За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 982
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
И аз тъкмо приключих "Бий се или бягай" и много ми хареса. Сигурно ще има и втора книга за Харпър и Джейми.
Сега започвам третата книга за Лара Джийн- "С обич, завинаги: Лара Джийн". Най-накрая излезе. 🤗

За съжаление не е много сигурно, че ще има книга за тях. Ето какво е отговорила Саманта на въпроса ще имат ли книга.

Скрит текст:
"Many of you have asked about secondary characters Harper and Jamie from FIGHT OR FLIGHT. Are they getting a story? Together, individually? The truth is FIGHT OR FLIGHT was a standalone idea and I began writing it as such. As I neared the end of the story I'd fallen in love with Harper and I was intrigued by Jamie. I never intended either but I decided to leave the book open-ended for those characters in case I wanted to explore their story.

I have since tried to put together a story for Harper and Jamie but unfortunately, as does happen sometimes, everything I've come up with feels forced. I'm very much an author who needs a story to feel organic in order to be happy to move forward with it. That being said, I just don't feel I've come up with an idea that does these characters justice. Perhaps (hopefully) that will change in the future. But it does mean, for now, that there will be no continuation of this world. I do want to say thank you for loving these characters as much as I do. Heart"

Но пък да се надяваме да и дойде вдъхновението и за тяхна история.

Ще се радвам и Хатуел да продължи. Там също останаха недоразвити любовни двойки

# 376
  • Разпиляна във въображението
Прочетох тази книга. Първата ми е от авторката и мисля да прочета още нещо от нея. Много харесах драматичните сцени, но след това... абе нещо момичето ме дразнеше, но заради останалото я потърпях. Главният е много готин и печен Simple Smile

https://www.goodreads.com/book/show/48717070-enemies

# 377
Прочетох "Зад затворени врати" на Шанън Макена - като стил е романтичен трилър, не е лоша книгата, ще прочета и втората от поредицата, малко прилича на поредицата на Лори Фостър

# 378
Miriel, тъкмо я започнах. Чела съм почти всичко на Tijan и ми е любимка. Препоръчвам тази поредица - https://www.goodreads.com/series/94277-fallen-crest-high Heart

# 379
  • Варна
Аз прочетох "С обич, завинаги: Лара Джийн". Много скучна ми беше и сякаш нищо ново не се случи.

# 380
Аз прочетох "С обич, завинаги: Лара Джийн". Много скучна ми беше и сякаш нищо ново не се случи.

А първите две хубави ли са?

# 381
  • Варна

А първите две хубави ли са?
Честно да си кажа не са ми най любимите книги. Понеже ми се падна първата от една кутия я прочетох. Останалите също прочетох понеже не исках да оставя книгите незавършени. Обаче много тийн са ми, а аз чета такива. На моменти ми е скучно. Това бих го определила по скоро детско вместо книгите на Тахере Мафи, които някой нарече детски.Ако обичате печене на сладки сигурно много ще си допаднете с Лара Джийн  chef

# 382
Определено тийн книгете не са ми по вкуса(все пак съм фен на Мегън Марч). Благодаря за отзива

# 383
  • Варна
Определено тийн книгете не са ми по вкуса(все пак съм фен на Мегън Марч). Благодаря за отзива
А Лара Джийн не може да се мери с Мегън Марч. Първата ще тръгне едни сладки, едни кексчета да прави на любимия, а героините на Мегън Марч са доста напреднали в друга област  hahaha

# 384
Аз оставих за малко Меган Марч и започнах Избирам теб, любов на Алеона де Кама. Приятелка ми я препоръча. Прочетох около 40-50 стр, но за сега не ме грабва. Много бавно и много описателно ми върви. До сега са разменени два пъти по две реплики, всичко останало е разказ на главната героиня за себе си. Дано се промени нещо. Вие чели ли сте я?

# 385
Аз прочетох първата книга от Саванти. Хареса ми общо взето. Ще прочета и останалите. Скоро не съм писала тук, но четях предимно друга литература този месец.
Да попитам Пенелопи Дъглъс Credence нова книга ли е?

# 386
  • В къщурката на хълма на феите
Прочетох "Зад затворени врати" на Шанън Макена
оооо много е яка книгата, благодаря, че ми напомни за нея, да си я прочета пак Simple Smile

mecani, заинтигува ме тази история, търсих по описание, но не намерих нищо
ох и аз от онзи ден се напъвам и не успявам да се сетя ..

аз тия дни посветих на рулит и какво ще намеря там .. в момента чета "Пленителна в червено" обачееее нещо ужасно куца в цялата тая история ..

# 387
  • близо под тепетата
Завърших "Идеалната половинка"  на С.Е.Филипс.... мъка от 500+ страници. Можеше да се събере спокойно и в 300.
Честно, не бях попадала на толкова описателна книга! Rolling Eyes по коя улица минала, в колко дупки попаднала, будилникът как бил звъннал.... много ми дойде!
Всички нейни книги ли са такива? Че съм си харесала няколко , но ако са така описателни, ще я оставя за времето, когато нямам какво друго да чета. Предпочитам на аглийски да се мъча да си насосвам....

# 388
  • Варна
Аз прочетох първата книга от Саванти. Хареса ми общо взето. Ще прочета и останалите. Скоро не съм писала тук, но четях предимно друга литература този месец.
Да попитам Пенелопи Дъглъс Credence нова книга ли е?
На мен любима ми е втората от Саванти, "Феникс".

# 389
Магито, пак добре че не си нацелила Кристен Ашли. Е, от Мегън Марч на СЕФ прехода е труден, в двете крайности са.

Общи условия

Активация на акаунт