Жена ми изневерява

• 23 903
  • 430
  •   1
Отговори
# 165
Ми като гледам, доста се е прецакала госпожата тогава Grinning.
Да се беше постарала с актьорското майсторство къщи малко повечко, нямаше сега да бере ядове да се чуди кому да се продава. Пък и не е в първа младост, конкуренцията е голяма.

# 166
Ми като гледам, доста се е прецакала госпожата тогава Grinning.
Да се постарала с актьорското майсторство къщи малко повечко, нямаше сега да бере ядове да се чуди кому да се продава. Пък и не е в първа младост, конкуренцията е голяма.

Той автора каза, че я е наказал и после я прибрал обратно в дома си. Но ако това не продължи дълго, познай на чия врата ще увисне тя.

# 167
Честно, не мога да позная! Grinning

# 168
Със сигурност няма на коя. Щом и нейните родители са на моя страна и са изумени, незнам дали и те биха си я взели. Любовника сам  не може да се издържа па камоли някой друг. Засега съм дал жълт картон а червения ми е в ръката. Малко нещо да заподозра и да ме изнерви и е аут завинаги. Ще я съсипя както тя съсипа мен, а аз мога да бъда много жесток.

# 169
То па голямо геройство да съсипеш майката на децата ти. Neutral Face Като не ти допада ситуацията просто се разделете и кой от къде е. А "колко жесток" можеш да бъдеш, мисля, е ясно от цялата тема.

# 170
  • here and now
Със сигурност няма на коя. Щом и нейните родители са на моя страна и са изумени, незнам дали и те биха си я взели. Любовника сам  не може да се издържа па камоли някой друг. Засега съм дал жълт картон а червения ми е в ръката. Малко нещо да заподозра и да ме изнерви и е аут завинаги. Ще я съсипя както тя съсипа мен, а аз мога да бъда много жесток.
Можеш... дръжки..
Така като гледам и на думи не можеш да го докараш...

# 171
Ту, човекът е наранен. Нормално е да изпадне в ярост и да бълва огън и жупел. Даже доста хладнокръвен ми се вижда. Все пак и жена му, и любовникът са живи и здрави. Ще мине време, ще се уталожат страстите. Ако жена му е достатъчно умна, няма да го провокира по тази тема. Ако пък толкова не може да го издържа, да се обира и да се гледа сама, нали така? Никой не я е вързал за парното.

Авторе, гледай от положителната страна. Поне всички карти са на масата и по-зле не може да стане. Или ще се оправите с времето, или - кой откъде е.

# 172

Брех, че си опасен. Направо се уплаших  Joy
Само на думи е всичко.
Ако имаше достатъчно самоуважение, отдавна щеше да си я разкарал.

# 173
Автора явно не може да реши какво да прави, което е напълно разбираемо предвид цялостната ситуация. Нямам идея какво друго да го посъветвам, защото и аз не знам как бих постъпил тук. Предполагам бих постъпил по следния начин, след шамарите на булката и натрошените кокали на любовника, бих се опитал да преглътна всичко в името да не развалям детството на децата. Не знам дали ще успея, сигурно ще се пропия, със сигурност ще има много кофти изпълнения от тук нататък.
Колкото за любовника, едно е някой да се възползва от предоставената му възможност, без да ме познава лично, съвсем друго е ебачът да ми идва в къщата, да яде и пие на софрата ми, и след това да иде да нае....е жена ми в другата стая. Това си е гавра лично към мен и съответно ще трябва да си плати за нея, как точно не искам да мисля, но мога да стигна до бруталности...  Искрено се надявам никога да не изпадам в такава ситуация.

