💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 049
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Момичета чета из фейсбук и в инстаграм тази сутрин.. настроенията не са точно като в темата. Навсякъде пишат, че Ана някой я бута отгоре, обиждат я и играта била нагласена да изгуби Март, не било честно, тъпо и прочее..
Сякаш никой не се радва, че е отпаднал още по-малко някой да поздравява студиото, че са му свили сърмите, напротив...
Ех ,не можа да се намери игра за тоя човек, да си покаже потенциала. Винаги на някого няма да е удобна играта!

# 2 011
На мен друго ми е интересно.
Не съм плувец. Когато плуваш нали си помагаш и с краката, или във водата болката не вАжи и не се усеща?
И друго. Игрите не са ли измислени още в началото на проекта- кой ден коя да е, няма значение кой ще се падне да играе. Ако ги нагласят нарочно според това кой участник е на пангара- много трудоемко ми се струва.

# 2 012
Никога мнеенията във Фб и тук не са били еднакви.
За това и толкова гидини вече се подвизавам тук.
Във форума открай време е било по- реалистично. А и има дускусия.
Аз също много се радвам, че Март отпадна.  Нищо не видях от това момче.
АМ още е малка, да няма физ. възможности много, но я чух, че има мечти.
Следваща ще е тя, но ми хареса, че и големият мъжкар Март падна именно от нея. Не без намесата на продукцията. Но и аз се съмнявам, че въпреки срама Март ще си *вземе поука*.
Пп Дари, когато си добър плувец, може да набираш скорост с плуване с по- малко напрягане на един крак или с една ръка. Както им се налагаше, когато носят по нещо, плувайки.
А и доколкото видях Март плуваше предимно кроул, където повечето тяга идва от ръцете.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 12:02 от Билян@

# 2 013
  • Варна
Момичета чета из фейсбук и в инстаграм тази сутрин.. настроенията не са точно като в темата. Навсякъде пишат, че Ана някой я бута отгоре, обиждат я и играта била нагласена да изгуби Март, не било честно, тъпо и прочее..
Сякаш никой не се радва, че е отпаднал още по-малко някой да поздравява студиото, че са му свили сърмите, напротив...

Чета и аз, факт е че играта беше изцяло да се използват крака. Дори да се мине през гредата по-бързо, това нареждане на пъзела с крака, въобще не е трудоемко за човек, който си е здрав, да не говорим, че даже беше и нелепо. Grinning
Март снощи си каза, че още има проблеми с крака и че е бил с почти скъсани връзки.
Бяха му я нагласили от продукцията, защото отдаааавна му беше време да си ходи, ама той отказва ли, отказва да си тръгне. Изцяло заслужено си беше.
Няма какво да пищят хората "Ама играта не беше честна за него, с контузия е". Като е с контузия, чантичката и вкъщи.  Wink

# 2 014
Във Фб има много мнения против славяните. Това, че Март си има агитка, не значи нищо.

# 2 015
Тези от продукцията дали четат тук?
Да ви кажа аз доста се радвам, че таак се случи с Март и после разкостването му в студиото. Но въобще не очаквах, защото нали е син на Виктор Ангелов, той пък бил приятел на еди кой си.. и така се говореше, че не е случаен и с повече протекция. Но не е така

# 2 016
  • Бургас
не харесвам Март, въздух под налягане. То май и тримата велики славяни са надувки, имат физически качества, но и снощи в Студиото казаха резулатите от всички игри - пълен разгром на мАжкарите.
Не може обаче да не се отчете факта, че на Март с тея плавници му беше по-трудно да реди дървените части, защото след дългото време на летвата, успя доста да настигне АМ.
Гледах й снимките на АМ - сладури са с гаджето й. Да са живи и здрави

# 2 017
  • Sofia
На мен друго ми е интересно.
Не съм плувец. Когато плуваш нали си помагаш и с краката, или във водата болката не вАжи и не се усеща?

Не се усеща болката,или е по-поносима.

# 2 018
  • София
Не знам за нея дали някой я бута и кой е той, но Март със сигурност го добутаха дотук и знаем с връзките точно на кого - тати  №2 !
Щото всеки контузен си отиде... някой сам и с чест /Наско/, друг след като си тръгна номиниран, вместо преди това /Георгеос/ и само Март беше пазен като рохко яйце, кротко полегнал на диванчето в резиденцията!
Беше толкова явно, че няма накъде!

# 2 019
  • Варна
Тези от продукцията дали четат тук?
Да ви кажа аз доста се радвам, че таак се случи с Март и после разкостването му в студиото. Но въобще не очаквах, защото нали е син на Виктор Ангелов, той пък бил приятел на еди кой си.. и така се говореше, че не е случаен и с повече протекция. Но не е така

Март е син на Виктор Ангелов? Open MouthOpen MouthOpen Mouth Това съм го пропуснала явно...

# 2 020
Доведен син.

# 2 021
Радва продукцията, не остави нищо на случайността снощи Sunglasses
Радвам се, че познах аранжировката на битката за елиминация Simple Smile
Скрит текст:
В петък продукцията залага една игра с леко бягане, ходене по греда 10-15 метра, още едно-две препятствия и едно леко пъзелче в края. Тогава няма значение кой ще се изправи срещу Март, пътник е с този глезен.

Сега вече Ана-Мария спокойно може да я изписват от санаториума ( опс играта ), изпълни отредената и роля SunglassesSunglassesSunglasses

# 2 022
  • Варна
Сега си пуснах пак студиото, браво на продукцията, че излъчиха отново думите на Март, седнал с Веско и Томас, който казва, че тя няма шанс. Даже се смя и си закри лицето с ръка....

Както казва баба ми: Смее се Петко, но не му е драго....

# 2 023
Веско като секретарка на Томас. Оня онемя  трайно. Загуби и ума и дума....Гледаше като натровен през цялото време, току измънка нещо и пак изпада в транс 😂

А Юлиян за мен лично е по-голям психолог от психоложката. Въобще проблема му не е омраза към жените. Просто той очаква себеотдадени и нахъсани хора като него, а не мърди, очаква стратегии отностно игрите, а получи скандали и сплетни. Това е нещото което изби като агресия при него. Те къде тръгнаха че детството му, че майка му, че баща му...

# 2 024
АМ все повтаря, че не обичала да я подценяват🤣 Пълна е със стратегии тя, освен с ноти😁
Юлиян за мен не е симпатичен, има глуповата физиономия, иска ми се да го победи и него жена. Но той има хъс и амбиция за победа, каквито никой в играта няма.
Март в студиото ми изглеждаше напълно апатичен, все едно не му пукаше, че е загубил, спортен хъс равен на нула. Такъв човек никога не може да е победител в нищо.
А рожденикът ми изглежда доста над годините си, някъде на 42-43.

Общи условия

Активация на акаунт