ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 36 991
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
И аз имах такъв период. Изследвай си витамините. Почнах сутрин да пия вит Д, на обяд пръскам б12 под езика , а врчуер пия магнезии. Като ми се хапва смених шоколада с маскарпоне и горчиво какао за някалко дена.След това витамините почнаха да ми действат и вече спях. Но и спокойствието е важен фактор

# 601
Здравейте, момичета,

Идвам на отчет след 1 месец на Дюкан.

Килограми :
Начало 59.400кг (само да спомена, че беше на 01.01 или след празнуване на НГ, така че сигурно е имало поне 1 кг вода от храненето предната вечер)
Днес: 52.400 кг.

Обиколки:
Талия (разликата между измерена на 05.01 и днес) -6 см
Ханш (същата разлика, тук меря най-дебелата част) -8 см
И през кокал на ханша (това го имаше за някаква пола и си меря и там) -1 см

На мен цел ми бяха 52 кг и обиколка на ханша 90-92, тук имам да свалям още някой и друг сантиметър и заради това ще се опитам да седя на фаза 2 поне до РД (13.02).

(преписах си го от темата за Дюкан Grin

# 602
Поздравления ! Не прекалявай обаче ,че да не си навлечеш здравословни проблеми.Flowers Hibiscus Въпреки че,втората част е по-либерална май.

# 603
Поздравления ! Не прекалявай обаче ,че да не си навлечеш здравословни проблеми.Flowers Hibiscus Въпреки че,втората част е по-либерална май.
Благодаря Hug. Да, сега има и зеленчуци. А в третата има месо, риба, зеленчуци, по плод и пълнозърнеста филийка на ден, малко кашкавал или сирене. И по два пъти седмично нещо като боб, леща, картофи. И една вечеря каквото си искаш. Като тук компенсира един ден само на протеини. На мен фаза 3 ми е цел, и без това ям основно риба, месо и зеленчуци, но поне да си контролирам мръсните хранения по този начин

# 604
  • Denmark
Здравейте, момичета,

Идвам на отчет след 1 месец на Дюкан.

Килограми :
Начало 59.400кг (само да спомена, че беше на 01.01 или след празнуване на НГ, така че сигурно е имало поне 1 кг вода от храненето предната вечер)
Днес: 52.400 кг.

Обиколки:
Талия (разликата между измерена на 05.01 и днес) -6 см
Ханш (същата разлика, тук меря най-дебелата част) -8 см
И през кокал на ханша (това го имаше за някаква пола и си меря и там) -1 см

На мен цел ми бяха 52 кг и обиколка на ханша 90-92, тук имам да свалям още някой и друг сантиметър и заради това ще се опитам да седя на фаза 2 поне до РД (13.02).

(преписах си го от темата за Дюкан Grin

Аз само ви чета, дами, понеже съм 4ти месец бременна, но пък ми е интересно да ви следя, защото и аз винаги съм била част от "свалящите" и тези на диета. И съм пробвала всиииичко. Не, че съм дебела, но винаги може и по-малко... 😅

Та, нещо съм изпуснала.  Eden, би ли споделила чрез какво постигна този резултат? И голямо браво, разбира се! 🤗

# 605
Та, нещо съм изпуснала.  Eden, би ли споделила чрез какво постигна този резултат? И голямо браво, разбира се! 🤗
Благодаря ти Hug

С диетата на Дюкан. Но не мисля, че е добре за бременни жени.
Все пак, ето я темата за Дюкан за твоя информация: https://www.bg-mamma.com/?topic=1039945
,но аз лично се водя от книгата, а се отчитам в темата, а и ако нещо съм пропуснала, питам там.  С първо издание на книгата съм, а я вно има разлики с новата, както и с френската и английската версия и момичета там са ми коректор Blush

# 606
Аз отчитам + 1кг, но сигурно се дължи на факта че ям промишлени количества портокали. Не мога да се спра. Trollface Също  и винце си пийвам по 2 чаши...ударих я през просото.

