Сватба, булките на 2020 г., тема 2

• 32 591
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз пък ще искам съвети за костюми, трябва да ходим следващите два уикенда по магазините, мислим София и Пловдив. Кои магазини можете да препоръчате? Търсим на по-ниска цена (ще вземем втори по-скъп за медения месец, който и да си носи и при други поводи, но за сватбата ни се струва излишно). Младоженецът иска втален в по-интересен цвят или акценти, в зелено/синьо, светлосиньо или панталон и сако в допълващи се цветове, примерно светлосиньо сако с тъмносин панталон. Вашите половинки откъде си купиха/ще купуват?

# 391
Niya-, баща ми си купи за нашата сватба от магазин Елегант на Пиротска номер 7 много хубав цвят бордо, а ММ от M Style втален светло син пак от Пиротска. И двата бяха около 450лв май. Аз съм си много доволна и от цената, и от качеството. Стои им екстра и нямам търпение да се изфукам на сватбата с тях.
Не знам какъв вкус имате и какво точно търсите, но ако решите, хвърлете по едно око. Също магазин Агресор.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 09:40 от usmvka

# 392
  • София
Иванжелина Тодорова, благодаря, да ви се връща!
Бенчита, датата си я избрахме още преди години и не направихме компромис - 2 май Simple Smile Моите родители са женени на 2 април, а на ММ родителите - на 2 юни. Искахме пролетна дата, защото и двамата не харесваме жегите, а пролетта ни е любим сезон (макар и много кратък).
Juicy Pigeon, може ли информация откъде поръчахте поканите? 🤗
Да се оплача, че си загубих годежния пръстен! От няколко седмици не го намирам. Най-вероятно съм го свалила някъде, за да си дезинфекцирам ръцете и съм го забравила. В тази връзка, нямам търпение да си носим вече халките, които 1 година стоят в гардероба. Поръчахме ги от Etsy, ръчно правени са в Америка. Само там намерих модел, който да ми отговаря на изискванията - преплетени нишки в трите цвята злато. Бяхме гледали подобни модели в Пловдив, но не си спомням вече каква беше драмата. Altinbas също са имали такъв модел, но като е стар модел вече не се продавал 😁
Рокля съм си харесала от китайски сайт и ще я поръчвам вече. Струва 300 лв, така че ако не става на живо, няма да съжалявам.
Днес ще си запазим час за венчавката (в Св. Параскева), която харесваме като ритуал и ще бъде след гражданското, за да отмие евентуалното неприятно усещане от соц обстановката.
Много се радвам да ви чета, момичета и ентусиазмът ви ме зарежда. Сега съм зомби мама и си мечтая за сватбата да съм се наспала и да се чувствам красива Flowers Hibiscus

# 393
Да се похваля с вече капарирано видео.
Ние снощи имахме разховор с ДЖ... Аз не останах особено очарована, годеникът ми обаче да и сега спорим как да постъпим. Дано скоро и с това да се похваля, искам до края на февруари да сме го отметнали.

# 394
Здравейте! От много време ви чета и тайничко се надявах да дойде и моят ред да пиша:relaxed:
Ние започваме да организираме годеж (50+човека), който ще бъде нещо като малка сватба. Решихме да го направим така първо, защото времето ни притиска (започнахме организацията от вчера и трябва всичко да  е готово до Великден понеже ще заминаваме за магистратури в Китай) и второ, защото винаги съм си мечтала да имам както традиционна сватба в носии, така и сватба в бяла рокля. Та така, решихме да направим и двете.
Понеже си мечтая за това от доста дълго време, за един ден вече имаме поръчани покани:
Скрит текст:
Подарък за покана на кумовете:
Скрит текст:
Подаръци за гостите на годежа:
Скрит текст:
Днес ще ходим да говорим с механата, която е точно в такъв стравремски стил. Силно се надявам да е свободна за желаната дата. Ако е свободна, ще говорим и с певицата, видео- и фотооператорите, които също съм харесала много отдавна. Самата концепция на годежа е всеки да дойде в народна носия (намерих такива под наем, които ние ще осигурим на гостите). Много се вълнувам!

П.П. Надявам се, че въпреки че това не е сватба, все пак има много неща за организиране и може да се включа към вашата дискусия. Blush

# 395
Allegra, поканите поръчахме от Elly's Art & Handmade. Имат фейсбук страница. Избрахме стъклени покани за родителите и кумовете, доволни сме от качеството и цената.
Поканите за гости ще ги поръчаме от Луксевент, но са в почивка до 6-7 януари и общо взето чакам нетърпеливо.
Вчера младоженеца мери костюм, като го видях така облечен направо се влюбих втори път хахаха Grinning
Чакам и изложението да дойде, ние вероятно ще ходим на 19ти. Хубавото е, че ще има златари този път.

