Тествайте новия перилен препарат Lenor! Сияйната чистота вече има аромата на Lenor

• 33 005
  • 1 564
  •   1
Отговори
# 150
На първо място искам да ми харесва ароматът, след това гледам качеството и на трето място-цената. Ако съм доволна от дадения продукт, купувам големи количества в промоция.

# 151
Аромат, цена, понася ли на кожата ни продукта, изпира ли добре

# 152
Критериите по които избирам перилни препарат са:
1. Да е щадящ тъканите, но да изпита добре
2. Аромат
3. Цена

# 153
Качество, цена и аромат

# 154
Да изпера петна, без да ми изсветлява дрехите. Да е с приятен аромат. Често да пускат промоции, за да е на приенлива цена

# 155
Съотношение между качество и цена.

# 156
  • Бургас
Използвам само и единствено капсули, не съм ползвала Ленор, но съм доволна от марката, тя до някъде продава

# 157
Качество и мнение - лично и на приятели. Използвам само течни перилни препарати или капсули. За омекотителите за мен е важно да ми хареса ароматът и да е дълготраен.

# 158
На първо място качество и препоръки, а след това аромат и цена.

# 159
Качество на изпиране, цена и аромат. За децата ми е важно да не предизвиква раздразнения и там съм се ограничила до две марки.

# 160
Имам чувствителна кожа и гледам да са sensitive. Да нямат натрапчив аромат. След това вече идват други критерии - съотношение качество/ цена, удобна опаковка.

# 161
  • Smolyan
Критериите ми за избор на перилен препарат са : качеството на изпиране, аромата и цената.

# 162
За мен е важно перилният препарат да бъде течен, качествен и с прекрасен аромат. С удоволствие бих пробвал новия Lenor ❤️

# 163
  • Варна
Да е на добра цена, да има хубави отзиви за него, да изпира добре.

# 164
По какви критерии избирате перилни препарати?

- качество на перилният препарат
 - аромат
 - цена
 -  марка препарат с доказано име на пазара
 -  реклама

Общи условия

Активация на акаунт