🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 7 /17.11. - 01.12.2019 г./

• 34 848
  • 579
  •   1
Отговори
# 360
Извинявам се за въпроса, но не разбрах каква ще е бъде ролята на новата стара пееща маска в последното предаване преди финала?

# 361
Извинявам се за въпроса, но не разбрах каква ще е бъде ролята на новата стара пееща маска в последното предаване преди финала?
Продуктово позициониране. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 362
Като гледм ролята ѝ да правят реклама на дадена бира

Добре, а за розата каква е уликата с вълците и гимнастичката?

# 363
Като гледм ролята ѝ да правят реклама на дадена бира

Добре, а за розата каква е уликата с вълците и гимнастичката?
Не съм видяла уликата с гимнастичката, но се сещам за Християна Тодорова от златните момичета, от предния ансамбъл, тя има татуиран вълк на пръста. Не казвам, че е тя, просто се сетих за това.

https://www.instagram.com/p/Bq0YRAaHVbg/?igshid=ofxa1yn67pni

# 364
Гимнастичката с лентата е от последното видео с  улики

# 365
Жана Бергендорф е розта, снощи пя точно като нея. Още миналия път познах колието й с вълк.
И сега гимнастиката е свързана с това, че нашите гимнастички са танцували на нейно изпълнение. За мен вече няма съмнение. https://m.offnews.bg/news/Gimnastika_18776/Zhana-Bergendorf-ozvu … te-ni_673952.html

# 366
Време е да се появи отново в някое интервю със счупена ръка. Simple Smile

# 367
Интересно как по интервюта е уж с гипс/шина, а по участия не е. В инстаграм на 13.11 беше качено видео от нейно участие и е без каквото и да е на ръката, а в интервю тези дни по БНТ беше с "превързана" ръка.

# 368
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Да, и аз се чудя за същото - как е възможно ту да си с гипс, ту да не си Grinning

# 369
Друго се чудя- само на мен ли ми изглежда Жана на токчета по-висока от Рачков? Че Розата все е на токчета, а май не е по-висока от него...

# 370
Аз също мисля, че принцесата е Алисия. Обаче! На моменти гласа й наподобява и Вики от мастило, тя също е от Исперих и има кученце. Та се замислям дали няма да се окаже накря Вики и да се повтори историята с Къци ..

# 371
Исперих не е на 20 минути от София по магистралата.

# 372
Така, който не слуша в часовте по география, после бърка Исперих с Ихтиман ... 🤭

# 373
  • Испания
Снощи много се смях, като показаха как гледа едно детенце, когато Ненчо свали маската.

Какво изписаха, когато падна маската:

Ненчо Балабанов е роден в Котел. Учил е в Сливен. Бил е на обучение в Дания. Той има много участия в ефира, на сцената в и зад кадър. Ненчо става истинска интернет звезда, след като пуска клип с имитация на Бойко Борисов. От малък се е научил да "опрашва" слънчогледи и да прави зимнина. Ненчо е един от водещите гласове в българския дублаж. Озвучавал е десетки филми и реклами. Победител е в третия сезон на шоуто "Като две капки вода". Ненчо участва в мюзикъла "Аладин". Обича да играе тенис.

Уликите за него бяха:

# 374
Принцесата смятам, че е Цветелина Янева. Винаги стои с единия крак пред другия, много често и когато пее. Знам, че е често срещата поза, но вижте й профила в Instagram. На всяка втора снимка е с кръстосани по този начин крака:
https://instagram.com/cvetelinaianeva?igshid=6lxpinodl0do

Общи условия

Активация на акаунт