💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 982
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Canada
Неудобно и мъчително ми беше вчера да гледам мъките и страданията Мартови и Анкини Joy  
Потреса на Веско и Томас обаче ми оправиха настроението, цвилех от смях!
Показах гаджето на АМ на ММ щото аз не го помня, коментарът му беше - а, този само мрънкаше и ревеше, намерили са се Joy

Март е абсолютно дъно, неспасяем случай е. Жалко, че на пръв поглед изглежда симпатично момче. Кух, та дрънка Disappointed

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 18:29 от Foncé

# 2 071
Ок, там не погледнах. Ами прост и злобен, това е Март и нищо няма да направи с живота си, защото си мисли, че е велик и морето трябва да се отваря пред него.

# 2 072
Аз не вярвам, че Март реално работи нещо - това с мениджъра са му го измислили за предаването, както дизайнерството на близначките. Сигурно просто харчи парите на мама и тате.

# 2 073
Март копае дъното с тия смешки.
Те хубаво преди капитанската битка си мечтаеха за жени, да им готвят, чистят и да се фръцкат. Откъде да знаят, че ще им се паднат баш Подлите камериерки.
И понеже съм сигурна, че вчерашната и предната битка са снимани в един ден, ще умра от смях, ако след като е отпаднал са го накарали да се върне в къщата, и да се преструват всички, че е нощта преди елиминацията.

# 2 074
  • София
Е каква е тая простотия от Март?! Изобщо не разбирам тънката смешка, но пък прекрасно допринася към светлия му образ...Close

# 2 075
  • Другата България
Бях влязла в темата само и единствено, за да напиша нещо за снощната игра, която гледах по нощите и то беше малко в "защита" на слабакът Септември. Но след видяното....пак ще го напиша разбира се, защото съм обективна, но се извинявам предварително, ако съм малко по-емоционална.
Значи нощес попрехвърлих постове във ФВ и Инстаграм. Над 60% от хората, които се възмущават от отпадането на Септември всъщност са възмутени от победата на Анка. Което ме кара да мисля, че ако всеки друг беше бил този... Sick щяхме друго да четем. С изненада прочетох, че според някои Анка била гласена за победител...какви ли не неща може да сътвори хейта, тук в темата го виждаме и нагледно Wink. За моя радост има и доста грамотно написани мнения на хора, които също като мен се питат и питат всъщност как трябваше да се постъпи с един куц кон, некадърен в нищо друго, освен в едно конкретно нещо, който няма достойнство да се откаже сам, защото ламти за едни пари-може би както и аз предположих, директно да отиде на финал след двумесечно лежане по дивани и кревати в резиденцията? Stop С още по-голяма изненада прочетох въпроси от рода на "Ама защо нямаше плуване?" tooth doh smile3514 Ама разбира се, защо всъщност играта не беше само с плуване, по възможност до Северния полюс, за да се спасим дълготрайно от едно недоразумение? Mr. Green Ами тогава всъщност пък феновете на Анчето щяха да питат-ама защо нямаше редене на пъзел? Медалът има две страни, винаги. За жалост за татковото остана тенекиения, ама кой каквото си е заслужил.
Но, най-важният извод за мен е следния. То всъщност е нещо, което твърдя от средата на формата и снощи нагледно го видяхме и ще го виждаме тепърва до финала според мен. Значи-ако продукцията, продуценти, сценаристи и всякакви такива монтажисти решат да изгонят Х от формата, то показно снощи ни демонстрираха начина. Laughing Една игра винаги може да се направи така, че Х да загуби за сметка на У, дори и У да е най-некадърния участник във всичи формати евър. И го пиша не заради нашия господин никой, снощния-неговото отпадане е напълно заслужено по дефолт, а го пиша отново по дефолт, за всички, които остават. Затова и писах, че хич няма да се учудя ако американчето е на финал и има игра с тежести. Не от лежанка, а играта от "Фермата" или подобна. Изобщо нищо повече няма да ме учуди. Всъщност не спира да ме изненадва само човешката глупост, духовна нищета и липсата на всякакви морални ценности, демонстрирани ни от определени участници показно. Но това вече не зависи от мен, надявам се моят син да съм го възпитала в противоположното на написаното. Всъщност, сигурна съм, че е така.

# 2 076
Вчера предаването ме разсмя и се радвам, че задругата се разпадна.

Но съм напълно съгласна, че играта беше нагласена. Март е вкаран с връзки в предаването, но след като видяха как се скатава около месец(!), продуцентите сигурно са се подразнили и са чакали подходящ момент да го изгонят. Точно това видяхме.

Сега си мисля, че Томас наистина ще падне от Ана Мария.

# 2 077
  • Другата България
Томас ще падне от Венца.
Някой може ли да ми каже къде в профила на недоразумението да видя грозната му публикация? Интересно ми е дали някой е коментирал, не друго.

# 2 078
Аз пък си мисля дали продуцентие не се издразниха от саботажа "мъжагите" и не направиха така Анка да победи Март?

# 2 079
Томас ще падне от Венца.
Някой може ли да ми каже къде в профила на недоразумението да видя грозната му публикация? Интересно ми е дали някой е коментирал, не друго.
https://www.instagram.com/mart.lchv/
Натисни на кръгчето, където е профилната му снимка. Снимките (казват им истории) качени там, изчезват след 24 часа - няма коментари там.

# 2 080
  • Другата България
Само от телефон ли става? От лаптопа нищо не се получава.

# 2 081
Да, само от телефон.
Ма той бил и художник. ooooh!

# 2 082
Какво става тук- Юли и Март се нападат

# 2 083
Само от телефон ли става? От лаптопа нищо не се получава.
И от компютър става да се гледат, но сега видях, че я е изтрил.

# 2 084

Абсолютно никой не заслужава подобно отшение, какъвто и да е той! Казват, че Юлиан бил злодея, а всъщност е Март... Копае дъното... Отвратена съм просто!

Общи условия

Активация на акаунт