Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 20 ноем. 2019, 15:42 ч.

Жена ми изневерява

 • 12 888
 • 387
 •   1
Отговори
# 375
 • Мнения: 1 845
А не всеки извънбрачен секс е изневяра.
Има хора, практикуват го съвсем явно и със съгласието на партньора.
Нарича се отворена връзка.

  Права си, че не всеки извънбрачен секс е изневяра, но нямах предвид него. Има относително щастливи бракове,
в които хората имат чудесни партньорски отношения на родителско и приятелско ниво, но с тотално амортизирана близост. Ако и двамата са съгласни, правят отворен брака си и всичко е ок. Обаче понякога се случва да не са.

# 376
 • Мнения: 12 309
Обаче понякога се случва да не са.
В такъв случай несъгласният трябва да има право на избор: или да се примири с отворена връзка, или да я прекрати изобщо.  И трябва да му се уважи желанието да бъде или да не бъде информиран. Да се лъжат хора, които държат на истината, е неприемливо. От друга страна, някои предпочитат да ги лъжат - ами това също си е тяхно право.
Една огромна част от изневерите въобще не са породени от някакъв реален дефицит, а са в ситуация на съвсем сносен семеен живот плюс...още нещо допълнително навън.

# 377
 • Мнения: 159
Много филми гледаш. Как пък ще ти повярвам, че докато имате гости и децата ви спят, жена ти ще прави секс в другата стая.😂😂😂
Освен това не ти знам обрзованието, ама не си особено грамотен.

И аз знам такъв случай, напълно реален. Изобщо не се учудвам на акъла на някои жени.

# 378
 • Мнения: 24
Ами да доста време не и отделях достатъчно внимание. Но имах прекалено много работа за вършене. Предлагал съм да отказвам работа но тя не ми позволяваше. Като цяло отново казвам, че може и аз да имам вина. Да я подтикна към това. Когато си призна за връзката с онзи ми призна именно и това, като основна причина . Знам, че е било само за секса но ми е много много болно. Дано не ви се случва да обичате истински и да вярвате сляпо на половинката си , а тя така гадно и подло да ви забие нож в гърба. Именно за това помолих за съвет но явно наистина когато любовта си е отишла от нея няма и няма да мога нищо да направя. Отново казвам, че това няма как да и го простя напълно /поне в обозримо бъдеще/ но отново казвам, че всеки има право на втори шанс ако се разкайва искренно за постъпките си. Относно моя избор как мога да загърбя 10години от живота ми и две деца и всички спомени само заради едното ебане и то без чувства. Незнам следващите месеци ще покажат какво ще стане, дано да несъм сбъркал. Жена ми вече почна работа, сега и ще разбере какво съм правил за семейството си през тези 10 години.

Втори шанс? Защото си разбрал само за този път. Питах те пътуваш ли не ми отговори. От това, което пишеш съм на мнение, е че не е само този път или този любовник. Как да е твоя си е булката гледай си я.

И друго си мисля за да си толкова либерален не си я хванал точно на калъп, а да се натиска, което доста по-различно и за това сега си толкова нерешителен в действията си.
Отговарям  Не не пътувам или ми се налага много рядко. Работя от вкъщи и по принцип бяхме винаги заедно с жена ми. Може би и това я е изнервило по цял ден да е с мъжа и. Запознахме се като колеги във фирмата, за която работех. После се отделихме и работихме заедно. След това излезе по майчинство и с двете деца общо 6 години. Аз все още я обичам безкрайно много /за жалост не мога да кажа същото за нея/. А до човека, с който го направи е комшия от вилата на село - без образование /дори средно няма/, свястна работа, десетки хиляди дългове и т.н. не можещ дори да говори без диалект. Въобще не мога да повярвам как защо основателна причина и т.н.

# 379
 • Мнения: 384
Виж, комшията може да няма средно,  но да умее други неща. За мен и ти грешиш в това дори да я оставяш да не работи и то толкова дълго време. Не те познавам, не знам как ще ти прозвучи. Ти издържаш нея и двете ви дечица. На практика цялото семейство е на твоите плещи. И тя ти изневерява и ти казва Сори, ти си виновен, защото не ме задоволяваш. Е, извинявай, ама това е прекалено. А твоята реакция, сори, ама не е на мъж.

# 380
 • Мнения: 1 845
  Тя пък се грижи за децата и семейството, това не е по-малко трудоемко. Не, че има смисъл да си ги мерят, те тези работи се случват по други причини обикновено.

# 381
 • Мнения: 384
Хора, я стига глупости. Всяка жена ражда деца и е домакиня, това не е професия!

# 382
 • Мнения: 1 845
  Искаш да кажеш, че не е трудоемко ли?

# 383
 • Мнения: 384
Вие май не четете? Казах, че всяка жена го прави и че не е професия , а не, че не е трудоемко. Да не сме през 50те жената да си стои вкъщи да гледа децата, а мъжът да ги носи на гръб?

# 384
 • Мнения: 1 845
  Петенце, явно сте поизнервена. За мен лично гледането на две малки деца и поддържането на дом е много по-трудоемко от ходенето на работа. Това го казвам като майка, отгледала само едно дете и като човек със средностресираща професия, в която е много важно постоянно да си съсредоточен.

# 385
 • Мнения: 17 316
Вие май не четете? Казах, че всяка жена го прави и че не е професия , а не, че не е трудоемко. Да не сме през 50те жената да си стои вкъщи да гледа децата, а мъжът да ги носи на гръб?

Мда, сега е по-зле. Жената не само че трябва дома да гледа и децата, ами и да работи  Laughing

# 386
 • Мнения: 1 845
Елора, и да е поддържана, миланежнакупонджийканеуморнаизключетейщепселаданесемъчи, разбира се, иначе каква жена е!

# 387
 • София
 • Мнения: 2 856
След като авторът сподели, че не й е обръщал внимание доста продължително време, съм склонна да я разбера. Просто е "отпушила" с първия срещнат.
Не я оправдавам в никакъв случай! Постъпката й е безкрайно глупава! Но съм склонна да я разбера.

Общи условия

Активация на акаунт