Не ми върви с жените

• 10 610
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Както казах, аз лично никога не съм наблюдавал такова нещо. Може би защото кръгът ми от приятели е 25-35г, ако има някакво значение.
Вероятно има мъже, които си правят тънки сметки, аз просто не познавам. Със сигурност са повече в малките градчета, тъй като там много малко хора имат шанс за добра професионална реализация.

Щях да пиша и това, което Лори спомена, но след като ме изпревари, няма да го повтарям.
Увереността е секси не само при мъжете, но и при жените. Аз също харесвам жени със самочувствие (които говорят директно, изразяват си мнението си свободно, уверени са в постъпките си, нямат малоценност - нека не се бъркат с надути коври). Аз лично не се впечатлявам от нокти, прически и скъпи чантички, но със сигурност много мъже - да, иначе няма да има лейдис найтс по нощните клубове.

После на тези мъже им се връща тъпкано де, защото когато издръжката мине от богатото семейство към новия съпруг, тя няма да има намерение да прави компромис със стандарта си. Women cannot go backwards in lifestyle. Men cannot go backwards sexually.
Затова богати мацки да ходят при богати мъже.

Elimelihubaveli, как е при теб брака? Виждам, че има мън-мън нещо. Пусни една тема да видят форумните стрейшини за какво става въпрос.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 09:51 от Анонимен

# 226
Както казах, аз лично никога не съм наблюдавал такова нещо. Може би защото кръгът ми от приятели е 25-35г, ако има някакво значение.
Вероятно има мъже, които си правят тънки сметки, аз просто не познавам. Със сигурност са повече в малките градчета, тъй като там много малко хора имат шанс за добра професионална реализация.

Щях да пиша и това, което Лори спомена, но слек като ме изпревари, няма да го повтарям.
Увереността е секси не само при мъжете, но и при жените. Аз също харесвам жени със самочувствие (които говорят директно, изразяват си мнението си свободно, уверени са в постъпките си, нямат малоценност - нека не се бъркат с надути коври). Аз лично не се впечатлявам от нокти, прически и скъпи чантички, но със сигурност много мъже - да.
После им се връща тъпкано де, защото когато издръжката мине от богатото семейство към новия съпруг, тя няма да има намерение да прави компромис със стандарта си. Затова богати мацки да ходят при богати мъже.

Elimelihubaveli, как е при теб брака? Виждам, че има мън-мън нещо. Пусни една тема да видят форумните стрейшини за какво става въпрос.
Моля? Бъркаш ме с някой Joy Какъв брак, какво мън мън?

# 227
Братане, точно ти надълго и нашироко си бистрил финансите на дамата до теб. Не изнаглявай толкова.

# 228
Ами за мен е важно жената да има професионална реализация, за да може да се издържа и да не ми виси на врата. Само нея. Нито за мен, нито за децата, само за нея си. На мен домакиня дето си стои в къщи по цял ден не ми трябва. Ако на това му викаш сметка, аз съм сметкаджия определено Simple Smile

# 229
Винаги съм се чудела какви са параметрите на тая самоиздръжка. Да си купува сама храната? Да гребе наравно? И примерно ако мъжът печели повече, какво следва - той ще си купува по-хубава храна ли? а тя каквото може. В смисъл той блек ангъс стек, тя - кренвирши Леки, или нещо такова...

И изобщо мъж, който е неуверен за една такава сума - то не е милиони да се издържа тази жена - за какво изобщо търси брак.

Иначе то на никой не му трябва домакиня, докато не изникнат някои задачи, които само човек у дома може да ги свърши. И изведнъж се оказва ценност.

# 230
И кво, братане, ще си делите сметката за сирене? Или на почивка тя ще си плаща нощувките?
Хмм....чуднички отношения.

# 231
В идеалният вариант двамата отделят половината от заплатата за семейния бюджет, другата половина си остава персонални разходи, глезотии и спестявания. Ако мъжът получава повече, ще отделя повече съответно. Ако жената не работи поради майчинство, болест и т.н. - мъжът поема всички разходи в този период. Ако семейния бюджет не стига за екзотична почивка, и двамата заделят от "личната" част и я финансират. Не става дума да си делят сметката за сирене, а да има някакъв принцип, който да се следва.
Аз така го виждам партньорството в брака.

Ако жената има толкова ниски доходи, че не може да отделя за семейния бюджет е добре поне да може себе си да може да издържа, иначе тя се превръща в една зависима домакиня.

# 232
Винаги съм се чудела какви са параметрите на тая самоиздръжка. Да си купува сама храната? Да гребе наравно? И примерно ако мъжът печели повече, какво следва - той ще си купува по-хубава храна ли? а тя каквото може. В смисъл той блек ангъс стек, тя - кренвирши Леки, или нещо такова...

И изобщо мъж, който е неуверен за една такава сума - то не е милиони да се издържа тази жена - за какво изобщо търси брак.

Иначе то на никой не му трябва домакиня, докато не изникнат някои задачи, които само човек у дома може да ги свърши. И изведнъж се оказва ценност.

Ако се сметнат разходите за жилища, коли,гараж, ремонти, деца, точно милиони си стават . Затова очакваме и двамата да се включат.

# 233
Милиони рубли, юани или датски крони? На американците едно дете им излиза само 250к долара да го родят, изгледат и изучат в колеж. В България колко ще ти излезе до бакалавър включително, има ли 100к лева за 23-4 години (включва 9 месеца бременност)?
Ако си в някой градец, дето се минава за 30 мин пеша, кола не ти е нужна, освен да пази гаража - да не пусне краченца да избяга. А, и веднъж годишно да дадеш само 100 лв за гориво за почивката, вместо 150 лв за БДЖ/Ивкони.
В youtube, между другото, има хиляди видеа колко ненужни харчове се правят ежедневно плюс подробна разбивка в цифри. Минималистичните акъли на някои влогъри ми идват в повече, особено като видя какъв хамбар-всекидневна има зад тях и кой им спонсорира клиповете, но като се отсее плявата и чистата реклама, има наистина добри съвети как да спреш да харчиш като милЬонерче, а си само средна към ниска средна класа.

# 234
  • Sofia
Ами, аз – като съм писала из други теми колко е скъп животът (не само в чужбина, но и в България) – ако, все пак, имаш желанието да поддържаш някакво ниво на качество, неминуемо са се намирали потребители да спорят с мен как не било вярно. Laughing Вярно си е, че и отгоре!

Иначе, и аз напоследък съм станала доста спестовна, но парите хвърчат на поразия, въпреки това. Laughing

# 235
Братане, а предпочитанията към храна какво общо имат с предпочитанията към външен вид?
Наистина, ориентирай се към мъже, време ти е  Joy
Но е нагло да казваш, че само ти може да имаш претенции, а жените да нямат.
Както каза tuali, способността на мъжа да се грижи за семейството си е част от характера.
Да, много мъже си остават с жените след бременността. Защо ли?
И как така не познаваш мъже правещи тънки сметки? Я отиди до огледалото  Mr. Green
И аз познавам мъже, които продължават да обичат жените си след раждането, не им пречат няколкото кила. Ама това са друга порода мъже, не повърхностни като теб.

Встрани от обсъждането, само на мен ли ми се струва, че Братан "не е готов" за семейство, деца и прочие баналности?

Няма как да е готов. Той обича само да взима, но не и дава.
Напомня ми за анонимната принцеса от въпроси всякакви за СО. Смята, че само мъжете трябва да дават, а жените нищо да не правят.

От както свят светува жените избират мъже, които биха били способни да се грижат за семейството си, а мъжете избират здрава и хубава жена, която да им роди деца.
Взаимна повърхностност за едни, за други нещо естествено.

Братане, точно ти надълго и нашироко си бистрил финансите на дамата до теб. Не изнаглявай толкова.

А защо не? Според него само мъжът има право да изнаглява, да прави тънки сметки, да се интересува от външния вид. Ама не му харесва същите претенции в жените.
А трябва да го уважи?

# 236
Елора, толкова много изопачаваш всичко казано до момента, че всякакви по-нататъшни дискусии с теб са излишни Smiley Репликираш ме, но на мен ми омръзна да ти разяснявам едни и същи неща. No bad feelings, разбира се Simple Smile

# 237
Абсолютно нищо не изопачавам.
Ама хората виждат как се излагаш като кифла  Laughing
Чувствай се свободен да не водиш дискусии с мен.
Аз мнението си за теб няма да променя и доказах достатъчно.
А ти самия доказа с постовете си моите твърдения.
Ти си нещо като крадец, който се опитва да убеди аудиторията, че да крадеш е хубаво, но не е хубаво някой теб да те краде.

# 238

Ако се сметнат разходите за жилища, коли,гараж, ремонти, деца, точно милиони си стават . Затова очакваме и двамата да се включат.
Започвам да се чувствам като бяла лястовичка, сравнявайки се с мъжете, който пишат тук. Очаквате жените да печелят повече, или поне колкото вас? ЖДНБ! За мен не е истински мъж някой, който не може сам да издържа семейството си, да поглези жена си, за да я вижда спокойна, усмихната и щастлива. Правете го, за да сте щастливи и вие и можете да бъдете сигурни, че няма и да си помисли да ви смени с друг мъж.

# 239
Няма нужда да се сравняваш, всеки си има различни възгледи и не е нужно да си конформист. Ти явно си мъж на място и жена ти никога няма да си помисли да те напусне. Само не разбрах защо така подценяваш жените в професионалната им реализация. Например в моята фирма няма дискриминация по заплащане, по условия или нещо друго между мъже и жени.

Общи условия

Активация на акаунт