Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 3

• 23 405
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
И при мен само на корем е видима разликата. И гърдите също усещам, че са още по-големи. Ама чак пък 5 кг кога станаха?! А вечерям рано, до към 19 ч. съм приключила. Просто ще се търкалям накрая, но дано всичко е наред и това да ми е кусура Laughing
Аз съм на първата фетална другия четвъртък и тогава вероятно ще ми пускат вече и изследвания. Ще бъда в 12 г.с. някъде.

# 481
Добро утро на всички! Simple Smile
Аз,стискам палци силно всичко да мине страхотно днес!!! 🌹

Аз съм вече +2 кг. Чувствам си се тежка на моменти,дано защото и аз започнах от 76 ,в леглото се обръщам направо като кит 🐋 Simple Smile Дано не капа ужасно много,че ще ми е зор за краката,а все още си работя и стоя права,гледам да сядам ,когато мога,но това е пак следобяда,когато няма чак толкова клиенти.
Вечер ама нищо не ми се пипа в нас и се чувствам ужасно като е така.Снопи заспах в хола,станах в 23:30 ,преместих се в спалнята и сигурно 2 часа не мога да заспя,че и повече.Кято звънна алармата сутринта....леле направо ми се умира хора... мрън,мрън

Усмихнат ден,въпреки мрачното небе днес! Wink

# 482
И аз да се похваля и оплача.Болна съв на оспамокс 1000 и фитоназал в носа.Всичко изпих и изпръсках ,та ходих до доки да ми изпише ацц и сироп че кашлям зверски.Къв е тоя вирус,кво е тва чудо нз.Бебето е добре върви с 3,4 дни напред.Предроложения за момче,но каза че не е на 1000 процента сигурна.В неделя пускам кръв за бхс в Щерев ,в понеделник феталната.

# 483
  • Варна
Здравейте и от мен! Simple Smile
dombi_88 Бързо да се оправяш!
Относно килограмите - тези дни не съм се теглила, но до преди няколко дни не бях качила нищо. Предната бременност стартирах от 52 кг., а 40+2 (като влязох да раждам), бях 69 кг. До 5-ти месец не бях качила нищо. В 9-ти месец качвах по 1кг на седмица и всичко много ми тежеше накрая. До преди това никога не съм била повече от 56-7 кг. От родилното ме изписаха 61 кг. и докато стана пак 52 кг минаха 2 години. Диети неможех да пазя, просто постепенно свалях по 1-2 кг. и така...
Тази бременност я стартирах от 56 кг. и ще се опитам, да не ставам повече от 69, но да видим. Simple Smile Предната бременност беше перфектна, но последните месеци ми бяха зимата, не работих и по цял ден лежах на дивана и се чудих какво да ям. Grinning Тази се надявам отново всичко да е наред и да си ходя на работа до последно, за да не се застоявам отново и да качвам много кг. Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 11:12 от Invisible_

# 484
Аз стартирах 54 килограма и понеже не ми е лошо от 2 седмици си се спуквам да ям и не съм качила нищо... някакви 500 грама но тях не ги отдавам на бременноста. Не знам защо не качвам... Дано всичко е наред, пък килограмите никога няма да ги отчета като проблем.
Ходя си на работа, въобще се чувствам като нормален човек, по нищо не мога да се хвана, че съм бременна, освен малкото тупкащо сърчице, което чувам на прегледите 🍀🥰

# 485
  • Варна
Привет и от мен! Ходих да ми вземат кръв, момчето се хвана за главата 8 шишенца трябваше да напълни, плюс урина и ваг. секрет. Ядосах се, че Аг не ми е пуснала направление за Хив и Васерман, каза ми, че минава по ЗК..
Малко взех да съжалявам, че се записах при нея, изпрати ме в конкретна лаборатория а аз си ходя в друга, та на своя глава си ги пуснах къдетонси ходя и бам 38 лв, а можеше да ми даде направление.. Здраве да е, малко ми стана лошо в лабораторията, и сега леко ме наболява корема отстрани.
Нямам търпение да стане 15:30 и да отида на ФМ днес, само се моля всичко да е наред с бебето. Ще се включа след това. Успешен ден Simple Smile

# 486
Привет и от мен! Ходих да ми вземат кръв, момчето се хвана за главата 8 шишенца трябваше да напълни, плюс урина и ваг. секрет. Ядосах се, че Аг не ми е пуснала направление за Хив и Васерман, каза ми, че минава по ЗК..
Малко взех да съжалявам, че се записах при нея, изпрати ме в конкретна лаборатория а аз си ходя в друга, та на своя глава си ги пуснах къдетонси ходя и бам 38 лв, а можеше да ми даде направление.. Здраве да е, малко ми стана лошо в лабораторията, и сега леко ме наболява корема отстрани.
Нямам търпение да стане 15:30 и да отида на ФМ днес, само се моля всичко да е наред с бебето. Ще се включа след това. Успешен ден Simple Smile

Успех на ФМ! Simple Smile Чакаме данни зарадваш после с добри новини.
А защо не си отишла в лабораторията ,в която ти е казала лекарката? Може би там е нямало да ти вземат тези пари и именно затова да те е изпратила там.
А за направление за лаборатория аз май не знам да се дава.Тук поне едва дават и за кабинети,какво остава за изследвания .Не знам ,се не съм компетентна изобщо.Аз още не съм ходила при личната и не смятам и са ходя за сега.

