Вероятно има мъже, които си правят тънки сметки, аз просто не познавам. Със сигурност са повече в малките градчета, тъй като там много малко хора имат шанс за добра професионална реализация.
Щях да пиша и това, което Лори спомена, но след като ме изпревари, няма да го повтарям.
Увереността е секси не само при мъжете, но и при жените. Аз също харесвам жени със самочувствие (които говорят директно, изразяват си мнението си свободно, уверени са в постъпките си, нямат малоценност - нека не се бъркат с надути коври). Аз лично не се впечатлявам от нокти, прически и скъпи чантички, но със сигурност много мъже - да, иначе няма да има лейдис найтс по нощните клубове.
После на тези мъже им се връща тъпкано де, защото когато издръжката мине от богатото семейство към новия съпруг, тя няма да има намерение да прави компромис със стандарта си. Women cannot go backwards in lifestyle. Men cannot go backwards sexually.
Затова богати мацки да ходят при богати мъже.
Elimelihubaveli, как е при теб брака? Виждам, че има мън-мън нещо. Пусни една тема да видят форумните стрейшини за какво става въпрос.
Какъв брак, какво мън мън?
Репликираш ме, но на мен ми омръзна да ти разяснявам едни и същи неща. No bad feelings, разбира се