Подред на номерата:
Шошка,след като съм напсувала явно не мога по-леко.Сигурно си забелязала,че не всеки ден пускам псувня.Но понеже мн те е ядосало/Тити-така ми е по-лесно-"мн"
/ще си изтрия поста.Сердика.,не диктувам на другите да не се оплакват,ако не ме лъже паметта,използвах единствено число.А това,че аз съм се оплакала,няма нищо общо.Естествено че сме тук,да се оплакваме и да искаме съвети,но говорих конкретно за случая на Бубето.Тя е първопричината,малката да не яде бебешки храни.То все едно да отбия Кристи,и после да се блъскам по главата-че той не яде мляко.Такъв смисъл вложих.Относно това да спра да кърмя,няма начин за момента.Не пие от шише,а да давам адапте 4 пъти на ден по 190мл лъжичка по лъжичка ептен няма да имам нерви.
Есприт,вчера стигнахме до парка ,но минаваше 8.Не те видяхме,предполагам не си излизала.Стояхме 20мин и си тръгнахме,понеже беше фул с комари.
Предполагам ,че ще се засечем,ако не-то и аз желая весело и приятно изкарване по морето!
Явно да.
Eххх....какъв спаринг сте си спретнали само 
Голяма ми е гаменка от сега още...

) и забелязвам, че като се размрънка само протяга ръчичка, опипва ме и заспива с въздишка на облекчение. Смятам да не обръщам внимание и да не предприемам никакви действия, защото опита ми показва, че това е само период и насилването води до задълбочаване на проблема (ех че хубаво го казах). Така е с почти всички деца в определен период.