Сватба, булките на 2020 г., тема 2

• 33 358
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Олелее, тези неща ме отказват. Много е красиво, много ми допада, но те явно не държат на сватби, иначе не биха се опитали да откажат всички, които помислят за сватба там.
Когато им исках оферта, ми казаха, че ще има отстъпка от цената на нощувките, но не знам колко е. На вас казаха ли ви? Предполагам около 10%.

# 316
И не мен ми казаха, че ще направят отстъпка, но не колко ще е тя. Предполагам, че няма да е повече от 10-15%. Мен ме отказа и това, че някои от гостите, ще бъдат за две нощувки, ние ще им покрием едната, но не мога да ги накарам да платят толкова за втората.

# 317
И не мен ми казаха, че ще направят отстъпка, но не колко ще е тя. Предполагам, че няма да е повече от 10-15%. Мен ме отказа и това, че някои от гостите, ще бъдат за две нощувки, ние ще им покрием едната, но не мога да ги накарам да платят толкова за втората.
Да, така е. Скъпо е, няма съмнение. Връщам се на резиденция Тера и на Голф клуб света София бих поискала оферта. В Тера ме дразни леко, че за зала Тера се плащат 120 куверта минимум, а ние не планираме толкова гости.

# 318
Ние запазихме един хотел на Златни пясъци, с ресторант за 60 човека, а ние ще сме 50 и ще пасне точно. А и аз съм от Варна и с организацията ще ми е по удобно, като ми е близо.

# 319
Само да кажа за Тера - ние бяхме на сватба там и да имате предвид, ако сте на първия етаж, че става ужасно задушно и е много неприятно. Дори и да искаш да танцуваш или да правиш каквото и да е в един момент не се диша. Няма прозорци, а за вентилация дори и да има, не се усеща грам. На сватбата бяха около 80 гости през юни. Трябваше да излизаме навън често, че станахме на вир вода.

# 320
Да, така е. Скъпо е, няма съмнение. Връщам се на резиденция Тера и на Голф клуб света София бих поискала оферта. В Тера ме дразни леко, че за зала Тера се плащат 120 куверта минимум, а ние не планираме толкова гости.

Здравей!

Относно Резиденция Тера . Ние ще сме там на 12.09.20. запазихме я още през Юни . В цената от 10,800лв влиза безплатно внасяне на алкохол, неограничени вода и безалкохолни. Също така не заплащате овъртайм, а само по 10 лв на сервитьор след 6 тия час в ресторанта . В цената влиза и изнесения ритуал .
Надявам се да съм била полезна .

Хубава вечер ! 🌸

# 321
  • София
Весела Коледа на всички.
Исках да попитам дали може да ми препоръчате някой ресторант+хотел,тъй като само той ни остана от тези по-спещните запазвания? Гостите ще са до 40 ,запазили сме св.София и ще подпишем в Обредният дом при Заимов.
Благодаря предварително и весело порещане на Новата Година. Relaxed

# 322
Посочената спец. цена е валидна до 29.12.19г. при поръчка на две рокли в един размер от марката

Някой може ли да ми обясни какво св има предвид? Това е промоция от сайта на si  selection. Нещо не мога да схвана? Кой ще си купи две рокли? Евентуално ако две булки се комбинират ли?

# 323
  • София
Посочената спец. цена е валидна до 29.12.19г. при поръчка на две рокли в един размер от марката

Някой може ли да ми обясни какво св има предвид? Това е промоция от сайта на si  selection. Нещо не мога да схвана? Кой ще си купи две рокли? Евентуално ако две булки се комбинират ли?

И аз им гледах офертата, явно се опиват да си пробутат стоката и накря пак да плащаш близо 3к по рокли... не ме грабна жената в този магазин, а даже ми беше и неприятна на моменти с толкова много говорене и как така роля за 3, 500 не ми харесва.А заплащането по 30 лв за проба на рокля до 1500лв и по 50 лв над 1500лв, направо не го и коментирам. Предполагам че тази промоция е за булки, които искат да сменят 2 рокли в деня, друго обяснение нямам.

# 324
Не съм ходила там точно заради заплащането на пробата, но рокля която си харесах в Кари, там е с 500 лв горе долу по-евтина, а сега с това намаление е с 1300 по-малко. Обаче 2 рокли... Няма как да стане 😁

И аз им гледах офертата, явно се опиват да си пробутат стоката и накря пак да плащаш близо 3к по рокли... не ме грабна жената в този магазин, а даже ми беше и неприятна на моменти с толкова много говорене и как така роля за 3, 500 не ми харесва.А заплащането по 30 лв за проба на рокля до 1500лв и по 50 лв над 1500лв, направо не го и коментирам. Предполагам че тази промоция е за булки, които искат да сменят 2 рокли в деня, друго обяснение нямам.

# 325
Как разбитате на кои места се плаща пробата на рокля? Направила съм си списък с магазини, които да обикалям, на сайтовете им естествено не пише, че се плащат 20-30-50 лева за проба. Да звъня по магазините ли? Честно казано хич не ми се разхожда по магазини, в които се плаща проба и само ще си загубя времето.

# 326
Пишете им във фб. Кари, Арети, Уединг резидънс не се плащат. В Сватбения център ако не си запишеш час пробваш безплатно до 5 рокли. Ако си запишеш час се плаща.
Аз не бях със запазен час и имаше свободни пробни.
В си селекшън се плаща със сигурност.

Как разбитате на кои места се плаща пробата на рокля? Направила съм си списък с магазини, които да обикалям, на сайтовете им естествено не пише, че се плащат 20-30-50 лева за проба. Да звъня по магазините ли? Честно казано хич не ми се разхожда по магазини, в които се плаща проба и само ще си загубя времето.

# 327
Благодаря много, ще си отбележа в списъка.

# 328
  • София
В София съм чувала само в Сватбения център в Младост да се плаща проба, мисля 30 лв беше за колкото искаш рокли, даже имаше нещо, че това е ако си със запазен час и ти обръщат цялото си внимание, без час май нямаше такса. Някой, който е ходил, да каже, но е символична таксата.
В си-селекшън тази цена е на рокля т.е. 5 рокли от по 2000 лв - 200 лв, но пък цените са по-ниски от Кари, а някои модели съвпадат. Таксата я приспадат, ако купиш от тях.
Аз ходих в Миле, Арети, БиКуин, Кари, пробите са безплатни, няма проблем да се върнеш и за втора проба, безплатно е.

Нещо не съм видяла, че вече са ти отговорили. Нищо, де, няма да си трия поста сега. Grinning

# 329
Ния, в сватбения център е точно както си го описала. Поне така пише на сайта им.
Писах на Си Селекшън и ми отговориха много бързо.
Цени за проба:
- до 1500лв.- 30лв./бр.
- от 1501-3000лв.- 50лв./бр.
- от 3001-4000лв.- 80лв./бр.
- над 4001лв - 100лв./бр.
Може да ги добавите в следващата тема в първия пост, понеже сигурно ще са полезни за някого.
За мен са си сериозни цени това, ако реша да пробвам три рокли и накрая не купя от там. Аз по принцип пазарувам доста целево и така или иначе си имам списък с магазини, които ще посетя и ще си набележа и модели предварително, но някак не ми струва много предразполагаща подобна политика.

Общи условия

Активация на акаунт