НОЕМВРИЙСКОТО дете се чуди: "Що е гърне?"

• 10 729
  • 279
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Страхотни са снимките и на Диди и Мечето.
Диди,вие сте купили обущета вече?
Мече,страхотна е малката с розовото водолазно костюмче JoyИ ти си мн хубава!

# 106
Здравейте и от мен. Искам да ви питам всичките ли слагате мъничетата на гърне? Защото аз не я слагам още. Даже не сме си и купили, мисля че е много рано.

# 107
ice   не всички.И аз мисля че е много рано.Смятам да го изпробвам чак след 5-6 месеца.

# 108
 Я, Диди, колко готино. За първи път чувам някой наистина да се казва така Mr. Green Като изключим един от Спешно отделение (сериала). А той какъв е по народност?
Снимките, както винаги, са прекрасни. Какво е загризкал така сладко-сладко синковеца?
Мече - красиви сте като цветенца.
Аз късно, но да си кажа: кисело мляко, прясно, яйца, сирене, луканка, бира и пр. не давам. Ям си ги аз. За Малик има време. И на гърне не го слагам. Не виждам смисъл. Обаче ако се окажат рано слаганите на гърне деца по-бързо безпамперсни от моето, ще ви завиждам страшно много, обещавам. Глутенът също още не съм го въвела, но вече е време.
Ех, значи, как не обичам жегите, ама да не се оплаквам много много, че като гледам какви жеги са по другите части на Европата...

# 109
  • Sofia
Здравейте мами,

Днес съм труп,ама свърших доста работа.
симка има детско кисело мляко на Нестле с ягода,банан и ванилия .За след осмия месец.
Днес не ми се чете,не ми се и пише;-)

# 110
  • София
ДВ,

Ей ни и нас - върнахме се от малкото ни пътешествие Winkмного хубаво беше, но голяма жега....тук в сф е мноогооооо по-прохладно Wink
Пообиколихме баби и дядовци, видяхме и морето чудно беше. Дребния изключително щастлив Wink Само да пътува не му хареса 1/2 от пътя рев, а другата като се изтощи сън. Ама и столчето ужасно го спарва и после е чисто мокър...сигурно за това не ми е кеф. Аз от Търново най-после си харесах подарък - панталон - мн му се кефя, пипнат е в малките детайли мн ме радва, а и ми седи добре...въпреки че на снимки с него изглеждам леко дебела на живо е мн добър Wink Детето мн се зарадва на морето (въпреки, че попаднахме на ветровит, вълнист ден във Варна), прие добре и оставянето му за цяла вечер на баба и дядо докато ние бяхме на сватба, изобщо държа се прекрасно. Най-най обаче му хареса котката Wink Какви усмивки само и мяташе, и й говореше и крещеше и искаше да я скубе за мустаците - голяма картинка бяха Wink
После ще качвам и снимчици

Прочетох многото писания - мн хубави снимки на бебоците  bouquet

Есприт - имате като нашите канапета, само дето нашите са чисто зелени  Wink

# 111
Бубуто, ти от къде си? Какво прави в Търново. Аз съм учила там средно. Любимия ми град. И винаги има много готини и евтини дрешки.

# 112
  • София
Бубе , аз съм си от Сф, но дядото на мъжа ми е от Търново, а той си е роден в Шумен и отраснал Wink Понеже бяхме в Шумен за сватбата Варна ни беше близо та минахме за една 2-часова разходка Wink
А за дрешките - готини да, но ентини......моя беше 70 лв панталона....преди това все гледах някакви около 100, поли за 60...имащше едни дънки за 168 даже Wink

# 113
гърне не ползваме. и няма да е скоро. иначе тези дни съм я подкарала много смело. дадох й пъпеш, диня, домат, кекс. последните две по една трошичка, да видим. мисля, че си е време вече за домата. ядем едни много хубави бисквитки на хип. хрупкави са,но се топят в устата. много им се радва. докато вечеряме или обядваме, тя си хрупа в столчето.
и се кърмим дори повече от преди  Tired

# 114
  • София
Бубу,добре си се завърнала,усещаше се липсата ви Wink
Внимавайте със сурови домати.Една приятелка е захранила от 4 месец с какво ли не.Абе тези с бирата и прочие.Хапнала мънечката на 11 месеца половин домат,скъсала се от повръщане...

Днес минахме през Фокс в мола.Има 50% намаление на всичко-и дамски ,и детски,и бебешки дрехи,но не е означено.
Купихме един комплект на Кристи от 3 бодита-страхотни.Както и едни панталонки.
А за момичета има невероятно сладки неща.

Аз за мен си взех също един панталон.
Не са обявили намалението,че ще настане лудница.

Айде лека вечер

Айс,имам въпроси към теб.Пиши ми на лични! Praynig

# 115
  • София
и ние гърне не сме купували и не смятям скоро....не виждам никакъв смисъл Wink

# 116
ДУ.
Къде сте всички?
Бубуто, ами аз много отдавна не съм минавала там по магазините. Последно беше преди година и половина. Тогава бяха по-евтини от Варна. Сега не знам.
Искам и аз намаление на детски дрешки. Тук са сложили едни цени от 30-40 лв. на рокля или по-интересните гащеризони. Е за 2 месеца няма да дам толкова пари.
Днес май ще ходим на плаж. Една приятелка с книжка дойде и ще ни закара.
Аз имам да взема още 6 часа и да се явя на изпит. Така съм от миналия февруари, нали забременях. Ама и като я взема не се навивам да карам в тази лудница тук.

# 117
здравейте
за киселото мляко и аз не давам, има време и това да яде, дадох и бисквитка освен че я дроби много много не я яде,
иначе няма нищо ново при нас, освен че вече много бързо лази и е неудържима, иска да ходи на всякъде,
приятен и слънчев ден

# 118
прекрасни снимки разгледах. А на мечето си заплюх онази снимка, дето си в бяло и държиш Янинка на ръце.
Снощи се забравихме на Черноморец, та в 22 детето напомни, че е време за баня и сън - та препускахме с колата като луди до Бургас, а той пищеше вместо сирена Simple Smile егати лудницата е там, честно - ходят само семейства с деца и навсякъде разни дребни пищят, щурат се, искат балон, количка, пуканки, сладолед, и на Луна парк.

за доматите и аз бих била предпазлива - вече втори път ми се изрива от домат/и то варен/.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт