💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 042
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Пловдив
Загледах днес коментарното студио и чух как Георги Милков разпалено обяснява, че случилото се в живота на Юлиян "оневинява, но не извинява" поведението му... 🙄 Тоз човек чува ли се какво говори?! Някой трябва да му каже, че оневинявам и извинявам са синоними... 🤭

Имам спомен, че каза, че това обяснява, но не оправдава поведението му, като визираше обидите от рода на стара развлачена чанта и т. н.

# 2 056
Скрит текст:

А Юлиян за мен лично е по-голям психолог от психоложката. Въобще проблема му не е омраза към жените. Просто той очаква себеотдадени и нахъсани хора като него, а не мърди, очаква стратегии отностно игрите, а получи скандали и сплетни. Това е нещото което изби като агресия при него. Те къде тръгнаха че детството му, че майка му, че баща му...

Не. Юлиян е провокатор на моменти - да си спомним талпата с "Валерия" на Стоян например. На моменти целенасочено провокира и дразни, за да изкара опонента си от равновесие. Това е тактика, няма спор, но не е много удачна в отборната фаза на играта.
Има огромен късмет с правилата на формата, с това че номинирания от племето отива на дуел, а не отпада директно както в един друг формат. Има и късмет, че няма да има вот на финала от общото племе според мен.
Че този "късмет" е и за всички участници в играта! Абсолютно всички! С какво той е по-облагодетелстван от останалите от правилата!?  newsm78

Не че е по-облагодетелстван от останалите участници, но само при такива правила специално той има шанс за краен успех с неговата много посредствена социална игра . Затова казвам, че има късмет Simple Smile   Формата е изключително подходящ за спечелване от силен комплексен солов играч като него.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 16:51 от Bengun

# 2 057
Какво да направи  Юлиян според него? Те го обиждат, кроят планове, интригантстват....да стои да ги глед ли. Предполгама вижда и повече от нас зад кадър и явно му кипва.

# 2 058
Аз продължавам да се питам какво толкова е направила Ана Мария. То са възторжени постове в Инстаграм, то е едно натриване на носове, то е едно Опрекване на всички, че са я подценили. Да беше нокаутирала Кубрат Пулев поне. А тя е победила една куца кобила. И никъде не споменава, че всъщност е победена от Венцислава. Жалка, смешна и отвратителна. Абсолютно еднакви с Март.

# 2 059
Така е. Март е мъжкия вариянт на Анка.

# 2 060
Какво да направи  Юлиян според него? Те го обиждат, кроят планове, интригантстват....да стои да ги глед ли. Предполгама вижда и повече от нас зад кадър и явно му кипва.

Значи,  когато Юлиян обиждаше,  правеше планове да гони жени и интриганстваше,  всичко беше в реда на нещата,  а когато се обърна срещу него е съвсем друго нещо?

# 2 061
Март в инстаграм.

# 2 062
Толкова е тъп, че даже и опитите му за обида са тъпи и неразбираеми... Горкият...

# 2 063
Скрит текст:

Пфуууу, продължава да рие дъното Март с този пост. Дребно човече - и в играта и в живота.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 17:06 от Bengun

# 2 064
А неговото тате дали защото го е зарязал и си има друг татко, та е станал такъв кретен, като е взел и от двамата си татковци най-гадното! Егати кретена нещастен!
Изтрил го е идиота, шубе го хвана, че простотията ще го изяде!

# 2 065
Добре де,,стоя и си мисля:Веселин някакво разстройство на личността ли има?Според него, всички трябва да се откажат и да спечели той.😳😳😳😳

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 17:19 от Ivaboteva

# 2 066
С това наистина ни показа какъв човек е, абсолютен малоумник е Март!

# 2 067
  • Другата България
newsm78 Thinking Някой, който разбира "тънкия хумор" на маминото и татино септемврийско глезанче ще може ли да ми обясни какво е искал да каже Септември с тази снимка? Това някаква подигравка с това, което разказа Юлиян за майка си ли е? Наистина ли? Sick Sick Sick Ако е така, виждаме нагледно резултатът от възпитанието и поведението на едно презадоволено момче, което в яда си и злобата си от факта, че е немощен стига до лични нападки и използване на грозни средства, за да изрази безсилието си.
И понеже виждам, че отново темата е Юлиян и анти Юлиян, смятам нагледно се вижда разликата между него и всички, които само могат да му дишат прахта.

# 2 068
Аз продължавам да се питам какво толкова е направила Ана Мария. То са възторжени постове в Инстаграм, то е едно натриване на носове, то е едно Опрекване на всички, че са я подценили. Да беше нокаутирала Кубрат Пулев поне. А тя е победила една куца кобила. И никъде не споменава, че всъщност е победена от Венцислава. Жалка, смешна и отвратителна. Абсолютно еднакви с Март.

Ако балетната трупа не тръбяха колко са достойни,  колко са силни и колко некадърни са жените,  на никой нямаше да направи победата над Март.Та радоста е по скоро от отпадането на Март,  а не че се радват за Анчето.

# 2 069
Изтрил го е идиота, шубе го хвана, че простотията ще го изяде!
Не го е изтрил. На стори е (където е профилната снимка), не е на публикация.

Общи условия

Активация на акаунт