💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 872
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 115
Тоя Веско има ОГРОМЕН проблем с пунктуацията.

# 2 116
  • Брюксел / София
Той само с това да имаше проблем, с мед да го намажеш, а то: няма за какво да се хванеш при него: ограничен, прилича ми на силиконова кукла в мъжки род с тези изкуствено напомпани мускули, липса на достойнство и самоуважение, сесксист да умопомрачение...

# 2 117
  • Canada

И още по голям с липсата на мозъчни клетки Joy

Личи си, че скучая днес Joy

# 2 118
  • Испания

Виц на деня.

Много прав е Маги, който пише по друг повод /не формата, който обсъждаме/:

Magi Halvadjian

Идиоти винаги е имало, просто сега мрежата ни позволи да ги виждаме! Ефектът от социалните мрежи обаче ще увеличи главоломно действащите идиоти и ще пробуди латентните идиоти, защото възмущението на нормалните хора ги храни!

# 2 119
  • Варна
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, сън не съм спала, но дочаках! Благодаря ти!
Знаех си, че не мога да разбера играта без разбора от Весо. Ето, че научих, че Март стои на 7 минути от НДК и чака концерта на Ана Мария.

# 2 120
Моля, моля, НДК си е баш пъпът на София. Веско, аз живея на самото НДК. Пред мен е паркът, а доскоро и паметникът, който вече го няма... Но простотията ви с Март е така безгранична, така нагла, така безпардонна, че сте минали покрай чужбината, но не сте я разбрали. Първото правило на цивилизацията е респект към личността на другия. Което изключва шантаж, че нещо ще му зависи от теб при бъдещо гласуване, защото не е спортсменско. А да закачаш някого за майка му е по- лошо от да му теглиш една. Грях, голям грях е това, но за който го разбира. Анна- Мария е светица в сравние с вас- Веселин , използващ тъпи полицейски американизма от филмите, издаващи ниското му социално положение и псевдо- интелектуалеца Март, дето на опера не е стъпвал, ама съди за нещата в живота. Тук някой употреби дума, която вземам назаем- жалкари!

# 2 121
Един път и аз да съм съгласна с Халваджиян! Така е, откакто има свободен и масов достъп до интернет и социални мрежи, се напълни с идиоти. Та сега чак се вижда с просто око в какво общество живеем... Матряла е калпав!

# 2 122
  • Испания
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, сън не съм спала, но дочаках! Благодаря ти!
Знаех си, че не мога да разбера играта без разбора от Весо. Ето, че научих, че Март стои на 7 минути от НДК и чака концерта на Ана Мария.

Друго е, когато има кой да те светне.

# 2 123
  • Другата България
 hahaha Joy doh #Shocked #Silly rotfImbo rotfImao smile3511 smile3513

Всичкото това в отговор на Весковите поредни постулати.
Но поне разбрах едно-целият напън е бил, за да разберем къде живее Септември-на пъпа на Софето. На тате Ангелов У жилището. Туй голямо постижение, достижение, награждение ще да е. Ръкопляскайте, драги зрители и читатели, и се молете да не го срещате около НДК-то....

# 2 124
hahaha Joy doh #Shocked #Silly rotfImbo rotfImao smile3511 smile3513

Всичкото това в отговор на Весковите поредни постулати.
Но поне разбрах едно-целият напън е бил, за да разберем къде живее Септември-на пъпа на Софето. На тате Ангелов У жилището. Туй голямо постижение, достижение, награждение ще да е. Ръкопляскайте, драги зрители и читатели, и се молете да не го срещате около НДК-то....
Мери, той да се моли да не се срещнем, че не съм учителка, и пожарникар не съм, нито оперна певица и ще взема да проявя лошия си характер. Защото съм спортист.

# 2 125
  • Испания
Не, не. Веселин се е погрижил да не се мъчим да гадаем, ако видим негова снимка пред НДК. Ще знаем, че е бил на гости на бро си.

# 2 126
  • Пловдив
Е каква трябваше да е играта, за да има Март късмет Thinking Сигурно да ходят на ръце, защото той не може на крака. Ако пък беше статично, тогава Ана Мария вече наистина щеше да го отнесе, като ураган Гецово куцо пиле. Март нямаше да оцелее и на битката между Роберта и Томас, защото имаше целене и доста качване, слизане и тичане. Щом е решил да остане, въпреки контузията, не бива да очаква специално третиране. Ще трябва да се състезава равноправно с останалите. Да, не е негова вината, че е контузен, а на продукцията, но след като е станало трябва да се гледа реално на нещата.

# 2 127
Е каква трябваше да е играта, за да има Март късмет Thinking Сигурно да ходят на ръце, защото той не може на крака. Ако пък беше статично, тогава Ана Мария вече наистина щеше да го отнесе, като ураган Гецово куцо пиле. Март нямаше да оцелее и на битката между Роберта и Томас, защото имаше целене и доста качване, слизане и тичане. Щом е решил да остане, въпреки контузията, не бива да очаква специално третиране. Ще трябва да се състезава равноправно с останалите. Да, не е негова вината, че е контузен, а на продукцията, но след като е станало трябва да се гледа реално на нещата.
Тц., не съм съгласна. На статична игра “лежане без помръдване с вдигнат крак” можеше да ги бие и двете. Или издържане на поглед “ хем спя, хем гледам”. Или на любимото ми от детството “ти знаеш ли кой е баща ми- в случая с Март втория баща”. Хм?

# 2 128
Биляная4,

Милков дословно казва:
Това е оправдание, но не извинение.

Не и това, което ти пишеш. Всеки може лесно да го чуе на 40:56 м от линка за мобилни на Мари мар.
Така е, права си. Слушах студиото в движение (из кухнята) и явно друго ми се е причуло. Посипвам си главата с пепел. 😳
... И все пак продължавам да не съм впечатлена от Милков, например: "Има деца и хора, които са преживели доста по-тежки детски години." Децата не са ли хора?!

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 20:56 от Bilyana14.

# 2 129

Общи условия

Активация на акаунт