# 487
Минах днес и аз на ФМ бебчето си е здраво.Обаче не застана мирно само се въртеше и скачаше по малко.Има предположения за пол каза д-р Янкова че според нея е момиче.Дано така да е че това искаме с моя ММ.Риска за Даун ми е 1:17400 което казаха че е супер.

# 488
Здравейте мами, от снощи имам сърбеж по краката ,лицето ,ръцете нямам обрив просто ме сърби все едно ме лази нещо много странно. Имам един сапун с лайка и зехтин мисля да го пробвам може да успокои кожата. Ако не мине до 1 2 дни ще се обадя на лекаря. Не искам да се шашкам ,ама цяла вечер се дръгна 😥

# 489
Минах днес и аз на ФМ бебчето си е здраво.Обаче не застана мирно само се въртеше и скачаше по малко.Има предположения за пол каза д-р Янкова че според нея е момиче.Дано така да е че това искаме с моя ММ.Риска за Даун ми е 1:17400 което казаха че е супер.

Ахххх страхотни новини. Само такива да се чуват 🍀🥰🥰🥰🥰

# 490
  • София
Здравейте мами, от снощи имам сърбеж по краката ,лицето ,ръцете нямам обрив просто ме сърби все едно ме лази нещо много странно. Имам един сапун с лайка и зехтин мисля да го пробвам може да успокои кожата. Ако не мине до 1 2 дни ще се обадя на лекаря. Не искам да се шашкам ,ама цяла вечер се дръгна 😥

Пиеш ли някакви хапчета, нещо да си променила в ежедневието, прах за пране, храна.
За сапун не знам , но отвара със смрадлика помага.
И аз съм така на моменти от няколко дни и се чудя какво се случва, но се наблюдавам само за сега.

Честито, Аз1993,

Аз заради диета вече съм -5кг, имах много плюс, но все пак съм доволна.

# 491
Честито, Аз1993, това да се чува! Само положителни неща! Честито и за розовите гащички Ribbon

Веси, може кожата ти да е станала по-чувствителна просто. Избягвай изкуствените материи дрехи и се наблюдавай. Аз имам сърбежи от фраксипарина, който си бия. Дори по ръцете и краката, но говорих с доктора и той каза, че не е опасно, просто съм станала с много чувствителна кожа. Всичко ме дразни. Дори като се почеша и се зачервява и стои като ухапано от комар. Така поне за петнадесетина минутки и ако успея да устискам да не се чеша, минава.

# 492
az1993az чудесни новини! Късмет и на другите момичета днес - само хубави новини да има! 🍀

Veselina както е казала Аничк@ да не би да си променила прах за пране, душ гел, лосион? Може да е от промяната във времето - пробвай да се мажеш с по-хидратиращ и мазен крем/лосион.

За килограмите аз си имам добър апетит, но засега не съм качила нищо - понякога съм +/- 500гр, но това не го броя. С предната бременност качих точно 10кг, при положение че три месеца трябваше да лежа.. надявам се и сега да са горе долу толкова, може и малко повече, защото съм с близнаци 😁

# 493
az1993az чудесни новини! Късмет и на другите момичета днес - само хубави новини да има! 🍀

Veselina както е казала Аничк@ да не би да си променила прах за пране, душ гел, лосион? Може да е от промяната във времето - пробвай да се мажеш с по-хидратиращ и мазен крем/лосион.

За килограмите аз си имам добър апетит, но засега не съм качила нищо - понякога съм +/- 500гр, но това не го броя. С предната бременност качих точно 10кг, при положение че три месеца трябваше да лежа.. надявам се и сега да са горе долу толкова, може и малко повече, защото съм с близнаци 😁
Това което промених е ,че два дни се мазах с кокосово масло и от вчера  пия биозин мама ,но него и преди съм го пила. Мисля ,че може да е от маслото ,защото миришеше малко странно ,но ръцете не съм мазала и там сърби .

# 494
Здравейте момичета, така ви се радвам на добрите резултати , аз съм чак другата седмица на скрининг , та ще почакам още малко . Иначе апетит нямам , и дано да си остане така, че си стартирам бая в плюс . С предната бременност качих 8-9 кв, като ме изписваха си бях както преди да забременея, дано и сега се държа така. Иначе не ми личи нищо още , ама при дебеланките като мен проличава по - късно, с баткото чак в 7мия месец ми се появи корем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт