ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 093
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
закуска кафе и сок портокал
обяд 3 големи ябълки
вечеря ще е салата - бейби спанак, сушени домати, 1 авокадо, зелена чушка, царевица,
ще добавя 200гр ементал и 150мл розе

# 301
Закуска - кафе. Обяд - зелена салата с едно варено яйце. Вечеря - в процес на измисляне.

# 302
Здравейте! От началото на годината следя тази тема, както и тази за НВ ВМХ.
Искам да сваля 5-6 кг, не бързам. Висока съм 160 см, кантарът вече показа 60кг, след 3мес. навършвам 50г. Нямам никакви здравословни проблеми. Усилено разглеждам различни диети, досега никога не ми се е налагало да спазвам диети ( с изключение на 2018 г, когато бях 58-59 кг и исках да сваля 4-5 кг. Тогава ги свалих за два-три месеца с нещо като разделно хранене, напълно изключих хляба и всичко тестено и сладко от менюто. Понеже диетуването съвпадна с летния сезон, ядях основно месо със салата от пресни зеленчуци). До тази есен запазих теглото, но тогава май се отпуснах и започнах да похапвам хляб, тестено, сладко.
Сега съм в чуденка кой начин на хранене да предпочета дали разделно хранене или високо мазнинно. Вие как се справяте с готвенето за семейството и себе си? Детето е още малко, на 7г и трябва да се съобразявам с това. Сякаш разделното повече ми е на сърце. Никога не съм обичала мазно и сега само като чета темата за високо мазнинното хранене ми призлява. В тази тема има ли някой на разделно хранене? Ще помоля за отзиви. Благодаря! Извинявайте за дългия пост.
Успех на всички !

# 303
Fortuna, разделното хранене е напълно подходящо за деца и създава здравословни навици. Ако успееш да го наложиш като модел на хранене ще избегнеш по-нататъшното тъпчене с боклуци.

# 304
Добро утро, дами Simple Smile
Днес се срещнах с Кантарев за да знам от къде тръгвам. Показа 79,6 при все, че на 31-ви си бяха 82,9 и вероятно първите дни на 2020 съм качила още някой грам.
За щастие тялото нямаше време да свикне с тях, та съм на изходна позиция Simple Smile

Очакваното меню за днес:
Закуска - две кивита.
Обяд - кето хлебче, две кебапчета и салата (маруля, краставица, репички и пресен лук).
Вечеря - запеканка с броколи, гъби и бекон (плюс разни 'спойки' като сметана, крема сирене, кашкавал).

Ако не променя нещо по менюто, то ще съм Отличник Joy
Б:М:В - 24:62:14 Heart

# 305
Здравейте, момичета! Simple Smile От днес и аз се записвам във вашият клуб. От вчера реших да започна режимът, в който последното хранене е в 16:00ч. На обяд ядох пържена рибка+хляб и след това в 16:00ч. цяла купичка кисело мляко.
Мисълта ми е следната... Вчера сутринта на гладно се измерих и бях 64,700кг., а днес вече съм 63,100кг. Кантара ми е верен на 100%, но все пак... Възможно ли е това?

# 306
Възможно е, но това е един килограм вода, а не мазнина.
Моите 3 отчетени също са вода.
Няма как за ден да се изгорят толкова мазнини Simple Smile

# 307
Здравейте, момичета! Simple Smile От днес и аз се записвам във вашият клуб. От вчера реших да започна режимът, в който последното хранене е в 16:00ч. На обяд ядох пържена рибка+хляб и след това в 16:00ч. цяла купичка кисело мляко.
Мисълта ми е следната... Вчера сутринта на гладно се измерих и бях 64,700кг., а днес вече съм 63,100кг. Кантара ми е верен на 100%, но все пак... Възможно ли е това?
Възможно е.Орязала си въглехидратите, сега източваш вода.Това не са реално свалени кг.  Smiley
Ако днес хапнеш повече въгрехидрати- хляб/плодове/бобови, кг ще се върнат.

# 308
Fortuna, аз бях доста отдавна на разделно хранене. Отрази ми се много добре и с години бях на такъв режим. После се отпусках, качвах, минавах на моно, на Хербалайф и подобни. След това минах и през 90-дд и от нея пак се зачетох в разделното, дори и няколко книги имам по въпроса, прилежно изчетени, но не ми се занимаваше с него. Въпреки че все още следвам принципи от там. Ако не ти е на сърце мазното, изобщо не се опитвай. Аз след ВМ-НВХ някакво време, после почивкао от това хранене, после не успях да се върна на него и ми става неприятно от всичко по-мазно.

# 309
Благодаря ви за отговорите, момичета! И вода да е, пак е нещо Grinning
Толкова много вода за моите килограми, уаууу Dizzy Face

# 310
  • София
Не само , че е само вода, ами направо си е глад. Аз в пържена рибка и хляб и цяааала купичка кисело мляко не виждам повече от 7-800ккал.
Бързите резултати са вдъхновяващи, но след няколко дни ще си зверски гладна и ще се върнеш в изходна позиция. Преразгледай менюто.

# 311
Не само , че е само вода, ами направо си е глад. Аз в пържена рибка и хляб и цяааала купичка кисело мляко не виждам повече от 7-800ккал.
Бързите резултати са вдъхновяващи, но след няколко дни ще си зверски гладна и ще се върнеш в изходна позиция. Преразгледай менюто.
Пържената риба беше в окаяно количество. Е, за млякото съм съгласна, де 😆 Днес обядвах четири кюфтета+ картофено пюре и две филийки хляб. Мисля, че е нормално.

# 312
Пържената риба беше в голямо количество. Е, за млякото съм съгласна, де 😆 Днес обядвах четири кюфтета+ картофено пюре и две филийки хляб. Мисля, че е нормално.

# 313
Днес обядвах четири кюфтета+ картофено пюре и две филийки хляб. Мисля, че е нормално.
Аз с такъв обяд, никога няма да сваля.  hahaha

# 314
Днес обядвах четири кюфтета+ картофено пюре и две филийки хляб. Мисля, че е нормално.
Аз с такъв обяд, никога няма да сваля.  hahaha
Аз също...дори да е единственото ядене за деня.

Общи условия

Активация на акаунт