могат (не точно пари) Самият Юлиян има едно много важно изказване с Пламен, като говореха. Каза нещо, че на една жена и трябва уважение и ухажване (нежност) или нещо такова. Да виждате това при другия тип мъже -славяните. Това са мъже уж кавалери докато им ходиш на пръсти и ги величаеш. Ама да си седиш вкъщи и да не им застрашиш егото или да си губиш времето с друго, а не за тях самите.
Голяма разлика има, да. Юлиян ще стане в 2 през нощта и тръгне да спасява приятел (те няма да са много, разбираемо защо), но Васко няма да се мръдне със сигурност според мен, ако може да пострада или нещо да изгуби. Та...бих избрала тип мъж Юлиян поне аз и хич не ми пречи, че не си мери думите към някои дето не заслужава уважение, щото видиш ли трябва да сме любезно фалшиви и мазни. Ми Радостина кат е такава, харесва ли ви? Е , няма пълно щастие. типа хора не са толкова много. Пламен също не обижда жените, не е нито като славяните, нито като Юлиян, ама харесва ли ви характера му и поведението зад камера и пред другите. На мен не. Александър пък беше друга бира ... но по принцип типа хора не са толкова много. Въпросът е кой тип ти импонира. От тези във формата предпочитам Юлиян. Но..нямаше да съм с него директно и видимо, защото ще ме номинират винаги. Аз не съм като него, не ми е даденост, страхлива съм. Щях да съм може би като Пламен, нито тук, нито там и накрая от два стола на земята май)))

# 1 962
Аз пак загледах статистиката и се замислих как може да имат толкова сбъркана самооценка за силите си Март,Томас и Веселин.  Не са ли си дали сметка колко много загуби имат докато са били заедно в играта, много ми е странно. Ако не бяха двете капитански победи на Веселин нещата щяха да са направо трагични - при съотношение победи-загуби 14-30 ( 12-32 без 2те на Веско ) във всяко нормално първенство отбора е в зоната на изпадащите.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 01:37 от Bengun

# 1 963
Помислих си, че Март никога няма да я мине тая греда.
Анка много си повярва, но късмета каца веднъж.
Подводницата да не се радва и тя, че ще и се падне плуване.
Понеделник траките падат, после скандал.
Обединение няма да има а директно финал.

# 1 964
  • София

За МОБИЛНИ  

Още един вид  

Ако някой има проблем с линка, нека ми пише на лична.

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

Общи условия

Активация на акаунт