Къде в Пловдив??? - 83

• 34 752
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Незная за кой район ти трябва, но аз препоръчвам едно магазинче в подлеза на Понеделник пазар. Много евтинко вземат и работят добре.
Само там успяха да ми оправят халката да си се въртят двете отделни части и то само за 5 лв.
На други места ми казваха, че не можело... Или ако стане ще ми излезе скъпо.

# 256
В подлеза на понеделник пазара ме устройва. Само едно магазинче ли има там? Как да разбера кое е магазинчета?

# 257
Здравейте, някой може ли да ми препоръча откъде мога да купя в Пловдив метални кутии за храна. Предпочитам физически магазин, за да ги видя дали няма да пропускат.
В интернет видях оферти за такива с пластмасов капак, което също е вариант, стига да са стабилни.

# 258
В подлеза на понеделник пазара ме устройва. Само едно магазинче ли има там? Как да разбера кое е магазинчета?

Да, бижутерия е само една. Няма да го пропуснеш. До него има магазин за дрехи.

# 259
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми препоръча откъде мога да купя в Пловдив метални кутии за храна. Предпочитам физически магазин, за да ги видя дали няма да пропускат.
В интернет видях оферти за такива с пластмасов капак, което също е вариант, стига да са стабилни.
От понеделник в Лидл - https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-kuhnenski-prinadlezhnosti … -shranenie/p32844 . Миналата година взехме подобни (но бяха с метален капак), много са стабилни, добре се затварят. Съхранявам основно бисквити и вафли в тях Simple Smile Гледам, че тези сега могат да се използват и за притопляне и за миене в съдомиялна.

# 260
Много благодаря!

# 261
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате добър невролог?

# 262
Можете ли да ми препоръчате хубава сладкарница в района на тракия . Искам да взема някое руло или малка тортичка . Пробвали сме луксор и попимони и честно казано останахме доста недоволни , не са мой тип тортите там . Чувам добри отзиви за сладкарницата в метро , но не сме пробвали .

# 263
  • Пловдив
Сладкарницата в Метро е на Нико - Асеновград. Аз не разбирам и не консумирам торти, но хората около мен не ги харесват на вкус. (но те разбират повече от меса 🍗🍖😊)

# 264
  • Пловдив
Можете ли да ми препоръчате хубава сладкарница в района на тракия . Искам да взема някое руло или малка тортичка . Пробвали сме луксор и попимони и честно казано останахме доста недоволни , не са мой тип тортите там . Чувам добри отзиви за сладкарницата в метро , но не сме пробвали .
Сладкарница Дейзи, отстрани на сградата срещу Форума.

# 265
  • Пловдив
Предстои ми основен ремонт на стар апартамент и се чудя дали да не наема една фирма, която да извърши всичко. Не ми се занимава с майстори за всяко нещо.
Някой ползвал ли е такава услуга в Пловдив? Отзиви, каквито и да са, ще са ми полезни.
Благодаря

# 266
Малката Ида.

# 267
В улицата към у-ще Димитър Благоев видях бутик Ботега, знаете ли какво продават там?

# 268
  • ...
Здравейте,
В процес на търсене сме на филтри за вода за пиене. За момента сме проверили 2 фирми - велуда и павирани. Някой с наблюдения за тях или да препоръча друга?

# 269
За Хеликобактер
50% от световното население са носители
Напада хора със слаб имунитет
Имах болки в корема следствие от диета, но не отшумяваха
Тръгнах на прегледи по гастроентеролози
Веднага ми назначиха изследване на хеликобактер и понеже имам позната, която си отиде от рак на стомаха вследствие уж на бактерията, й имам голям страх
Започнах различни изследвания, оказа се че най-надежното е това от изпражнения
Четох много, отидох с изследванията - няколко вида, и в крайна сметка казаха ами не е сигурно, май нямате
Болките спряха, отказах лечението от бактерията докато не ми обяснят как така едните са положителни (антитела, които ако не се бях зачела и поинтересувала според лекаря означаваха положителни) и другите отрицателни.
Радвам се че не се повлиях на психозата и не започнах тежка терапия
След време повторих изследванията - отрицателни
Оплаквания нямам
Бих препоръчала да се потърсите наистина добър гастроентеролог

Общи условия

Активация на акаунт