Пътят на честта - тема 6

• 36 990
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Абсолютни дивотии с тази социална труженичка.

# 496
Женичката го играе това нещо като офицер от Гестапо, който е заподозрял Кера, че работи за Съпротивата. То бива идиотщина, ама тая мина всички граници! Не са в ред да снимат подобно нещо, че и да го излъчат...

# 497
Оххх много са ми сладки Дичо и Симона ама много.

# 498
Кво става тука, бе. Симона да не би да пусна исковата молба за развод в пощенската кутия на Димитър. Rolling Eyes Ох, и халката закачи на видно място. Еее, съвсем за мезе ни взеха. Кой и кога и написа молбата и защо тя я пусна в пощ. кутия на Митьо, а не в съда.

# 499
Ядосах се и аз, пълно малоумие. Няма да проверят досието на подалия жалбата, че и му вярвят безусловно, а майката все едно е блудница я третират, че излязла с приятели мъже😱. Социалната пък си влиза без предупреждение къде иска, че и задължава хората да ѝ отделят внимание. 😑

# 500
  • София
Тия е..а мамата на всички институции в тази държава. За мен това не е майтап и художествена измислица. Спирам да го гледам.

# 501
  • Варна
Ох, пък Бонка звъни на пожар на Митьо и първо го юрка да се прибира моментално, в следващия момент му казва без внука да не се връща Joy Ще падна просто, абсурд след абсурда, полицейския разпит от преди малко чупи тъпомера и той.

# 502
"Няма да и даваш развод на тая!" Joy
Вярвам, че има хора, които и към настоящия момент си мислят, че някой може да ги пита дали искат да се разведат и ако не искат - развод няма.

# 503
Имат двама юриста-консултанти. Бих ги уволнила веднага! Студент по право в 4 курс ще се справи по-добре!

# 504
В София има само едно заведение - това на Кремена Халваджиян и даже Митьо от Царево пак там се натресе.
За молбата в кутията айде, да кажем, че е пуснала копие.

# 505
"Няма да и даваш развод на тая!" Joy
Вярвам, че има хора, които и към настоящия момент си мислят, че някой може да ги пита дали искат да се разведат и ако не искат - развод няма.

Пред думата на Бонка нищо не важи, ни Симона, ни Митю, ни закони! 😄

# 506
Обаче евала на Благовест Благоев за играта-определено му повярвах...

# 507
Имат двама юриста-консултанти. Бих ги уволнила веднага! Студент по право в 4 курс ще се справи по-добре!
То и ние само с общата си култура!

# 508
Мале, мале, отсега се настървих, че един ден някой друг ще ми възпитава племенниците. 😩 Че и внуците да му се не знае.

# 509
Нито поведението на социалната работничка е адекватно, нито на полицая. Никой от двамата няма да се държи с такова самочувствие в присъствието на Станков. Всеки щеше да се спече, че ще му набият канчето от някой кабинет за непристойно поведение.

Общи условия

Активация на акаунт