Сватба, булките на 2020 г., тема 2

• 32 585
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Бях на няколко сватби и от опит знам, че тези подаръчета просто се изхвърлят, веднага или след време. Не пазя нито един. Най-важното е са спомени, които остават с вас, и снимки. Затова на моята сватба няма да има подаръци за гости, или поне няма нарочно да си чупя главата чудейки се какво да им подаря и да е едновременно полезно/евтино/оригинално.
Реших, че ако до август случайно видя нещо подходящо, то подаръци ще има, но иначе не)))

# 421
Днеска гледах покани за по десет лева, направо ми скриха шапката с цена. Аз ще си ги правя самичка. Исках да ги направя до края на януари, но явно няма да стане и ще е по нататък.
Почва някак да ме притиска прескачането от ангажимент на ангажимент между сватба, работа и дипломна работа.
Хубавото е, че вече имаме фотограф, видео, капарираме дж тези дни, свързах се с флорист, който ще ми даде оферта до края на месеца, като съм в София ще ходя на дегустация на торти, надявам се да избера рокля... Общо-взето до средата на февруари доста неща трябва да са ясни.
Ние решихме, че моят пръстен ще е в кума, неговият в кумата и когато дойде време да ги разменим, те ще ни ги дадат. Изглежда ми много мило - точно преди да си сложим пръстените, ще разменим по една окуражителна усмивка или поне по поглед с най-близките приятели.

# 422
  • София
Бях на няколко сватби и от опит знам, че тези подаръчета просто се изхвърлят, веднага или след време. Не пазя нито един. Най-важното е са спомени, които остават с вас, и снимки. Затова на моята сватба няма да има подаръци за гости, или поне няма нарочно да си чупя главата чудейки се какво да им подаря и да е едновременно полезно/евтино/оригинално.
Реших, че ако до август случайно видя нещо подходящо, то подаръци ще има, но иначе не)))
То всички сме били на сватби, така че "от опит" за всеки е различно, някои ги изхвърлят, други си ги пазят. Ние пазим от всяка сватба, на която сме били и който цени тези неща, ще си го запази. Все ми е едно кой ще го изхвърли, аз ги подготвям за тези, които ще си ги запазят, но и не бих вложила голяма сума, защото няма как на 100+ човека да подариш един и също и то да се хареса. За мен смисленото е нещо малко като подарък, а да се направи "изненада".
А спомените също избледняват с времето, остават ярко за най-близките, а те са тези, които и подаръчето ще си запазят. Аз вече имам откъслячни спомени за сватбите отпреди 15 години.
За мен важното е към момента да се създаде добро настроение, да се покаже уважение към гостите и да си изкараме хубаво, оттам натам няма как нито подаръци да се харесат на всички, нито концепция, нито храната.

# 423
      На последната сватба на която бяхме, за подарък имаше малка красива свещичка,май с надпис някакъв ,а за децата-красиво опаковано сладкишче,май сърце,но не помня съвсем.

# 424
Здравейте момичета !

Днес се чух с управителите на Резиденция Тера относно дегустацията на храната за сватбата . Така че към средата на Февруари ще ви кажа как е било. О, и рокля ще си търся . Относно суколентите и ние сме се спряли на тях. Въпроса е дали давам на всеки цвете или ако са семейство само по едно ?

Хубав ден ! 🌸

# 425
Здравейте момичета !

Днес се чух с управителите на Резиденция Тера относно дегустацията на храната за сватбата . Така че към средата на Февруари ще ви кажа как е било. О, и рокля ще си търся . Относно суколентите и ние сме се спряли на тях. Въпроса е дали давам на всеки цвете или ако са семейство само по едно ?

Хубав ден ! 🌸
Аз бих дала на всеки възрастен, пък за децата нещо друго Simple Smile

# 426
  • Бургас
Момичета, ние ще се подписваме преди това. Препоръчайте ми хубав магазин за дрехи в София. Не искам да съм в бяло на подписа, искам да съм с хубава блуза и пола в нежни светли тонове. Нещо изискано и нежно. Бюджетът ми е около 100-тина лева. Гледах Орсей, но кажете и вие.

Ако се решиш онлайн погледни тук  има много хубави рокли и поли, а може и по поръчка също.Пък може и от София да е жената, върти ми се, че е от Пловдив, но нищо не мога да намеря като адрес.

# 427
Едни познати подаряваха насипен чай в кутийка.

# 428
Здравейте, бъдещи булки. Имам интерес относно винарната в с. Могилово Midalidare estate, дали някоя от вас е запозната с цените и организацията там. Блгодаря предварително Simple Smile

# 429
Здравейте, бъдещи булки. Имам интерес относно винарната в с. Могилово Midalidare estate, дали някоя от вас е запозната с цените и организацията там. Блгодаря предварително Simple Smile

Пиша ти ЛС.

# 430
Бях на сватба в Мидалидаре , много е красиво всичко , мястото е уникално.Но храната не ми хареса.Сватбата беше на вън и в 9 вече беше адски студено , добре че даваха одеяла.

# 431
Здравейте момичета, честито на всички за предстоящите хубави събития Heart
Нашата дата е 19.06.2020 Резиденция Тера. Не сме напреднали много с организацията, имаме си DJ и агенция за украса.
Имам едно питане към Вас, дали някоя ще има изнесен ритуал, но не фалшив, а на място.
Хубав ден:hibiscus:

# 432
Здравейте момичета, честито на всички за предстоящите хубави събития Heart
Нашата дата е 19.06.2020 Резиденция Тера. Не сме напреднали много с организацията, имаме си DJ и агенция за украса.
Имам едно питане към Вас, дали някоя ще има изнесен ритуал, но не фалшив, а на място.
Хубав ден:hibiscus:

За съжаление в София не се изнася книгата.Вече питахме и ни отказаха.Така,че ще сме с фалшив изнесен ритуал.Седмица преди сватбата ще подпишем в зала Оборище.

# 433
Чувала съм, че може, но трябва да се извика вещо лице от друга община май, ама било рисков вариант заради изнасянето на книгата и съответно човека може да си докара проблеми.

# 434
  • София
Само искам да споделя едно впечатление за една агенция за украса. Значи някъде октомври месец активно си търсех и признавам пишех и звънях на няколко наведнъж. Която отговори/ прати оферта първа както се казва печели. Та много от тях не ми отговаряха изобщо, други пишат до някъде и спрат при все че съм им написала някакви подробности и очаквам от тях отговор или предложение... И така днес получих отговор от една от агенциите, да ме попитат дали все още имам интерес, защото сме загубили комуникация...АМА ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ 😂😂😂 Всъщност те не ми върнаха отговор тогава.
 Просто исках да ви споделя, че явно има и такива, след 3 месеца се сещат, а можеше и в деня на сватбата да ми отговорят, що не 😂

Общи условия

Активация на акаунт