НОЕМВРИЙСКОТО дете се чуди: "Що е гърне?"

• 10 728
  • 279
  •   1
Отговори
# 120
  • София
...Само да пътува не му хареса 1/2 от пътя рев, а другата като се изтощи сън. Ама и столчето ужасно го спарва и после е чисто мокър...сигурно за това не ми е кеф.
Да и аз така забелязах с нашето столче. Скоро ще пътуваме и ще опитам да и подложа една памучна пелена. Дано не се поти толкова много.

# 121
  • София

мн са хубави снимките.А тази където спинка малкия в столчето е мн сладка.
Ти си мн слаба,и мн стегнат корем имаш,Бубу.
Хихи,Много думички"много"-станаха,ма сори Rolling Eyes,като е така,си е таак Wink

Ух че жега,махнахме климатика и сега е отвратно. Whistling

# 122
привет  Wink
аз пък отивам да търся климатик, защото ми писна денонощтната сауна. И без това до отслабване не води, а след спирането на кърменето се хвърлям по всички забранени заради коликоте вкуснотии и доиета не мога да пазя  Sad
И домати ли не трябва да се дават  #Crazy аз май съвсем съм объркала плана . Моя си ги  хапва и му харесва  newsm78 Може би му е време да го подложа на диета. Някой минавал ли е от Аптамил 2 на Аптамил 3 ? Дозировката е съвсем различна. И има дадени  3 описания за по 2 порции на ден, но с различни дозироввки. От какво зависи коя да се използва? От апетита ли? 

# 123
  • София
Вивитке,ние махнахме този ,но също си търсим-обаче друг по-хубав.С нашия късмет го махнахме баш в големите жегииии.

# 124
исайкова - какво му е на вашия? много шум ли вдига?
забравих да кажа, че и аз открих пюренца с кисело мляко за след 7 месеца. Та може би ще е по-адаптирано за бебета. ще пробвам дали ще ги яде обаче  newsm78

# 125
Привет на всички Grinning

Мече, страхотни снимки. Каква е сладка Янинка в малкото водолазно гащеризонче. Hug Много ми хареса как наднича какво става в пералнята Wink И снимката която ми е фаворит/защото Поло прави абсолютно същата физиономия/ е тазиии Grinninghttp://www.bgphoto.net/photos/8947/o632893375642968750.jpg
Бубуто, много хубави снимки, а теб пък те поздравявам за страхотната ти форма. Ти да не тренираш нещо? Какъв стегнат корем само Simple Smile  А ето тази снимчица много ми  хареса]http://bgphoto.net/photos/12123/o632894152767187500.JPG]

Вивита, ние минахме на АМ 2 Гигоз/това със зайчето/. Та вечер му правя доза от по 240 мл мляко. Но не както прочетх във вашата темичка /Германия/. Аз го дозирам така/според нашето педи/: Наливам в шишето първо 240 мл вода, добавям 8 лъжички мляко/с лъжичката която си е вътре/, смесвам го добре и го топля. След което си добавям пакетчето с бисквитената смес или там другите разновидности.
Хора, Еххо защо наистина спря да пише? Някой да има новини от нея?
Елена, то е толкова горещо, че всякакъв контакт на кожата на бебето с нещо, предизвиква потене. ooooh!
И Поло лази/май го споменах вече newsm78/. Баща му го научи и сега е неудържим. Но като че ли малко неправилно лази, стъпва на коленете си, което според мен е доста по-трудно и не знам защо нашият човек е избрал трудното пред лесното.
Гърне - и ние не ползваме.

# 126
Поля, кажи ми много те моля КАК го научи. Аз се видях в чудо с това нещене да пълзи и искам да го науча.
Поло на снимката ми изглежда много важен. Нещо си гледа и мисли ... Каква ли професия му готвите или той ще си избира?
Новите дозировки са ми много странни ,  ще трябва да ги проуча. Идеята е, че се дава по-малко количество мляко, но е по-засищащо. Има 3 дозировки и за трите пише х 2 пъти дневно, но не пише да са за различни месеци. Та днес сутринта беше само 170 мл. (с аптамил 2 беше 120) ... А и е по-гъсто. ще ходя да копувам накрайник с по-голяма дупка  ooooh!

# 127
Не знам как го научи, той по принцип Поло имаше желание да лази, но не знаеше как и само си изправяше или кривеше единия крак. И след два дни занимания с баща си се научи. Мисля, че му слагаше нещо интересно на разстояние пред него/като на кученце Laughing/ и после му поправяше позата на краката, та така според мен го е научил, но на обяд ще го питам, дали това е правил.
Не знам какъв ще става, нищо не сме му предвидили Grinning Ще видим към какво ще прояви интерес. Май е много общителен, много обича непознати хора и не се плаши от тях. Смее се на всеки. Знам ли? newsm78 Много любопитен - май като всяко бебе. Grinning
Аз от днес започвам да стягам багажа. Wink
И само да кажа, че описаната дозировка е за 240 мл мляко, т.е. ние на това му казваме че е 240 мл мляко.

# 128
Вивита, хич не ти трябва да пролазва Mr. GreenЧестно, тогава вече съвсем свършва свободното време, постоянно търчиш след него и внимаваш да не налапа някой кабел, да не бръкне в някой контакт, да не излезе на балкона, да не си похапне нещо отровно като кубче против хлебарки и на знам още какво. Гаранция, че моментално намира и започва да яде/върши забранените и опасните неща. А и съм сигурна, че ще пролази само, ако той иска.
За киселото и въобще за кравето мляко в моята книжка пише, че причината да не е подходящо за деца под годинка, че и повече, е високото съдържание на протеини, които прекалено много натоварват детските бъбреци, което пък от своя страна е една от причините за развиване на алергии. Но по-неприятното е именно натоварването на бъбреците на бебетата, което, както някой беше писал, може да се прояви и много по-късно. Адаптираното мляко е адаптирано в смисъл, че намаляват съдържанието на протеини.
Бубуто, много сте сладки, а ти си си направо хубава. Включвам се в отбора на завиждащите за прекрасната ти фигура!

# 129
Разбихте ме. Сега съм много скарана със Съвестта си. Отново. Но този път повече. Отивам да изхвърлям кисело мляко от в къщи и да зареждам с пюрета. Ужас, дано не е късно!
Ето и малко снимки от концерта на Ерик Клептън. Ние самите снимки не сме правили . И без това нямаше да станат хубави. Но слушахме музиката и беше супер Simple Smile
http://www.saparena.de/ в дясно галерията Eric Clapton 23. Juli 2006 Simple Smile
Има и от Аида - още стоят Simple Smile

# 130
  • София
Вивита,да мн бръмчеше климатика,затова сега търсим хубав.Надявам се до няколко дни да се отчетем.
Сердика благодаря ти за инфото.Знаех че не трябва,но в такива подробности"защо",не знаех.
Вивита,защо ще го изхвърляш Winkдо онзи ден мислеше друго.

Оф,чакам с нетърпение да ми докарат  една книжка.Онзи ден си поръчах.дано не стане като миналия път 10дни доставка.за малко да си я купя от другаде.Ама тази е далавера 10% намаление.От 38 на 34.

# 131
аз си мисля, че всяка майка усеща сама кое е добре за детето й. Или поне би трябвало. В този смисъл това, дето тук дискутираме, е много полезно, но не е норма.
Уфф, хем го мисля наистина, хем понякога издивявам, като чуя за банички, шунки и зрънчовци.

Та, влязох да пиша много здраве от еххо, която си маа банските на Златните.

за хубавата фигура - в челната редица са бубу-то и мечето, ноооо, повечето мами вече изглеждат чудесно.

а майчето къде е?

# 132
Тити, съгласна съм. В разумни количества и разумни неща не вярвам да навредят. Но пък за Зрънчо и сие не мога да проявя разбиране. Това си е гадно.
Вивита, ти пък, не се шашкай толкова. Предполагам, че млекцата са адаптирани по някакъв начин, а и да не са, нали не го храниш изцяло с тях. Спокойно Grinning

# 133
  • София
нз само бубето да не се изшашка мн,че с тяхната порция-вс.ден цяла кофичка кис.мляко Thinking

кристи почва яко с белите.не мога да го приспивам вече в количката.едно 10 пъти става прав в нея/на едно приспиване/ Whistling.
и постоянно ходи при цветята да бърка в пръстта. ooooh!
сорри за буквите,в мен е ,и не използвам главна.

# 134
реакция от домата няма. вече ще го давам смело, но само в пюрета засега. не смеех да купувам такива пюрета, макар там съдържанието му да е минимално. днес обаче чух свекито как казваше- искаш ли, маме(!!!!)  #2gunfire, баничка. е, изстрелях се за нула време отгоре на двора. тук е мястото да ви питам- имате ли баби, които искат да им се казва мама   #Cussing out тук на моята свеки майката не е баба на внуците, а е мама станка. аз лично ужасно се дразня на това. на моята свеки й заявих хич да не храни илюзии да я мамосва детето. тя обаче упорито си й говори на маме. и то не е без да иска. но да забрави. ей, полудявам от такива жени, дето не си признават годините. мислят си, че като сложат кожена пола с цепка до горе, стават на 20 години. на мен лично ми е смешно.
за зрънчото- то пък е толкова вредно, че аз избягвам да го ям. и въобще мисля катето да я лишавам от разни такива храни, като зрънчовци, снаксове и чипсове, макар че ще е доста трудно.
остава ли уговорката за пикник този уикенд. и ако да, каква ще ни е организацията.  

Общи условия

Активация на акаунт