Жена ми изневерява

• 23 898
  • 430
  •   1
Отговори
# 270
Не бих я оставил със сигурност. Ако нямахме деца също щях да я оставя, колкото и много да я обичам.
Прощавай, не разбрах:
"Не, бих я оставил!"
Или:
"Не бих я оставил!"
Тая пуста пунктуация.

# 271
Не бих я оставил със сигурност. Ако нямахме деца също щях да я оставя, колкото и много да я обичам.

Какво значи "не би я оставил"?
Ами ако тя настоява и не иска да живеете повече заедно?
Как ще я принудиш?

Аа, сега разбрах. Една запетайка как обърква нещата.
На времето учителката по български в 6-ти клас ни даваше следния пример:
Да се обеси, не да се освободи.
Да се обеси не, да се освободи.

Малко дървено, но илюстрира ролята на пустата запетайка.

# 272
Извинявайте. Да бих я оставил. Никога не бих и се молил да остане след такава глупост. Ако нямахме деца също щях да я оставя. Заради децата и дадох втори шанс. Дано се е вразумила. Няма как да седи на два стола.

# 273
Ми той вторият стол е табуретка без крак....
Или ще се вразуми, или следващия път ще се крие по-добре.

Говорили ли сте за терапия при сексолог/семеен терапевт? Не е евтино, но вероятно можете да си го позволите.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 11:19 от Анонимен

# 274
Kaloyan, ако беше заради децата само, нямаше да искаш да правите секс постоянно, че и да се чудиш как да я задоволиш. Можете да се преструвате на семейство пред децата, но като си легнат и не гледат вече, защо пак я търсиш?
Ох, разбирам те, че си я обичаш още - тя любовта е и сляпа, и глуха, но не развивай зависимост към хора, повратливи като времето. То, накрая да не излезе, че ако тръгне да те напуска, ще имаме по-голям проблем тук Thinking

# 275
Ти как би нарекла жена, която живее с мъж, когото не харесва и не обича, но чиито пари ползва без проблем?
Аз мисля, че другата страна на монетата е ясно лъснала.

Въпросът е дали тази добра женица ще получи достатъчно прозрение, за да вземе правилното решение: или да оцени мъжа си и да му даде шанс, или да си събере багажа и да провери на практика приказката за кучето и тоягата.
Не знам, не знам...защото не знам, дали е вярно това, което се представя тук. Просто не се ловя лесно на едностранно представени истории. Имам своите съмнения, това е. Не бих съдила само по разказа на едната страна. Нея  пък, още по-малко, дори и да е най-долната жена на света както е изкарана по изложеното от него тук...Отделно има една дума: "Не съдете, за да не бъдете съдени. Защото, с какъвто съд съдите, с такъв ще ви съдят; и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се мери. "

# 276
Аз нямам нищо против да ме съдят със същата мярка, с която съдя и аз.

И принципно в нито един форум не се включват и двете страни на конфликта. По тази логика нито една от темите за лични отношения не би трябвало да се взема под внимание. Или е "едната страна на медала", или е направо "пързалка". Да се чуди човек защо някои хора въобще си правят труда да ги четат. Но наистина двойният стандарт в полза на перманентната женска невинност е особено изразен в някои постове на тази тема. Не знам какво още трябваше да направи жената, за да заслужи укор - може би да се изреди с всички гости пред очите на мъжа си? Ама сигурно и за това той щеше да е виновен.

# 277
Аз нямам нищо против да ме съдят със същата мярка, с която съдя и аз.

И принципно в нито един форум не се включват и двете страни на конфликта. По тази логика нито една от темите за лични отношения не би трябвало да се взема под внимание. Или е "едната страна на медала", или е направо "пързалка". Да се чуди човек защо някои хора въобще си правят труда да ги четат. Но наистина двойният стандарт в полза на перманентната женска невинност е особено изразен в някои постове на тази тема. Не знам какво още трябваше да направи жената, за да заслужи укор - може би да се изреди с всички гости пред очите на мъжа си? Ама сигурно и за това той щеше да е виновен.
Защо не, но само ако имат предварителна уговорка за това.

# 278
А той защо не си стои при гостите, а обикаля по етажите? Много е неуважително така и двамата домакини да липсват. Joy

# 279
А какво добро правиш на децата си като седиш с нея и какъв пример им даваш? Как ще се чувстват те в тези отношения на напрежение между вас? А ако аферата й продължи, макар и по-скрито и внимателно и в един момент те също дочуят отнякъде майка им какви ги върши? А това е вероятно като се вижда с колко акъл и с какви индивиди ги прави тия работи. А недай Боже да я хванат там в дома ви, когато тя си мисли че никой няма да се прибере... Аз бих мислила за спасяване на децата от подобни травми. И добре, липса на внимание и т.н. ама във вашия дом и в присъствието на съпруг и деца, това ми граничи с глупост и пълна безотговорност.

# 280
А шамара , който си получил от жена си , не разбрах за какво е :
- развалил си  кефа на жена си , явно е останала незадоволена.
- любовника е останал и той на сухо , точно преди да се изпразни в жена ти , явно си ги сгащил в кулминацията !

# 281
Гледам тука се зачекна за доверчивост, доверие и т.н.

Аз винаги като младеж, като се хващах с някоя мацка и обяснявах, че няма нищо по-лесно от това да ме излъже! Все едно "да убиеш присмехулник" има такава книга. После продължавах, че "проверката е висша форма на доверие", защото ти ако очакваш издънка няма да се хванеш да проверяваш.

Та мисълта ми е, че никога не съм и няма да си тровя живота дали половинката ми ме лъже или не. Ако го прави неин проблем, което не изключва внезапното прибиране от командировка Simple Smile.

Та автора, като си решил да я прибереш няма какво да ти доказва. Или я приемаш или ще се мъчите взаимно резултата ще е поболени деца.

Иначе "вместо да се ревнувате, по-добре да се редувате", та сега е твой ред! Simple Smile

# 282
Не шамара го получих след като си тръгнаха абсолютно всички. Естедтвено индивида изчезна на момента. Няма да се сараме пред всички гости за тази глупост. Та шамара го получих, когато започнах да я обиждам с всевъзможни обиди за жена /според мен напълно заслужено/

# 283
Колко възпитан и съобразителен мъж. А моят ако ме хване насред спалнята ни, нагъзена с друг, последна грижа ще са му гостите. Не е добре с нервите, откога му го казвам.

# 284
А той защо не си стои при гостите, а обикаля по етажите? Много е неуважително така и двамата домакини да липсват. :joy:

Я, кой бил навътре с мурафетите!
Дара, сериозно ли ги написа тези последните два коментара?
-----
Следващият път, Калояне, след като жена ти се върне от приспиването на децата, ти драсни на твоята любовница от гостите, да отидете да нагледате децата, да не се събудят.

За суинга какво мислиш?

Общи условия

Активация на акаунт