Жена ми изневерява

• 23 903
  • 430
  •   1
Отговори
# 180
Е, как ще спи с който й падне? Самият автор написа, че е общ познат, не е случаен. Joy Иначе е добре да научи дъщеря си, че ако не си пасне с някой в леглото, да не се надява, че той ще се научи след десет години.

# 181
Здравейте,
Моля за искрен съвет от представителките на нежния пол. Историята сигурно е доста позната...
Пробвах какво ли не но просто нестава немога да я възбудя. На мен всичко ми е наред физически (размер издръжливост и т.н.). Финансово съм стабилен...
...Аз самия я обичам безумно много все още дори след 10години.
..............
В момента отново сме заедно, опитвам се да и простя, което няма да ми е лесно. Опитвах пак да говорим за проблема със секса (нали заради него сме в това положение) но според нея няма как да я възбудя и това е. Пропуснах да кажа, че съм купил играчки, с който винаги успява да свърши докато сме заедно, но това не и било достатъчно (липсвала и страстта която немога да и дам).
Та моля за съвет какво да направя, че жена ми отново да ме пожелае сексуално (да се възбужда от мен). Пробвах какво ли не (орална, галене, масажи целувки по ерогенни зони и др.) но нестава. Дори да е пиинала пак нестава.
Предварително благодаря.

Със сигурност няма на коя. Щом и нейните родители са на моя страна и са изумени, незнам дали и те биха си я взели. Любовника сам  не може да се издържа па камоли някой друг. Засега съм дал жълт картон а червения ми е в ръката. Малко нещо да заподозра и да ме изнерви и е аут завинаги. Ще я съсипя както тя съсипа мен, а аз мога да бъда много жесток.
Нещо си противоречите, струва ми се...Обичате ли я безумно или не? ...Или след шамарите и унижението, най-сладко е подло скроеното отмъщение.

# 182
Няма противоречие. Точно защото я обича, и е бесен. Иначе нямаше да му пука.

# 183
Да жена ми е добра майка. Няма спор за това. Гледа децата много добре. За невярващите няма какво да обяснявам. А това за колко заспиват децата - то беше заспало още на първия етаж и тя го занесе горе. Детето малко се размрънка докато го вдигнат и носят, но е заспало в леглота за 1 минута не повече. Сигурен съм че въпросния идиот се е качил без да го вика или да е планирано. Ми то и аз можеше да кача детето и да го доприспя за 1 минута. До тази година може би до преди 6 месеца въобще не се карахме. Най вероятно кавгите са започнали заради него. 
Именно за това и дадох още един шанс. Не съм го преглътнал и няма да го преглътна, както и никога няма да проста напълно. Дано да не съжалявам. То до няколко месеца ще стане ясно. Засега сме добре няма скандали и т.н.

# 184
Е, той се качил, без да го викат, ама тя не го е върнала, нали!

Надявам се да не си пиете ракията повече заедно.
Жена ти как вижда нещата в бъдеще?

# 185
Аууу, не са го викали и видиш ли, другия е изрода. Калояне, Калояне, слаба ти е ракията да знаеш. Мислиш си, че държиш картони, та жълт, та чевен, та родителите й са на твоя страна, а нищо не държиш. Ни достойнство ни боллс.

Другият, що не поговориш с него вместо да го обвиняваш. Да не се окаже, че на него са му разказвали, че ти си изродът и че той се е качил при жена ти, ама не е било без покана. Не се сърди, но си бос в изневерите. Точно, ама точно така се прави като искаш да направиш нещо набързо, а сте на събиране със семейните приятели и половинките. Нищо, ще пораснеш, ще започнеш и ти да виждаш нещата по-реално.

До няколко месеца ще сте в нов меден месец. После пак ще почне всичко.

# 186
Да жена ми е добра майка. Няма спор за това. Гледа децата много добре. За невярващите няма какво да обяснявам. А това за колко заспиват децата - то беше заспало още на първия етаж и тя го занесе горе. Детето малко се размрънка докато го вдигнат и носят, но е заспало в леглота за 1 минута не повече. Сигурен съм че въпросния идиот се е качил без да го вика или да е планирано. Ми то и аз можеше да кача детето и да го доприспя за 1 минута. До тази година може би до преди 6 месеца въобще не се карахме. Най вероятно кавгите са започнали заради него. 
Именно за това и дадох още един шанс. Не съм го преглътнал и няма да го преглътна, както и никога няма да проста напълно. Дано да не съжалявам. То до няколко месеца ще стане ясно. Засега сме добре няма скандали и т.н.

Човече ти ме съсипваш. Плача НЕ! Горко ридая и заедно с мен Миролюба Бенатова!

Мислех да ти дам един прост съвет. Отиди при адвокат! Сега ще ти дам два прости съвета.

1. Отиди на лекар - той ще ти изпише едни хапчета, които ще вземеш преди адвоката.
2. Отиди при адвокат. Той ще ти обясни едни неща и ще те прати да правиш едни тестове и чак след, като излязат резултатите ще ти каже как ще се развеждаш с тази жена.

А по темата за ВЪЗБУДАТА. Абе човек, спомена, че си имал уникална работа сигурно пътуваш много! Познах ли?
Има една приказка "една жена само с едни мъж през живота си може, само с двама не".

Кога точно жена ти е опитала друго си е ваша работа и на твоя адвокат, ама не разбираш ли, че ТВОЯТА СЛЯПА ЛЮБОВ толкова и е дотегнала, че направо си я принудил да ти извади кьоравите очи.

Спри да и навираш любовта си! Кур събира и кур разделя това е! Приеми го и го преживей.
За тъстовете направо ме съкруши. Абе те знаят бе! Много повече от тебе знаят!, как може да си толкова …. доверчив.

П.С.
Иначе евала за цивилизованото ти поведение спрямо нея и любовника, ама прекаляваш/преиграваш.

# 187
Авторът пита как да я възбужда. Ами да попита любовника, той явно знае, а пък и са си дружки.

# 188
Авторът пита как да я възбужда. Ами да попита любовника, той явно знае, а пък и са си дружки.

Преди малко ми хрумна тази идея и на мен  Joy

# 189
Да отиде и да изпие една ракия с любовника. Много неща ще му се изяснят, включително и това колко, ама колко плоско е жена му да му казва, че другият сам се качил, тя не го канила, случайно попаднали в спалнята им, тя не искала.

t_rival ти адвокат ли си? Това, което си го написал за хапченцата, тестчетата, специалния развод не са много хубави тия неща, дето си ги написал. И легални не са, нищо че през съдебната ни система 100 на 100 и такива "разводи" се оправдават.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 18:12 от Елфичка

# 190
Тя нищо не му казва, авторът сам си хипотезира.
Не че има значение как се е оказал баджо в спалнята. Важното е какво е правил там и с чие най-доброволно участие.

# 191

Преди малко ми хрумна тази идея и на мен  Joy

Да не стане така, че да е питал вече и това да е привлякло вниманието на любовника, върху незадоволената жена. Какво ли си е казал - я, какво прясно агнешко, невинна жертвичка.

# 192
  • София

Та моля за съвет какво да направя, че жена ми отново да ме пожелае сексуално (да се възбужда от мен). Пробвах какво ли не (орална, галене, масажи целувки по ерогенни зони и др.) но нестава. Дори да е пиинала пак нестава.
Предварително благодаря.
Нищо не можеш да направиш.
Няма на4ин.
Или приемаш да се здоволявате навън поотделно, или си седиш на ръ4на, а тя си намира по-умен и дискретен любовник.

ПП Ти наистина ли не схващаш, 4е не те диша в сексуален план?

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 19:07 от absurT

# 193
Обаче го диша в материален план. Даже й се плаче без него. Има голяма доза вероятност да й залипсва и сексуално, ако види да й се изплъзва килимчето под краката. Особено ако покрай него се завърти някоя по-младичка и напориста.

# 194
  • София
Да, ама ще е късно- да си беше затваряла голямата уста, вместо да го изкарва некадърен, само защото ве4е не я привли4а.
За простотията- да се 4ука с тъпка4а в описаната ситуация, само абсолютно тъпа селска пръ4ка може да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт