Къде в Пловдив??? - 83

• 34 570
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Съншайн, преди 3 години претапицирах диван, мога да ти дам тел. ако искаш.
Да, ще съм благодарна. Благодаря Heart Flowers Hibiscus

# 121
Магазинче за паралелен внос има в Аримаг - ако идвате от Форума е последният или предпоследният. След застраховките май.
тоя го знам, ама има предимно турски стоки. Трябва ми на Сано един спрей за сушилня.
Продукти на Сано купувам от 2 места- магазин Лекси и едно малко квартално магазинче в Тракия,продаващо само Сано.В бл.192 точно срещу детската кухня.

# 122
Къде в пловдив мога да намеря подобни обувки

Тези са от лидъл, но излезнаха некачествени, а синът си ги харесва много, номер 36-37

# 123
  • Пловдив
Направете рекламация. Обувките от Лидл са с 2- годишна гаранция.
Подобни модели съм виждала в Дайхман.

# 124
Направете рекламация. Обувките от Лидл са с 2- годишна гаранция.
Подобни модели съм виждала в Дайхман.
sunflower утре ще ги връщам
Но визуално много ни допадат

# 125
Препоръчаните ми,моля,добър гастроентеролог в Пловдив,за който да не се чака дълго.

# 126
  • Euskal Herria
Бих препоръчала д-р Дафина Ганева. Обаче за нея май доста се чака. Но си заслужаваше - толкова години вече нямам никакви проблеми.

# 127
И за частен прием ли се чака?Благодаря!Утре ще пробвам да и звънна.

# 128
Здравейте,
Как мога да стигна до ВУСИ (бул. „Кукленско шосе“ 13)? Има ли наоколо гара/спирка на автобуси от или за София, тъй като ще пътувам от София и ми трябва удобна връзка до Университета.

# 129
Здравейте,
Как мога да стигна до ВУСИ (бул. „Кукленско шосе“ 13)? Има ли наоколо гара/спирка на автобуси от или за София, тъй като ще пътувам от София и ми трябва удобна връзка до Университета.
Предполагам слизаш на Централна гара или Автогара Юг. Единия вариант е 11 от спирката на стадион Тодор Диев /ще минаваш подлез към автогара Родопи/, другият е 116 от Централна гара. И в двата случая слизаш на спирка Метални конструкции и вървиш към 100тина метра. ВУСИ е на кофти място без особено удобен градски транспорт. Ако не носиш багаж - към 25 минути е пеша през линиите на Сточна гара и квартал Кючук Париж.

# 130
Здравейте,
Автобус 116 от спирката срещу Централна гара. Посока Митницата. Независимо дали ще слезеш с автобус на Автогара Юг, или на паркинга пред самата гара - на един хвърлей място ти е спирката.

# 131
Здравейте, от къде мога да купя захарен фондан, различни цветове в  малки разфасофки?

# 132
Мисля,в Лидъл имаше преди 1- 2 седмици. Моя приятелка си беше купила и сподели,че е много хубав.

# 133
Мисля,в Лидъл имаше преди 1- 2 седмици. Моя приятелка си беше купила и сподели,че е много хубав.

Търсих в няколко магазина на веригата, изчерпан е, за съжаление.

# 134
Дами, къде в центъра мога да занеса раница за смяна на цип?

Общи условия

Активация на акаунт