# 174
Аз не разбирам какво още трябва да чака "ако го изнерви още малко"... Явно няма смелост да действа. Ми че тя може сега да внимава повече и да се крие, за да не си изгуби покрива над главата, а зад гърба ти да се смеят и забавляват. Точно сега е моментът да я пратиш при онзи по живо по здраво и да види кой ще я издържа, щото то любовниците я търсят за свое удоволствие, не за да я издържат. Като остане сама и му висне на врата на онзи, и той ще й бие шута. Ама жалко, че авторът няма смелост и ще чака "ако го изнерви още малко"... Явно това не е било достатъчно Grinning

P.S.
Абе какво детство на децата бе?!?!? С такава майка дето се праска в съседната стая до тях! Ако я видят, не ми се мисли какво детство ще имат!

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 14:53 от Pr13

# 175
Какви сте змии някои, как само го ръчкате да я изгони. Ама то си е казано - на чужд гръб и сто тояги са малко.
Аз за друго завидях, за бързо заспиващите деца. Качила се булката да ги приспива, пък след малко я хванали със свалени гащи. Хич не вярвам на историята, особено след настояването да му се отговаря само на "запитването" как да я възбуди. Четат му се мръсотии на човека, а вие го насъсквате срещу вероятно несъществуващата му жена. Мъжете, които се изказаха бяха по-благосклонни към жената, но жените, да не им паднеш в ръчичките.

# 176
Ами наглост си е да не се и крие и тотално потъпкване като човек. И да я издържа даже. (Ако е истина разбира се). Същото важи и ако го направи и мъж. Вратата!
П.с
И мен ми прозвуча невероятно, но някои писаха че знаели такива истински истории, та коментираме представения случай....

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 15:34 от Pr13

# 177
никой не е споменавал колко време ги приспива. Може да се е бавила повече от половин , един час, и това да е възбудило подозрението на мъжът и, затова да е отишъл да я търси. Моите деца заспиват буквално за 5 минути, при това преди 9 ч. особено когато е делничен ден и са ходили на градина през деня. Сложи и преобличането на пижамите = 10 минути. После е пуснала съобщение на играча да се качва. И както става ясно я е оправил по бързата процедура. Не знам защо заподозирате всяка тема като пързалка. Животът е пълен с измами, изненади и пр. Аз по-скоро не разбирам защо авторът се дерти само как да я възбуди на фона на толкова много дилеми и проблеми за решаване

# 178
Едно е да напишеш: "за мен е нагло нейното поведение, аз вероятно бих направила еди какво си" и съвсем друго: "само се силиш, защо не я разкараш, какъв мъж си, та още я търпиш, не й давай никакви пари и т.н.". Не сте чули нейната версия, не я познавате, а с каква стръв го насъсквате да я изгони. Щом я е прибрал (като е уточнил, че преди това добре я е потормозил и унижил), значи вижда нещо в нея и е решил да си запази семейството. Сгрешила е, те са се разбрали какво и как. Ама не, дай да я изгони тая кучка, откъде накъде ще се оправя с друг, па и мъжът й ще й прощава.  И понеже кръшкала не била добра майка, даже такова заключение имаше.
Продължавам да смятам, че представеното не е истина, а някой се забавлява.

Животът е виждал всякакви истории, факт. Но тук авторът се е регистрирал същия ден, само за да ни обясни как е спипал жена си и познатия със свалени гащи. А после уточнява, че питал как да я възбуди, затова само по тази част от питането да има отговори. Затова не вярвам на написаното. Да си отвори Кама сутра и да чете, ама явно го възбужда да чете на други жени какво им харесва.

# 179
Изневяра трудно се прощава за мен.
Но да не генерализирам. Понякога има обстоятелства, които тласкат хората към това. Не че е оправдание.
Има хора, жени и мъже, изневеряват. Но осъзнават, че е било грешка, моментна страст. И наистина обичат партньора и не искат раздяла.
Но тук имаме една много нагла жена без морал и свян, която изневерява под носа на мъжа си и децата.
За мен това не е майка. Тя на хубаво децата не може да научи.
Ако има дъщеря на какво ще я научи? Че е редно да спи с който и падне и да изневерява?

Общи условия

Активация на акаунт