Не ми върви с жените

• 10 641
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
И двете , Елора...и в кухнята  и да печели и децата да гледа, три станаха.

# 181
Последво в кухнята ли да бъде или на работа?  Joy
А да, болката на мъжете е хем да върши всичко, а те да лежат, хем и на работа да ходи, деца да ражда. Абе пълна програма.

E, тва домакинските неща не са "работа". Те просто натурално и магически се самосвършват. Също както и обезкосмяването, фризирането и изобщо приятния външен вид. Ако не си от 5-те % на земята с как беше... "добър ген", който няма нужда от подобни тривиални разкрасителни грижи. Joy
Кой е този ген за без косми, да потърся някой с такъв за поколението, че все с косми се разправям. Писнало ми е.

# 182
Викаш живо забавление е  Laughing
Ми да го взимат мъжете, а ние ще се трудим на дивана. Тежко е да седиш и да гледаш тв или на компютъра  Laughing

Като каза епилиране се сетих как насолих един колега и му се смяхме много с колежките. Говорим си за косми и как ги махаме. Женски колектив, какво да прави човека, търпи  Laughing
И изведнъж се изцепва защо говорим за махане на косми след като жените нямали косми. Засмяхме се. Лепнах му един нежен задвратник и го помолих да ми обясни, ако жените нямат косми, защо процъфтява продажбата на епилатори, кремчета, дамски бръсначи. Погледна ме умно и рече "Ахаааа, нямате, защото си ги махате"  Joy

Борянче, то тогава излиза, че не жените са меркантилни  Grinning

# 183
Може по принцип една жена да се оправи с доста неща - но ако мъжът създаде условия. Иначе ако всичко е мъка, пак има оправни жени. Обаче то не може да си хем жена-булдозер, хем нежна сърничка.

# 184
Има ген "no косми". В нашият род всички жени са с малко косми по крака, ръце, мишници, мустаКи, но сме с гъсти коси. Не искам да дразня, но си има ген "жени без много косми". Има си значение генът. Smile

# 185
Последво в кухнята ли да бъде или на работа?  Joy
А да, болката на мъжете е хем да върши всичко, а те да лежат, хем и на работа да ходи, деца да ражда. Абе пълна програма.

E, тва домакинските неща не са "работа". Те просто натурално и магически се самосвършват. Също както и обезкосмяването, фризирането и изобщо приятния външен вид. Ако не си от 5-те % на земята с как беше... "добър ген", който няма нужда от подобни тривиални разкрасителни грижи. Joy
Кой е този ген за без косми, да потърся някой с такъв за поколението, че все с косми се разправям. Писнало ми е.

Лошото е, че ако си уцелил гена без косми или целулит, има голям шанс друго да не е в ред. Съдба на кръстопът направо. Joy
Имаше един много хубав филм "Гатака". Толкоз за генетично идеалните.
А най-смешното е, че сексът е в главата. Та, ако на някой му пречи бременен корем или няколко временно избили косъма, то проблемът не е нито коремът, нито космите, a смотания секс, който предлага тоя с изискванията.

# 186
И двете , Елора...и в кухнята  и да печели и децата да гледа, три станаха.
Четири. Него къде го забравихте, а? Съпружески дълг нещо? Или да го праща по ягодите направо като ще е толкова индипендънт.

# 187
Може по принцип една жена да се оправи с доста неща - но ако мъжът създаде условия. Иначе ако всичко е мъка, пак има оправни жени. Обаче то не може да си хем жена-булдозер, хем нежна сърничка.

На думи всички търсят жена-булдозер, но пък сърничките архетипно ги привличат повече. И после се почва едно "ама много мрънка тая сърничка, бе"
Joy

# 188
Тц, няма дълг към него. Той ще ходи по любовници, защото тя е вмирисана на манджа и има пюрета по блузата. Ей, тия деца как не се родиха научени да се хранят

# 189
Има ген "no косми". В нашият род всички жени са с малко косми по крака, ръце, мишници, мустаКи, но сме с гъсти коси. Не искам да дразня, но си има ген "жени без много косми". Има си значение генът. Smile

Така си е. Но не са често срещани. Завиждам ви  Laughing
Същия колега даже попитал приятелката си дали се обезкосмява и останал учуден, че си ходела редовно на кола маска.
Едната ми баба е такава неокосмена. Дори няма подмишниците. Гладки крака. Изключение прави една малка 10 сантиметрова редица косми под коляното. Но са незабележими и много рехави. Много неща съм наследила от нея, ама може ли точно това да не наследя  Laughing

tuali, то не може жена да е и булдозер и сърничка. Излиза, че и мъжете не знаят какво искат. Ако може само да взимат от тия жени, без нищо да дават.
А булдозера в един момент ще осъзнае, че мунчо не и трябва.
Има една позната булдозер. Осъзна, че може и без мъжа си. Тя прави всичко. На всичкото отгоре онзи голям циция и си криеше парите. Вкъщи нищо не е правил. Като го разкара ми каза, че установила колко  по-лесно се живее. Вместо да и е опора, точно обратното е било.

# 190
  • Насред хаоса
Аз лично преценявам мъжа в първия половин час или първите няколко реплики, ако е онлайн. И го разпределям в личната си класификация.
Ми повечето не стават. Има конкретни думи и изрази, които издават манталитета и къде точно го стяга момъка чепикът. В случая на автора е думата 'грозна' - търси си хубавелка за фукане, не че е пукнал от самота. Ясно е, че за нормална жена такъв отпада - твърде повърхностен, за да предложи каквото и да е. Не виждам какво има да му се защитава.
В много случаи дори не е нужна размяна на думи и изрази. Тия дни получих поредната покана за приятелство във ФБ. Хвърлих едно очо на профила, не че имах намерение да приемам - откъде накъде някакъв, чиито очи не съм виждала, ще ми се тика за приятел. И какво виждам в профила - "търся си красавица, че грозните нещо много претенции имат". Позна ли, че е необвързан? Да, необвързан е - пухкав кифльо с крива усмивка на екшън герой, която според него вероятно го прави неотразим, а ако питаш мен, все едно зъб го тормози до тикове. Та понякога само от един преглед на профила човек може да си направи изводите.

# 191
Ако темата беше пусната от жена щяхте да пишете, че е нормално да не намира подходящ тъй като масово мъжете не стават...

# 192
Аз пък разбирам защо се чувства дискомфортно при вида на бременен корем по принцип и не го намира за секси или привлекателен. Дори и на подсъзнателно ниво минават разни мисли - чужда жена, забременена от друг мъж, по обичайния начин чрез секс (някои хора са с по-развито въображение), инстинктът за размножаване крещи, че не става, че е заета. Абе, бих се притеснила леко, ако някой мъж изпитва някакво сексуално привличане към бременните като цяло, а не само към конкретна бременна, забременена от него.

П.п. Много баби нямат косми по ръцете и краката, но е по-скоро на хормонална основа, отколкото ген за безкосмие, застигнал ги чак през менопаузата.

# 193
Ако темата беше пусната от жена щяхте да пишете, че е нормално да не намира подходящ тъй като масово мъжете не стават...
Извинявай, да не би мъжете масово да стават? За трайна връзка имам предвид.

# 194
Галче, като гледам бизнеса със сватбени агенции, рокли, обредни зали... женят се хората, значи има за кого. Не виждам повод за песимизъм нито при мъжете, нито при жените. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт