💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 037
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 025

А Юлиян за мен лично е по-голям психолог от психоложката. Въобще проблема му не е омраза към жените. Просто той очаква себеотдадени и нахъсани хора като него, а не мърди, очаква стратегии отностно игрите, а получи скандали и сплетни. Това е нещото което изби като агресия при него. Те къде тръгнаха че детството му, че майка му, че баща му...

Не. Юлиян е провокатор на моменти - да си спомним талпата с "Валерия" на Стоян например. На моменти целенасочено провокира и дразни, за да изкара опонента си от равновесие. Това е тактика, няма спор, но не е много удачна в отборната фаза на играта.
Има огромен късмет с правилата на формата, с това че номинирания от племето отива на дуел, а не отпада директно както в един друг формат. Има и късмет, че няма да има вот на финала от общото племе според мен.

Юлиян е супер комплексен солов играч, удоволствие е за мен да го гледам как се състезава - с хъс и до последно. Има моето уважение и симпатия за това.
Но е супер слаб играч в социалната част на играта. А това, че е единак в стадото идва според мен от детството му.

# 2 026
Има хора, на които им е заложено да се справят по-добре сами с някаква работа отколкото в отбор. Не е нужно да си социопат, или родителите да са те изоставили, за да е така.
И аз съм така. Сигурно за мен ще кажат, че е защото съм била единствено дете и не съм свикнала ''да деля'', астрологията ще кажа друго, психолозите трето...

# 2 027
  • Варна
Веско като секретарка на Томас. Оня онемя  трайно. Загуби и ума и дума....Гледаше като натровен през цялото време, току измънка нещо и пак изпада в транс 😂

Тц, глупости. Томасита беше през цялото време в транс..... JoyJoyJoy

# 2 028
  • София
Игрите не мисля, че са разпределени още в началото. Все пак не се знае какви конфигурации от състезатели ще се борят, особено пък за индивидуалните дуели - едно е да са двама мъже, може нещо по-силово и тежко; друго е мъж и жена, примерно, би трябвало да имат и двамата теоретичен шанс за победа.
Друг е въпросът, че пускат такива игри, които някак са по-удобни за едни и не толкова - за други, защо ли...

# 2 029
А този Живко Найденов да не е брат на Илиян Найденов-мъжа на Джуганин, че еднакви примати ми изглеждат:)

# 2 030
Живко Найденов мисля, че е третия от общо шестимата доброволно отказали се участници в БГ Сървайвър за пет сезона.  Беше в сезона с Ники Мартинов и беше изключително странна птица.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 14:05 от Bengun

# 2 031
Не мога да разбера докога в това предаване елементарни игри с подреждане ще бъдат наричани пъзели, при условие че няма нищо за мислене и съобразяване. Rolling Eyes

Също така не разбирам Март. Той наистина ли си мислеше, че има шанс да се възстанови преди финала от тази явно много сериозна травма или просто беше решил, че това е някакъв санаториум? Играта, в която отпадна, беше замислена да бъде елементарна за всички, не само за Ана-Мария и Венцислава.

# 2 032
Игрите се редят според участниците на елиминациите - ако има мъж и жена трябва да не е толкова силова (представяте ли си някоя от жените да реже дъската, която дадоха на битката между Юлиян и Стоян).
Иначе със сигурност имат подготвени отделните елементи на игрите, а колко елементи да сложат май ги мислят на място - повечето елиминации гледахме дълги битки, тази беше 10тина Мин...

И мен ме дразнят с определението за пъзел - пъзел беше тримерната пирамида на номинациите,  на елиминациите си беше редене на кубчета с крака. Всъщност на Март и с ръце да му бяха дали да реди резултатът щеше да е същия, вече го гледахме с онези карти срещу Наско.

# 2 033
Намерих го този Живко
сега трябва да е на 39години
има магазин за оптика
когато е участвал в Сървайвър е бил на 27г и дъщеря му (голямото дете) е била на 1г7м
ето, но няма снимка

събота, 1 ноември 2008 г.
Живко Найденов
Живко Найденов
Възраст: 27 г.
Роден на: 24.11.1980 г.
Град: София
Зодия: Стрелец
Ръст: 180 см
Професия: очен оптик
Образование: средно
Мисия в Survivor: Да намери отговор на много въпроси
Собственик на оптически магазин в гр. София.
Тренира културизъм и фитнес.

Печели 4-то място на републиканското първенство по класически културизъм.

Има дъщеря на 1.7 г. – Дария.

Любим филм: „Невъзможно твой”.

Твърди, че има всичко, за което е мечтал – добра професия, собствен бизнес, добра бъдеща съпруга, любимо дете.

Но чрез участието си в Survivor се опитва да счупи ежедневието си, в което “сам се е вкарал”.

ето и клипче, след излизането му от Сървайвър какво е казал
https://www.vbox7.com/play:25d033d0

а това е клипче (интересно е) с дъщерите на Ники и Владо Карамазов (много млад тук е) , както и бащата на втория финалист
Някой, ако иска да си припомни и види))
https://www.vbox7.com/play:3f3a8a98

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 14:54 от Анонимен

# 2 034
Вчера гледах само последните постове във Фб и сега виждам, че са честитили 50 годишнината на Пламен - това някакъв опит за шега ли е?!

# 2 035
  • София
Вчера гледах само последните постове във Фб и сега виждам, че са честитили 50 годишнината на Пламен - това някакъв опит за шега ли е?!
Пламен навърши 32 години.
Това с 50 си беше майтап.

# 2 036
Да, разбирам, че той се пошегува, но дали модераторът на страницата се шегува?

# 2 037
  • София
А защо определиха в студиото Пламен като сивият кардинал?

# 2 038
А защо определиха в студиото Пламен като сивият кардинал?
Защото играе задкулисно и се води най-довереният човек на Юлиян

# 2 039
  • Козлодуй
Аз се надявам да има гласуване на публиката и все пак доброто да победи - мисля да гласувам за Добрин Simple Smile Не харесвам спортната злоба и затова не харесвам Юлиян Simple Smile Много харесвам близначките като игра но ми паднаха в очите заради подигравките към Добрин Simple Smile  
Ана-Мария имаше синини и дори долу на крака като редеше фигурите според мен това момиче има разширени вени - не е възможно толкова синини само от играта Simple Smile
Играта натоварваше повече коремната преса защото за да държиш краката толкова време във въздуха си е необходим здрав корем а не крака затова Ана-Мария успя а не защото краката и за здрави Simple Smile Март все пак не стъпваше на болния си глезен за да не е за него играта - само на гредата го ползваше за малко - така че силите са изравнени - това че и двамата са слаби играчи нищо не ги оправдава Simple Smile
Според мен и двамата паднаха и Ана-Мария и Март Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт