Пътят на честта - тема 6

• 37 011
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Сарказъм, Бубулина. Сарказъм.

# 16
Нова снимка на главните герои с разменени лица

# 17
Аз да се включа за убийството на Оги, защото някой назад не се сещаше какво са давали. Значи аз от това, което разбрах, той беше подгонен в гората от трима маскирани. Единият беше кльощав дългуч, който и преди съм писала тук, на мен ми приличаше на Димитър. За това за мен той е заподозрян номер 1. Но защо не дават изобщо нищо за този случай идея си нямам.
Това че е бил подгонен съм го пропуснала, нали направо труп намериха в гората, а др бяха ретроспекции. Като и да е, не че има особенно значение. Аз съм сигурна, че в някой епизод към края шерифа от Царево ще се обади на Керича и ще и каже - Керче, разкрихме убиеца, Митко е.
И толкоз.

# 18
  • София
Аз съм от малцината, убедени, че Оги е жив...

# 19
Нова снимка на главните герои с разменени лица

[/quote

тез кои са че немога да ги
 позная прави?

# 20
Керчето и Калоянчо

# 21
Само мен ли ме дразни бретона на Мария? Grinning

# 22

ми ако е бил на Ямайка ,дет се пее реге, мож да е жив Simple Smile Сигур с Боб Марли си пеят, Но кома напрай- сиреч-
 no women no cry

# 23
Цял ден чета и си викам какъв пък толкоз тоалет на Кера ги е изненадал, то всичко безумно откъм мода видяхме...тъкмо изгледах серията ,  ноооо тая рокля на точките с коланчето...направоооо....

# 24
Само мен ли ме дразни бретона на Мария? Grinning
Мен ме дразни очната ѝ линия. С нея изглежда черно-бяла. Няма друг цвят по лицето ѝ. Ама някак явно се смята, че очната линия е признак на изисканост ли, де да знам.Като беше проста митничарка, не се рисуваше така.

# 25
Цял ден чета и си викам какъв пък толкоз тоалет на Кера ги е изненадал, то всичко безумно откъм мода видяхме...тъкмо изгледах серията ,  ноооо тая рокля на точките с коланчето...направоооо....
ами ботите, ами косицата #Crazy

# 26
Показаха труп, не е жив.

# 27
Къде го гледахте това, че Оги го гонят. Аз не помня такова нещо. Дебнеше едно диво прасе и после Кера го чакаше с чушките, но той така и не се прибра и звъня не знам си колко пъти.

# 28
  • София
Възкръснал? Все пак в гората имаше труп и на място Кера видя, че това е мъжът й, пък и не само тя го разпозна, то цяло Царево се беше изсипало.

Да, аз също помня, че някакви подгониха Оги, преди да го открият мъртъв.

Има ли вариант в последната серия нищо да не се изясни, а да не снимат продължение и да останем с пръст в уста? Ще е егати прецаквацията.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 16:28 от Тонка*

# 29
Образа на Кера е под режисьорски контрол , на Киро под съпружески ...Останалите защо не се развихрят 🙂

Общи условия

Активация на акаунт