Поканете киното у дома с Philips 4K OLED Android TV. Бъдещето е тук!

• 21 229
  • 803
  •   1
Отговори
# 675
Ще си направим маратон с "Хобит" и "Властелинът на пръстените" - едни от любимите поредици на цялото семейство.

# 676
Въпроси за етап 2:
Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите?
Кажете ни защо избирате точно този филм?

И аз бих си направила филмов маратон с някой любим зрелищен сериал, най-вероятно Игра на тронове. Вярвам, че звуковите и видео ефекти биха били в пълна степен разгърнати на този модел телевизор.

# 677
  • София
Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите?
Бързи и яростни.. Всички части!
На този телевизор, предполагам, изживяването ще е невероятно!

# 678
  • Варна
Замръзналото кралство 1 и 2, защото и аз и детето ми нямаме търпение да ги гледаме отново. Картините и музиката са страхотни, ще бъде удоволствие да ги гледаме на този телевизор.

# 679
Жаки°, при гледането на какъв тип филми и предавания най-добре се усещат ефектите на телевизора? Blush Tv
Предполагам, че разликата е голяма при гледането на документални филми например, но ми е интересно и твоето мнение като човек, който вече е тествал телевизора.

# 680
"Диви и щастливи" - за да се насладя в домашна обстановка.

# 681
- Цар Лъв

- защото искам да го изгледам с племенника ми и да видя емоциите, които филма ще създаде у него Simple Smile

# 682
„Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“
Надявам се да мога да се насладя в по-голяма степен на ефектите

# 683
Аватар - защото е най-ефектен според мен

# 684
Ще си пуснем "Властелинът на пръстените" - един от любимите на цялото семейство.

# 685
Апокалипсис сега.
Искам да видя как изглежда хеликоптерна атака с музиката на Вагнер на този телевизор.

# 686
Жаки°, при гледането на какъв тип филми и предавания най-добре се усещат ефектите на телевизора? Blush Tv
Предполагам, че разликата е голяма при гледането на документални филми например, но ми е интересно и твоето мнение като човек, който вече е тествал телевизора.

Бих казала, че Амбилайт е най-красив, когато гледам анимации, документални филми и концерти. Получава се буквално експлозия от цветове. Миналата седмица гледах документален филм за подводния свят и наистина все едно се гмуркаш в дълбините на океана. Невероятно е красиво и гледането на телевизия се превръща в истинска атракция. Харесва ми, че мога да задавам и различни настройки на всяко предаване или филм. За опредени предавания превключвам на режим "релакс".

Колкото до звука: най-силно можах да го оценя на концерти и на екшън филми (филмите на Тарантино са още по-брутални с Dolby Atmos). Но дори и на ужаси е доста вълнуващо, защото се чува всеки дъх, скърцане или шепот. Тук отново могат да се задават различни настройки, в зависимост какво гледаме, например дали е филм, спортно събитие или концерт.

# 687
Ще избера "Сам в къщи" и защо ли, ами защото ми е Коледно, а и искам да е забавен филм за цялото семейство.

# 688
  • русе
Хачико
Защото е любим на семейството

# 689
  • Бургас
Фен съм на сериалите. Бих си направила кино маратон с Игра на тронове.

Общи условия

Активация на акаунт