💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 852
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 130
Как имате нерви да ги четете тия Весьови чаршафи, не знам Grinning
Пък и ги разбирате. Или аз не се задълбочавам толкова, че да ги разбера, или капацитета ми е по-нисък и от неговия Joy

# 2 131
  • Бургас
от инста на Пламен
https://www.instagram.com/p/B5Nlc8gghVh/

Снимката на профила на plamenmladenov1
plamenmladenov1
Един незабравим момент за мен!
Двете племена пеят Happy birthday за мен!
Благодаря на всички!
И както обичам да казвам Който си прави ТА..К С ИГРАТА-след това играта си прави Т..АК с него!

какво пък иска да ни каже с това?

# 2 132
  • Испания

Много е важно да не тъпчИш на едно място.

# 2 133
Абе той не тъпчи на едно място като го гледам!😃 Още повече е заякнал.

# 2 134

И както обичам да казвам Който си прави ТА..К С ИГРАТА-след това играта си прави Т..АК с него!

какво пък иска да ни каже с това?

Елегантен коментар за загубата на Март и за предшестващата песен на Славяните "Полегнала е Тодора, за всички Вас, които я пожелахте в ранния следобед"

# 2 135
Не ви ли се струва интересно, че Весо се стреми да се сприятелява само с богати хора? Златотърсач, но в онзи смисъл, който обикновено се използва за определен тип жени - ако може да го уредят някъде нещо, да падне нещо и те така...

# 2 136
Ми селото няма да излезе от него. Той е живото превъплъщение на бай Ганьо при това съвсем, съвсем автентично! До Чикаго и назад! 🤪 Ето и НДК за него култово място, само специални живеят на 7 минути от него 😁🤣

# 2 137
Най обичам като се пишИ негрАмотно! И Веско/ПР-ът му, и Стоян, и други май не са чували за запетайки, тирета, граматика!

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 21:38 от Anhela_a

# 2 138
Отново за Юлиян и Март
https://www.flagman.bg/article/201750

# 2 139
  • София
Както се и предположи по-рано, наистина двете битки са в 1 ден. Големи приказки съчиняват и разказват от продукцията, ей, направо художествени измислици... С мустак, без мустак...

# 2 140
Тук го видяха и веднага спретнаха статийка. Тия хора не работят, само дебнат кой какво пише и така си списват нещицата. Нямат акъл сами да разровят и да открият информация, а и защо като тук всичко им е сдъвкано.

# 2 141
Най-обичам като се пишИ негрАмотно! И Веско/ПР-ът му, и Стоян, и други май не са чували за запетайки, трета, граматика!
Всички правим грешки, особено от малки устройства и с автоматичен редактор. Но съм съгласна , че има грешки, които показват кой откъде е. Но виж и твоя текст- вероятно имаш предвид “ тирета”?

# 2 142
  • Испания

Нали се сещате, че "Флагман" публикува след постовете тук?

# 2 143

Марта даже и не може да хапе с думи и подигравки както трябва. Юлиян поне удря на правилното място. Вярно с грозни думи, понякога верни въпреки това. За това и се джафкат с близначките. И тримата знаят как и с какво да отвърнат, когато бъдат нападнати. Не остават длъжни.

# 2 144
  • Варна
Най-обичам като се пишИ негрАмотно! И Веско/ПР-ът му, и Стоян, и други май не са чували за запетайки, трета, граматика!
Всички правим грешки, особено от малки устройства и с автоматичен редактор. Но съм съгласна , че има грешки, които показват кой откъде е. Но виж и твоя текст- вероятно имаш предвид “ тирета”?

Тиретата са техническа грешка, но доколкото помня глаголи не се степенуват с -. По обичам, най обичам.

Общи условия

Активация на акаунт