ДНЕВНИКЪТ - тема 100 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 014
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Linz
Браво, Тони! Ако 99 е годината ти на раждане, имаш преимуществото на младостта.
На мен тая критическа направо ми разказва играта. Борбата е люта!

# 616
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
След малко тръгвам към залата за ежедневното кардио/40 -50 минути/ и корем, а  в 14.30 ще направим тренировка крака. Предният път беше интересна, за финал слизах нормално по едни стъпала, след това бягах в една зала и след това на бегом по стълбите нагоре. За днес ще видя какво ново ще измислил. На лег пресата избутах 100 кг.

Храната, която същност е по-важната в моя случай:
08.30/омлет от три яйца и 22 грама овесени трици
12.30/160 грама пилешки гърди на тиган+20 грама суджук/можеше и без него, но пуста лакомия/
16.30/доза протеин+150 грама белтък
18.30/150 грама пилешки гърди на тиган и измивам зъбите

Аз не съм още в критическата, обаче е факт, че нещата се получават много, много трудно.

# 617
Браво, Петя 🌺
За колко време го направи?

# 618
Поздравления и от мен ! Искрено се радвам на хора ,които постигат такива резултати Flowers Hibiscus

# 619
Страхотна трансформация! Поздравления и от мен! Flowers Hibiscus

# 620
  • София ж.к. Надежда 1
От 25.08.2018 съм на режим 😊

# 621
  • Мизия

Момичета, до тук съм -4,700кг. Simple Smile Има мъничка разлика и видимо, много съм щастлива Simple Smile

# 622
  • Бургас
Хич не ти е мъничка разликата, браво!
Петя, поздравления!

Аз смених тактиката. Повече въглехидрати, но с двукратно хранене. Определено има резултат. За няма и седмица -0,600 кг., - 1 см. на корем, - 1 см. на дупе. После въглехидратите криви, дръжки. Количествата са разковничето при мен.

# 623
  • Велико Търново

Аз смених тактиката. Повече въглехидрати, но с двукратно хранене. Определено има резултат. За няма и седмица -0,600 кг., - 1 см. на корем, - 1 см. на дупе. После въглехидратите криви, дръжки. Количествата са разковничето при мен.

Добър ден:stuck_out_tongue:и не само при теб!

Има доволна разлика от снимките на съфорумката!

Днес тренирах отново двуразово-в 6 бях в залата и другите двама, които идват, обаче с кола не повярваха, че съм преди тях и то пеш.
Аз боря количеставата храна, не са кой знае колко повече, но и не са по режима.

# 624
  • София
Определено са видими тези почти 5 кг, браво!

Един се хвали с 5 кг, друг като мен с 0.5 кг. Grinning Дано само се запази тенденцията надолу.

# 625
  • Linz
Всичко е в количествата и в постоянния достъп до вкусна (преработена) храна. И в психическата нагласа... влезеш веднъж в омагьосания кръг пълнеене-диети-отслабване, излизането е трудно. И започва идентифицирането с някакъв режим, сега е актуално да принадлежиш към някоя група... и се самонавиваш как помага (ако се поддаваш на самовнушения може и наистина да помогне, поне за известно време).
Аз смятам, че за трайно отслабване мисленето трябва да се промени... това са си мои наблюдения.

# 626
Аз нещо съм отгоре с 2кг, вече няколко дни..този студ не ми действа добре. Лято, идвай си, моля те!

# 627
Аз съм на -500 гр ,ама колко време ги мъча,връщам,отново свалям-ужасия.Момичета ,как овкусявате зелевата салата ?Много обичам,и все не успявам да си я овкусявам като хората..не ми се получава като по ресторантите.Cry

# 628
На зелето му ходи оцет (ябълков) и олио.
Аз рядко си правя зеле, но слагам лимон и зехтин.

Не пиша, че напоследък нещо се излагам. Днес 59кг, ужаст. Качих 2 кг без да усетя! Да се оправя това време, че липсата на движение, ме проваля. И яденето естесвтено.

# 629
  • София
Намачквам със сол и добавям олио ( повечко) и оцет. Обичам го с листа от прясна целина, но това е "екзотика".
Избягвам олио, но подобна салата със зехтин не е същото.

Общи условия

Активация на акаунт