Жена ми изневерява

• 23 898
  • 430
  •   1
Отговори
# 255
Ти как би нарекла жена, която живее с мъж, когото не харесва и не обича, но чиито пари ползва без проблем?
Аз мисля, че другата страна на монетата е ясно лъснала.

Въпросът е дали тази добра женица ще получи достатъчно прозрение, за да вземе правилното решение: или да оцени мъжа си и да му даде шанс, или да си събере багажа и да провери на практика приказката за кучето и тоягата.

# 256
  • София
А родителите ѝ как разбраха?
Още в първото мнение мисля, беше написал, че е свикал семейна вечеря и насред иху-аху е тупнал на масата снимките от детектива, пред всички, т.е. - родителите й. На тях явно се виждат някакви целувки-милувки, прегръдки ли, що ли, но е станало известно на всички присъстващи.

# 257
Сега парите са виновни... Парите разкриват лоши качества, които са съществували и без тях. Нагласата за необходимостта от доказване от страна на съпругата и секса за изкупление на греховете даже няма да коментирам.
Подобно поведение не е мъжествено. За да използвате парите като инструмент за наказание или поощрение, явно Вие самият не вярвате, че има какво друго да предложите.

# 258
А кое е мъжественото?
Да й спонсорира личните глезотии, за да е хубава за комшията?

Сексът не вярвам да е във вид на изнасилване.
Нищо чудно самата съпруга да го инициира, за да си закрепи разклатеното материално положение.

# 259
Мъжествено в случая е да покаже достойнство и да се раздели с нея. Да се погрижи за децата си и да продължи напред. Мъж, който е простил да му изневерят в леглото му, едва ли ще спечели уважение...

# 260
Съгласна съм и със Сапфира, но само искам да добавя следния възможен сценарий - тя иска да го напусне, но той се тръшва и започва да я умолява / заплашва да не си тръгва.
Гледала съм такива изпълнения и съм се потрисала.
Даже, според мен, авторът разчита и се моли тя да си наляга парцалите.

# 261
Но молещата да се прибере е била тя. Чудно защо, след като не можела да го диша сексуално.

# 262
Може да е имало натиск от страна на родителите й. Предполагам, че са били разочаровани от поведението на дъщеря си. Освен това ясно са си дали сметка, че ако тя не живее с мъжа си, ще легне на техните плещи, заедно с децата. Та, така, понатиснали са я.

# 263
  • here and now
А родителите ѝ как разбраха?
Още в първото мнение мисля, беше написал, че е свикал семейна вечеря и насред иху-аху е тупнал на масата снимките от детектива, пред всички, т.е. - родителите й. На тях явно се виждат някакви целувки-милувки, прегръдки ли, що ли, но е станало известно на всички присъстващи.
А на по колко години бяха, че да се "изказват" на мама и на тате?
Толкова ми е инфантилно такова поведение.
Мъж бил, с професия бил..... с  една жена не може да се оправи без чужда помощ(това да се разбира във всеки възможен смисъл)....
А вие тук чак крила му сложихте.... Айде няма нужда..
Аз залагам на сценария на Michone

# 264
А тя на колко е годинки, че да я "натискат" мама и тате?
И защо да им ляга на ръцете? Малолетна ли е или е малоумна? Или е просто некадърна и мързелива, но затова пък меркантилна?

Не видях авторът да се е оплаквал на тъстовете със снимков материал. По-скоро, като стане панаирът (а той е неизбежен, както и да се залъгват кръшкачите), се разчува.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 10:09 от Анонимен

# 265
Не знам. Просто предполагам, каква би могла да е една от причините тя да е направила опит да се върне при мъжа си.

# 266
Не аз я молех а тя се молеше да се върне.  Винаги ми е казвала, че ме обича както и аз нея. Отново ви казвам до преди 6 месеца всичсо беше наред. Имаме две деца нормално ли е за такава глупост да им съсипя живота. Освен това за всички никога не съм парадирал, че имам пари. Дори не изглеждам така. Карам кола за 8000, а мога да си купя нова която си поискам. Просто това не ме влече. Под парите развалят имам предвид, че когато не ги искарваш а ти ги дават ти им губеш стойността а ги приемаш за даденост. Никога не съм просил аз секс от жена ми.  На нея също и е приятно просто не може да свърши без помощта на стимулация с някоя играчка. Едва ли е единствената жена. По принцип съм разумен човек и не правя глупости. Всеки има право на втори шанс, стига да оцени факта защо ме е даден. Дано да не съжалявам за избора, който направих. Както казах може и аз да я подтикнах към тази глупост. Имам вина, че доста години улисан в работа не и обръщах достатъчно вншмание /за което изпитвам вътрешна вина/ пренебрегвах я, забравях за дребните неща, като гледах дамо големите. За секса е имало пъти от главата за краката, без дори са а целуна. Въобще имам и аз вина за да направи това със сигурност.

# 267
Започвам и аз да си мисля, че темата е създадена от младеж или виновна жена. Подобна липса на всякаква гордост в мъж е плашеща. Тя е правила секс с Ваш познат в спалнята Ви на няколко метра от децата Ви... А Вие твърдите, че това не е причина да си развалите семейството? Нещо повече, Вие я хващате гола и тя Ви удря шамар пред любовника? Но не, накрая се е помолила и Вие си я приемате, като няма да правите големи покупки в близко бъдеще... Дано да е пързалка, защото иначе е трагично. Жал ми е какви деца ще възпитате.

# 268
Kaloyan, а как би реагирал, ако ти каже все пак: "До тук бяхме!" Да речем, че превъзмогне меркантилността си в името на свободата. Би ли се опитал да я разубедиш?

# 269
Не бих я оставил със сигурност. Ако нямахме деца също щях да я оставя, колкото и много да я обичам.

Общи условия

Активация на акаунт