💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 042
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 980
Еехе Ана Мария, ама си е заключила акаунта? 🤔

# 1 981
  • Другата България
Опреквана?
 Really?

# 1 982
  • София
Нека се порадва момичето,  да не я опрекваме, Grinning то това ще й е - и аз залагам на нея за следващия отпаднал.

# 1 983
  • София
Та какво каза Ники за Юлиян?
реално нищо не каза.
Напротив, каза това, което и аз преди време се опитах да подскажа тук, но ме подминахте. Цитирам по спомен:
Да не забравяме, че е игра и лошата майка може да е театър.
Всички скочиха, че не е таетър.защото Юли не можел да бъде толкова добър актьор.

Не си гледала, не си слушала, а още по-малко си осмислила, какво каза Ники за Юлиян!
Върни го, чуй го и пиши пак!

Ще ми бъде интересно, какво ще чуеш, ако се абстрахираш от пристрастията си /които, разбира се, всички имаме!/
Съжалявам, но така стоят нещата... Wink

# 1 984
  • София
Нека се порадва момичето,  да не я опрекваме, Grinning то това ще й е - и аз залагам на нея за следващия отпаднал.
Може и да не е баш следващият,ама скоро ще е. Предвидливо си е заключила профила.

# 1 985
  • София
Всъщност какво става, ако са поравно гласовете в номинациите? Имало ли е досега такъв случай?

# 1 986
  • Sofia
Ех Анче, Анче, едно хубаво нещо направи и веднага побърза да се @сереш! Като си тръгнала да "покоряваш" оперните сцени, вземИ покори и правописа, че си смешна Душко! Трай Джанъм, изживей 5-те минути слава, след 3 месеца излагация и срам, ама сърце Анкино не трае!

# 1 987
При равни гласове -който е избран за капитан и е ходил на капитанската ,той ще избере кой да иде на номинационната .

# 1 988
Странно ми е. Мъжете по-принцип не са много разказвателни и споделителни на личните теми, още повече пред непознати хора. Защо му е било нужно на Юлиян да разказва тази история за майката си пред цяла България, освен да я нарани? Много неприятен осадък остана след този епизод.
Не е заради това. Не можете ли да приемете, че за него е просто историята, фактите от живота му, а не житейската му трагедия. Както ти ще разкажеш за твоето чудно детство без това по никакъв начин да те притеснява, така и той, но просто историята не е весела. За някои хора не е проблем, че са живяли зле като деца, те са силни и са се справили с това.
Другото, което исках да кажа е относно грубостта на Юлиян. Аз също не го оправдавам, НО... аз съм същата! ☺️😇 Когато някой прояви очеизвадна глупост или несъобразителност, както и хленчене за щяло и нещяло, мога да му кажа такива неща, от които косата му да настръхне. Като съм ядосана също. Тогава бълвам огън и жупел. И нищо от това реално не го мисля. Просто ругая и сипвам наред в яда си. Хората, които ме познават, са свикнали. Лошото е, че това са най-близките ми и най-често потърпевшите. Но съм губила приятелства заради този речник и защото не са ме разбрали що за човек съм въпреки него.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 10:21 от Анонимен

# 1 989
  • София
Реално ти разтоварваш себе си и ти олеква, но за човека отсреща остава горчилката, която той може да преглътне, ама може и да не.

# 1 990
Който е успял да последва Ана Мария преди да заключи акаунта си, моля, нека сподели още неща, ако има писани за продукцията, съотборниците ... или някакви интересни коментари под самите публикации свързани с играта.

# 1 991
Да отбележим все пак, че Март стисна ръцете на Анна и Венци, за разлика от Томас - Амелия. Но пък в студиото не поздрави Ваня и Милков....
Томас прегърна Амелия след битката, но е спестено на драгия зрител. За историята остана снимка, не ми се рови за нея, но няма как да отречеш очевидното.

# 1 992
реално нищо не каза.
Напротив, каза това, което и аз преди време се опитах да подскажа тук, но ме подминахте. Цитирам по спомен:
Всички скочиха, че не е таетър.защото Юли не можел да бъде толкова добър актьор.

Не си гледала, не си слушала, а още по-малко си осмислила, какво каза Ники за Юлиян!

Ще ми бъде интересно, какво ще чуеш, ако се абстрахираш от пристрастията си /които, разбира се, всички имаме!/
Слушам, г- н генерал! Веднага си пускам запис от снощи. 😂
Апропо как разбра какви са ми пристрастията?
И не се вживявам до болка в някакво ниско бюджетно шоу. Върни се и ти, и чуй какво каза Ники Мартинов.
Никой ли не ми видя въпросът за него?

# 1 993
  • София
Скрит текст:
реално нищо не каза.

Хайде и двете... редник... Stuck Out Tongue Winking Eye
Слушам, г- н генерал! Веднага си пускам запис от снощи. 😂
Апропо как разбра какви са ми пристрастията?
И не се вживявам до болка в някакво ниско бюджетно шоу. Върни се и ти, и чуй какво каза Ники Мартинов.
Никой ли не ми видя въпросът за него?
Хайде и двете... редник...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 994
Такава грешчица и... може да ме предизвика резко да се изявя като Юлиян! Ама ще замълча

Общи условия

Активация на акаунт