ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 083
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Какво мислите за черния хляб със семки в Лидл ? Дали е подходящ за диета ?

# 271
Какво мислите за черния хляб със семки в Лидл ? Дали е подходящ за диета ?
Хляб не е подходящ за диета, аз не консумирам.
Изключвам там веган, меган суровите хлябове.

Седмица задържам 57,4кг, доволна съм от себе си. Много.  bowuu

# 272
  • София
Реших да правя моно от понеделник, пробвах и други варианти, но въртя едни и същи килограми, бях качила малко по празниците, върнах си ги и пак застой. Знам, че моното при мен работи, през зимата не обичам да го правя, защото ми се яде друг тип храна, обаче не виждам друго решение за момента, а няма много време, не искам да гладувам.

# 273
  • Linz
Ползва ли някой хранителни добавки?
Аз вчера си взех CarboBlocker и се чудя дали и още нещо да не пия, че нещо дисциплината с храненето никаква я няма.

Също да попитам и за приложения за отслабване на телефона... не знам на какво да се спра.

# 274
Ползва ли някой хранителни добавки?
Аз вчера си взех CarboBlocker и се чудя дали и още нещо да не пия, че нещо дисциплината с храненето никаква я няма.

Ползвала съм СLA, доволна бях. В монета не ползвам нищо.

# 275
  • София
Какви са тези приложения, не съм се сещала да си изтегля някакво. Ползвам майфитнеспал и за упражнения съм сваляла. Виждала съм и напомняна за пиене на вода.

# 276
  • Linz
Има много приложения. Изтеглих Lifesum, но не знам дали него да оставя. Брои вода, калории... какво си изял, какво си изгорил...

За добавките също умувам... помагат ли, да не вредят...
Какви са последните мнения за L-carnitine?

# 277

Какви са последните мнения за L-carnitine?
Това нещо работи само със яко кардио.

# 278
  • София
Пия течен L-carnitine 30 мин. преди тренировка. Не го приемам редовно т.е. като ми свърши опаковката може и 3м. да минат преди да купя друга. Затова мога да направя сравнение и когато го пия се изпотявам доста повече тренирайки. Все още съм само на силови тренировки без никакво кардио. След това взимам BCAA. Другите ми "добавки" са витамин C 1000mg., вит. D3, L-Proline, L-Lisine, Геритамин ( за 3м.,че се предозира), магнезий, невробекс, куркума с куркумин и пиперин.
Май съм на диета от хапове Joy

# 279
  • София
Има много приложения. Изтеглих Lifesum, но не знам дали него да оставя. Брои вода, калории... какво си изял, какво си изгорил...
А какво му е по-доброто от фитнеспала? Разгледах снимките, изглежда по-красиво, но има ли толкова продукти като във фитнеспала, защото това ми се вижда най-важното. Май виждам ремайндъри да се храни човек и преизчисления какво да ядеш за вечеря на база на предходните хранения или бъркам?
От утре моно!

# 280
  • Linz
Не съм ползвала никакви приложения до сега, но мисля да разгледам по-подробно и да се спра на някое.

Franie, има ли видим ефект от тях? За отслабване кои са?
Мисля да започна да взимам добавки за редуциране на теглото, че съм вече в менопауза и стана трудно свалянето, а качването- неусетно.

# 281
  • София
Само L-carnitine разглеждам като евентуално подпомагащ горенето на мазнини, но само при сериозно трениране. Останалите са за стави, кожа, детоксикация, нервна система, противовъзпалително, имунитет.

# 282
Само L-carnitine разглеждам като евентуално подпомагащ горенето на мазнини, но само при сериозно трениране. Останалите са за стави, кожа, детоксикация, нервна система, противовъзпалително, имунитет.
Сподели, моля, как ти се отразява невробекс. Имаш ли някакви оплаквания или поради друга причина го пиеш?  newsm78

За да не се чудиш на въпроса ми,
Скрит текст:
преди 3 години ни отровиха кучето, отрази му се на нервната система и му давах невробекс по схема. За съжаление, сме изпуснали кога е правил гърчове и е трябвало да увеличим дозата, но разбрахме твърде късно.

# 283
И тук да попитам, момичета, препоръчайте ми бюджетни ластици за пилатес. Загледала съм тези
https://www.sportdepot.bg/product/body_sculpture_komplekt_lastic … tfC1CQi0xMDNDVy1C

# 284
Привет и за много години Simple Smile
Аз и Моята Несериозност сме отново тук, на фаза 'Отслабване за лятото' 😂
От около седмица си следя калориите, понякога записвам грамажи на око ама не винаги има кантар наблизо.
В този ред на мисли аз ползвам ФитнесПал, премиум варианта. Бях го намерила за сваляне някъде във форума и не иска плащане за допълнителните неща Simple Smile
От началото на годината доста ми се е нормализирал апетита. Вчера дори не усетих глад цял ден, та ядох на вечеря чак.
За сега се храня по-скоро балансирано ама до седмица трябва да спра тотално вредните въглехидрати.
Нямам идея колко кила съм, но със сигурност качих по празниците и навярно съм стигнала 83 ...
Цел за следващият един месец е да падна под 78. Реалистично е, защото преди празниците бях 79,6 и тялото още не е свикнало с този плюс.

Общи условия

Активация на акаунт