Къде в Пловдив??? - 83

• 34 757
  • 738
  •   2
Отговори
# 270
  • Пловдив
За транспорт до Хисаря няма как да се отзова в делничен ден, в този часови пояс.

Сладкарница Нико ми е фаворит и в Изгрев има една Буратино, където винаги са пресни и вкусни нещата.

# 271
В подлеза на понеделник пазара ме устройва. Само едно магазинче ли има там? Как да разбера кое е магазинчета?

Да, бижутерия е само една. Няма да го пропуснеш. До него има магазин за дрехи.
Благодаря. Следващата седмица ще отида

# 272
  • София
За транспорт до Хисаря няма как да се отзова в делничен ден, в този часови пояс.

Благодаря все пак, ще реша казуса някак си, има още един месец до тогава.

# 273
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, тъй като не можах да се науча да ползвам четка и все още си карам с гребен, но моя се прецака и сега искам да си взема нов, но се оказа, че това ми идва почти невъзможно да намеря нещо качествено и някой с някаква идея как да го открия

# 274
  • Тра-ла-ла
Дали някъде в Пловдив правят по поръчка вкусна и качествена питка с паричка за Бъдни вечер?
Приемам предложения за онлайн поръчка и от други градове.

# 275
Здравейте Simple Smile, тъй като не можах да се науча да ползвам четка и все още си карам с гребен, но моя се прецака и сега искам да си взема нов, но се оказа, че това ми идва почти невъзможно да намеря нещо качествено и някой с някаква идея как да го открия
Златна рибка, Зара?
Аз използвам четка - доволна съм от това, което намерих в Зара.

# 276
  • Пловдив
Аз също ползвам дървен гребен, един и същ вече 15 год. Заглеждала съм подобни на моя по аптеките ( 366 , фрамар ) , макар че аз съм го купувала от занаятчии на панаира на занаятите.

# 277
Можете ли да ми препоръчате хубава сладкарница в района на тракия . Искам да взема някое руло или малка тортичка . Пробвали сме луксор и попимони и честно казано останахме доста недоволни , не са мой тип тортите там . Чувам добри отзиви за сладкарницата в метро , но не сме пробвали .
Малката Ида.
Взехме от малката ида и честно казано останахме приятно изненадани , хареса ни тортичката , беше и прясна и вкусна . Иначе буратино в изгрев на мен ми наподобяват тези в кауфланд пакетираните по щандове , избягвам да си взимам от там .
Много хора ми препоръчват долче мела , че били по добри и от неделя и сега за празниците мисля от там да взема една .

# 278
Дървени гребени няколко вида има в магазин Самоздрав на Иван Вазов, близо до библиотеката.

# 279
Аз харесвам рулата и тортите на сладкарницата, зад Военна болница. Тази, която е залепена за При Сандо.

# 280
Сладкарница любима ми е Чочко. Имитират Неделя но на минимум половин цена. За мен вкуса е достатъчно добър. В Лекси също не са лоши, особено за цената. Като кажа, че е за деца и женичките са ми казвали коя е прясна. Иначе са в срок 3 дена след направата.

# 281
Здравейте. Знаете ли къде в Пловдив правят персонализирани подаръци? Коледни топки със снимка и други подобни.

# 282
  • Пловдив
Къде в града мога да купя кутия за часовници? Предпочитам да е от еко кожа, не дървена.

# 283
  • Пловдив
Къде в града мога да купя кутия за часовници? Предпочитам да е от еко кожа, не дървена.
B Denix, мол Пловдив.

# 284
Препоръчайте сервиз за бяла техника, моля. Става дума за пералня и миялна машина на Тека, които 1 година след гаранционния срок започнаха да създават проблеми, почти едновременно! Никога нищо на тая марка вече, но трябва да реша проблема спешно. Благодаря ви! 🍷

Общи условия

Активация на акаунт