# 396
  • UK
Здравейте, бъдещи булки! Присъединявам се и аз, сгодена от 1 седмица Heartpulse

Вече започнахме с организацията, ще споделям тук какво и как, но за момента исках да попитам- имате ли мнение за роклите на Mille Bridal? За момента от всичко, което разгледах, техните се доближават най-много до моите представи за идеалната рокля. Ако някое момиче е било на проби, ще се радвам да сподели мнение. Извинявам се, ако е обсъждано преди- все още не съм успяла да изчета предните теми.

# 397
Ава, честито Simple Smile В Милле роклите са прекрасни, обслужването също. Собственичката е мила и приятна. Макар моята рокля да е от друг бутик, останах с приятни чувства от Милле Simple Smile

# 398
  • София
И на мен ми харесха роклите като качество в Милле, но и трите рокли, които исках да пробвам, ги нямаше и няма да ги има, а едната дори предния ден се въртеше като реклама. Но пък харесах друга, даже ми хареса повече от на  снимките.

# 399
Здравейте, бъдещи булки! Присъединявам се и аз, сгодена от 1 седмица Heartpulse

Вече започнахме с организацията, ще споделям тук какво и как, но за момента исках да попитам- имате ли мнение за роклите на Mille Bridal? За момента от всичко, което разгледах, техните се доближават най-много до моите представи за идеалната рокля. Ако някое момиче е било на проби, ще се радвам да сподели мнение. Извинявам се, ако е обсъждано преди- все още не съм успяла да изчета предните теми.

Здравей!
Честито за годежа започвай с организацията. 👰
Аз бях в Миле собственичката е прекасна много мила и любезна . Не те пришпорва да пробваш и не ти дава зор както се казва. Влюбих се в един от моделите и мисля, че ще отида да я поръчам след месец. Цените варират между 1800-3500 мисля, че ако не се лъжа . Заслужава си да отидеш и да пробваш също така е безплатна пробата.

Хубава вечер! 🌸

# 400
Момичета, ние ще се подписваме преди това. Препоръчайте ми хубав магазин за дрехи в София. Не искам да съм в бяло на подписа, искам да съм с хубава блуза и пола в нежни светли тонове. Нещо изискано и нежно. Бюджетът ми е около 100-тина лева. Гледах Орсей, но кажете и вие.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 22:37 от usmvka

# 401
Момичета, ние ще се подписваме преди това. Препоръчайте ми хубав магазин за дрехи в София. Не искам да съм в бяло на подписа, искам да съм с хубава блуза и пола в нежни светли тонове. Нещо изискано и нежно. Бюджетът ми е около 100-тина лева. Гледах Орсей, но кажете и вие.

Аз лично много харесва Avin boutique, Cliche  и Alessa. Първите два имат и физически магазини, постоянно пускат колекции.

# 402
Връщайки се към кумата с червения плат - бях поканена на една сватба преди години и така се получи, че случайно си намерих рокля почти веднага след годежа им. Купих я, но после ми предложиха да съм една от шаферките и трябваше да се откажа от моята рокля, защото те купиха еднакви рокли на всички шаферки. Моята рокля така и не я носих, и не съжалявам, шаферската рокля много ми отиваше. Та за тази кума вариантите са два - или си носи червената рокля, но няма да е тя кумата, или се съобразява с желанията на булката. Моята кума веднага ми каза - нищо няма да купувам без твоето съгласие, и вече 8 месеца си държи на думата))) Тя не ми е близка приятелка, тя е жената на най-добрия приятел на моя мъж, но много се разбираме с нея, и даже нямах съмнения че те ще са ни кумове. Ако не са те не знам кой щеше да ни кумува, но нямам проблем да не са двойка. На една сватба така бяха сложили на младоженската маса половинките на кума и кумата, не бяха изоставени на някоя маса с други гости и беше добре, нямаше недоволни.

# 403
Момичета, някоя от вас знае ли къде мога да намеря такава кутийка? От Алиекспрес не смея да поръчам.
Скрит текст:

# 404
Момичета, някоя от вас знае ли къде мога да намеря такава кутийка? От Алиекспрес не смея да поръчам.
Скрит текст:

https://mondeshkakeepsakes.com/malka-geometrichna-kutia-za-svatbeni-prasteni

И аз такава търся, но май ще поръчам от алито. 70 в не ми се дават..
Всъщност, виждала съм как се правят със сламки и тел(няма стъкло). Може би ако се запълни със зеленина пак ще върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт