Не ми върви с жените

• 10 689
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Така е, те всички самотни мъже над 40 са перфектни....

# 76
То и на нас тука не ни върви с мъжете, повечето не приличат ни на Брад Пит, ни на Джейсън Момоа, нито са милионери...и не щат да ни купуват ламбо и замъче в Тоскана...

# 77
Мамасито, взе ми думите от устата 😂

# 78
Само не знам какво са ви направили котките, кучетата и зайците, че му давате съвети на този симпатяга да си вземе едно за уют Grinning
То и там какво избиране ще падне, сигурно и измежду котките има доста грозни, па и досадни, да не говорим колко са с деца Grinning

# 79
Чудна пързалка за добро утро, пускайте повече такива ❤️

Авторе, жената дава уют и топлина, мъжът пари. Каква ти е заплатата?

# 80
Чудна пързалка за добро утро, пускайте повече такива ❤️
Авторе, жената дава уют и топлина, мъжът пари. Каква ти е заплатата?

Гал, ако авторът сега те пита "Защо, ти колко струваш?", нали знаеш, че ще е голяма затапка  Simple Smile

# 81
Не че нещо, но авторът сякаш наистина си търси стока с определени характеристики и е недоволен, че не намира нужното на пазара. Инак поне е откровен. Smiley Надали някой мъж предпочита грозни жени, нищо ново под слънцето. Wink Но самият факт, че поднесе така темата, показва, че авторът (ако не си прави майтап) не знае как се общува с жени и какво се казва, съответно не се казва. Това е вероятно пречката да си уреди въпроса. Relieved

# 82
  • Sofia
Е, то, всеки си има цена, bratan-е. Wink Може да не е точно парична, ама, все пак...
Откъде мислиш, че идва популярната дамска фраза, която и аз много обичам и често използвам: "Знам си цената!"?
А на въпрос, подобен на твоя, винаги може да му отговори с: "Толкова, колкото ти не можеш да изкараш, дори да се трепеш цял живот!" – сигурно предположението ми за изрепчване не звучи особено оригинално, но при мъжете финансите са Ахилесова пета и много ги боли, като ги удариш именно там. Така че дори да му върне някоя неособено духовита реплика, важното е, че ще го жегне и подразни. Peace Всъщност, тя още с въпроса за заплатата ще го е направила.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 07:23 от Blаck Cat

# 83
Не мисля, че авторът ни будалка. От поста му струи истински вик за помощ и неподправена семплост. Вижте как завършва - обмисля да се обърне към агенция за запознанства, в своето отчаяние.
Питам се, в ерата на всякакви безплатни чатове, съществуват ли още такива агенции.

# 84
  • София
Питам се, в ерата на всякакви безплатни чатове, съществуват ли още такива агенции.

Има. Виждала съм реклами на билбордове. Услугата е платена. Сертифициран психолог или коуч (модерното название на психотерапевт Grinning) ти прави профил и на база на него търси най-подходящото съчетание от качества у срещуположния пол. Колко е %-а успех не знам, но когато човек има нужда, защо да не пробва.

# 85
Не мисля, че авторът ни будалка. От поста му струи истински вик за помощ и неподправена семплост. Вижте как завършва - обмисля да се обърне към агенция за запознанства, в своето отчаяние.

Доколкото ми е известно, има. Би трябвало да подбират малко от малко хората, които мачват. Правят и някакъв психологически профил. В чатовете може да попаднеш на всякакви с лъжливи снимки, инфо и т.н. Агенциите са една идея по-сигурно място.

# 86
Видяхме как ги мачват в онова предаване, как беше, дето се женят непознати. Sunglasses

# 87
Също така, част от проблема на автора е, че той очаква бездетната красавица някак си сама да се вземе отнякъде или уреди от някого, а неговото участие да се сведе само до оценката - "става" / " не става".
Давай го по-активно! Светът е пълен с неомъжени, млади жени. Даже мисля, че вашият пол все още е по-малочислен Simple Smile

# 88
Гал, ако авторът сега те пита "Защо, ти колко струваш?", нали знаеш, че ще е голяма затапка  Simple Smile
Ами не, няма да е затапка, вече съм го ударила в земята с въпроса. Такъв мъж със сигурност не изкарва толкова пари.
Иначе съм напълно сериозна. В дом, в който жената осигурява уют и топлина, парите идват от мъжа и трябва да са наистина добра сума. Никоя не се омъжва за смотан, беден, тъп, стар и грозен. Освен ако и тя не е такава.

# 89
Здравейте,
За съжаление не съм от София, а там има агенции за запознанства, но едва ли ще успея да намеря нещо добро.

Е, хем искаш да отидеш в Агенция за запознанства, хем смяташ, че едва ли и там ще намериш нещо добро.
!?!

Общи условия

Активация на акаунт