Поканете киното у дома с Philips 4K OLED Android TV. Бъдещето е тук!

• 21 227
  • 803
  •   1
Отговори
# 690
Ледена епоха.Искам да се насладя на този филм с перфектна картина и звук.

# 691
  • София
Бих гледала Междузвездни войни, за да виждам всички детайли и да чувам неподражаемия звук.

# 692
  • София
Бих гледала Междузвездни войни - ще виждам добре детайлите и ще се наслаждавам на неподражаемия звук.

# 693
  • София
Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите?
Валериан и градът на хилядите планети

Кажете ни защо избирате точно този филм?
Има много ефекти, на които да можем да се насладим Simple Smile

# 694
Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите?
Пърл Харбър
Това е един от любимите ми филми .Ще е интересно да го гледам със страхотно качество и звук.

# 695
Бих изгледала Междузвездни войни и Игра на тронове. С Междузвездни войни и по-конкретно по-новите епизоди смятам, че има вложени редица ефекти в картината и звука, които бих усетила само в киното. А какво по-хубаво от домашна прожекция само за мен и любимия човек.
Игра на тронове пък избрах заради него, защото е голям фен. Още кънти в главата ми музиката от надписите и как се вълнуваше на всеки епизод.

# 696
Бих гледала  някой филм по National Geographic ,защото там има много реалистични картини .

# 697
Как си представяте перфектното кино преживяване у дома?
Гледайки филм, който ще ми е толкова интересен, че изцяло ще погълне вниманието ми.

Колко често гледате филми у дома и колко важни са за вас качеството на картината и звукът?
Обикновено почти всяка вечер разпускаме с по някой филм или сериал. Перфектната картина и звук според мен засилват въздействието на стойностното кино, както и липсата на качествени такива е в състояние да развали удоволствието от него.

Трилогията "Властелинът на пръстените"

Защото в нея има страхотна музика, епични сцени и красиви гледки достойни за наградата, която давате. А и ми е любим филм, гледан безброй пъти, би ми била любопитна разликата във възприемането му.

# 698
"Сам в къщи", "Наистина любов" -  защото са любими коледни филми и не минава Коледа без тях.

# 699
Красавицата и звяра.
Детето ми го обича много.

# 700
  • Варна
Бих изгледала филмът Чудо, за да усетя отново силната емоция, но вече с по-голяма сензитивност от добрия звук и картина.

# 701
  • Монтана
„Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ чакам го с нетърпение!

# 702
Първият филм, който бих изгледала на Philips 43PUS7304 е "Боговете сигурно са полудели", защото обичам да гледам комедийни филми

# 703
Първият филм,  който бихме изгледали семейно на Philips 43PUS7304 е невероятната трилогия на Дж. Р. Р. Толкин „Властелинът на пръстените“. Всички сме върли фенове на фентъзи историите и така бихме се насладили най-пълно на цялостнота картина и звук.

# 704
Първият филм, който бих гледала ще е някой романтичен, коледен или забавен.

Общи условия

Активация на акаунт