Жена ми изневерява

• 23 898
  • 430
  •   1
Отговори
# 285
А той защо не си стои при гостите, а обикаля по етажите? Много е неуважително така и двамата домакини да липсват. :joy:

Я, кой бил навътре с мурафетите!
Дара, сериозно ли ги написа тези последните два коментара?
-----
Следващият път, Калояне, след като жена ти се върне от приспиването на децата, ти драсни на твоята любовница от гостите, да отидете да нагледате децата, да не се събудят.

За суинга какво мислиш?
Суинга не е за всеки, само за двойки, които имат много силна връзка помежду си. Това си е висш пилотаж в секса.

# 286
Оная иска нов мъж. С тоя не й става. Какво предлагаш?

# 287
Между другуно дали на щета или майтап жена ми няколко пъти ме е питала за суйнг. Но аз категорично отказах с присмивка. За мен това е отвратително да чукаш друга жена пред твойта и пред мъжа и ужассссс направо

# 288
Оная иска нов мъж. С тоя не й става. Какво предлагаш?
Аз ли да го кажа, да се сещат сами. Това е начин мъжа да види жена си възбудена Simple Smile

# 289
Ние го бъзикаме човека, ама той си я обича. Затова търпи и си в внушава, че й прави услуга като й "позволява да са още заедно".
В момента и двамата са в умопомрачение. Вярвам, че като премине шока и безумния тюрлю-гювеч от шамари, унижения и изстрадал секс, ще се освестят и вземат някакво разумно решение.

# 290
Между другуно дали на щета или майтап жена ми няколко пъти ме е питала за суйнг. Но аз категорично отказах с присмивка. За мен това е отвратително да чукаш друга жена пред твойта и пред мъжа и ужассссс направо
Тогава тройка с още един мъж. То било просто.

# 291
Kaloyan, тя може би е говорела сериозно и след като не сте откликнал, е подходила по друг начин. Grinning
Не оправдавам по никакъв начин постъпката, но все пак има хора с различни сексуални предпочитания и фетиши. Възможно ли е случаят да е такъв?

# 292
Нямам представа но е възможно.

# 293
Ами мисля, че тепърва те очакват още изненади...

# 294
Нямам представа но е възможно.

Е, все пак не си я заварил в тройка и навлякла кожено бельо, а в най-банално "едно набързо" с комшията. Нищо чак толкова нестандартно няма в това. Даже липсва всякакъв форплей. Изглежда жена ти харесва да я третират като евтина уличница, пък ти цял живот си се отнасял с нея като с принцеса.

# 295
Е , добре де тя жена ти каза ли ти че иска само теб цял живот ? Нали омръзва едно и също . Може би преди това ти е говорила за проблема , но като не се е получило си е разрешила проблема . А защо всички искаме половинката да е само с нас ?

# 296
Защото не сме ескимоси.

# 297
Е , добре де тя жена ти каза ли ти че иска само теб цял живот ? Нали омръзва едно и също . Може би преди това ти е говорила за проблема , но като не се е получило си е разрешила проблема . А защо всички искаме половинката да е само с нас ?

Надвили си на масрафа някои хора и се чудят по цял ден къде ги сърби и къде да се почешат. Да я оставят гладна със или без децата, ще я питам... Целият живот ще й омръзне. Като загуби удобството, ще се сети. Не дай Боже и с болести да трябва да се справя. Имат късмета да са живи, здрави, облечени и нахранени. Ама надвили си на ...

# 298
  • Sofia
Ако темата е истинска..... И аз да бях на мястото на тази жена и аз сигурно бих изневерила. Ако на жената сексът й е важен (щото има жени, на които не им е важен) не би изтърпяла безкрайно на кофти секс. Друг е въпросът, че аз разбира се не бих го направила докато мъжът ми и децата ми са в къщи, но тази част от писанието и на мен ми звучи малко фантастично. Но като изключим това, иначе е съвсем очаквано и нормално тя да изневери при положение, че мъжът й не се справя. А това другият с какво образование е няма никакво значение за секса, повярвай ми. Даже напротив.
А какво да правиш ти само ти можеш да си прецениш. Ако можеш да продължаваш така (щото жена и вода тръгнат ли няма спиране) и да търпиш прави го. Ако не приключвай и си търси жена, за която образованието е по-важно от секса. Simple Smile)))

# 299
Но като изключим това, иначе е съвсем очаквано и нормално тя да изневери при положение, че мъжът й не се справя.
Тъй ли? А не беше ли по-нормално просто да се разведе? Ама не, друго си е да дои баламурника.

Общи условия

Активация на акаунт