# 607
Аз бавно и тържествено смъкнах още 0.5 КГ. Както се бях притеснил, че задържам, нещата пак си влязоха в ритъм.
Диетата все повече започва да ми харесва и не чувствам притеснение, че ми остават почти 2 месеца. Ако изключим това, че всеки ден трябва да имам нещо сготвено, нещата са много приятни.

# 608
Аз бавно и тържествено смъкнах още 0.5 КГ. Както се бях притеснил, че задържам, нещата пак си влязоха в ритъм.
Диетата все повече започва да ми харесва и не чувствам притеснение, че ми остават почти 2 месеца. Ако изключим това, че всеки ден трябва да имам нещо сготвено, нещата са много приятни.
Ще ми е интересно да си споделяш менютата. А и още я мисля тази торта с 10 яйца Joy

# 609
Ще ми е интересно да си споделяш менютата. А и още я мисля тази торта с 10 яйца Joy
Мога да пратя сниманата книга, на английски е. Тортата ще я правя днес, взела съм 250г черен шоколад и 5 яйца (по съвета с половин доза) , ще отлежава 12 часа до утре. Ще споделя рецепта, само ако не е някой буламач.
Грубо ям въглехидрати (хляб вита, овесени ядки или друго пълнозърнест) + протеин на закуска.
Обяд и вечеря :
1 вариант са протеин + мазнини + въглехидрати (до гликемичен индекс 35, може варива)
2 вариант - пълнозърнести въглехидрати, протеин, без животински мазнини.
Може 1 чч вино
Не се ядат картофи, бял ориз, бяло брашно, захар.
Може плодове без някои като зрял банан, може черен шоколад и фруктоза, ядки също.
Няма ограничение в порциите, след първата седмица не чувствам зверския глад отпреди. И така поне 3 месеца, за да свикне организмът.
Има 2 фаза за цял живот...
Храната се пада грубо 30%м - 30%п - 40%в. На мен ми наподобява средиземноморско хранене.

# 610
Това ми прилича на Монтиняк.
Ако е така, номера с шоколадовият сладкиш е в печенето т.е. печи колкото казва и не гледай,  че има вид на суров.

# 611
  • Denmark
Благодаря ти Hug

С диетата на Дюкан. Но не мисля, че е добре за бременни жени.
Все пак, ето я темата за Дюкан за твоя информация: https://www.bg-mamma.com/?topic=1039945
,но аз лично се водя от книгата, а се отчитам в темата, а и ако нещо съм пропуснала, питам там.  С първо издание на книгата съм, а я вно има разлики с новата, както и с френската и английската версия и момичета там са ми коректор Blush

О, знаем се с Дюкан. 😅 Просто не можах да намеря къде си написала, че е тя, пък много диети имат различни фази иии.. така. Браво иначе, на мен диети без въглехидрати ми влияят само да се изчистя от водата, не съм сваляла много с тях, но и Дюкан си е тежка. През бременността не правя план да диетувам, но събирам инфо за след това. 😅

Успех!

# 612
И аз направих на Монтиняк шоколадовият сладкиш, без покритието отгоре (никога не си играя с него), с 2 яйца и някъде около 60 г шоколад 70%.
А и номера с отделянето на белтъците не стана. И не престоя 12 часа.
Стана точно както трябва: изпечен по края и течен в средата.
Разбих 2 яйца, прибавих постепенно разтопения с малко масло шоколад. Сипах в много малка форма и пекох 8 минути в загрята на 180 °С фурна.
2 порции
Струва ми се, че ми беше малко храната тази седмица и да не мине тялото в "икономичен режим" се поглезих с шоколадовото нещо. Иначе закуската беше омлет с ябълка (една ябълка на парченца, канела и 5 яйца -за двама), обяда наденичка с морков и шоколадовия десерт, не вечерям.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 18:49 от tania6

# 613
И аз не правих заливка на тортата, стегна бързо на терасата, пробвах я - яде се. Само ми се ще някой да ми беше казал, че фурната трябва да е много добре изчистена, преди да я пусна на 250°.

# 614
Здравейте започнах диета преди около 3 седмици диета със спорт и съм -3 кг вчера ди позволих да ям баница със шоколад и на сутринта резултата беше същия както предишния ден(кг) успех на всички 😊👌

Общи условия

Активация на акаунт