НОЕМВРИЙСКОТО дете се чуди: "Що е гърне?"

• 10 708
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро!
Подред на номерата:
Шошка,след като съм напсувала явно не мога по-леко.Сигурно си забелязала,че не всеки ден пускам псувня.Но понеже мн те е ядосало/Тити-така ми е по-лесно-"мн" Wink Heart Eyes/ще си изтрия поста.
Сердика.,не диктувам на другите да не се оплакват,ако не ме лъже паметта,използвах единствено число.А това,че аз съм се оплакала,няма нищо общо.Естествено че сме тук,да се оплакваме и да искаме съвети,но говорих конкретно за случая на Бубето.Тя е първопричината,малката да не яде бебешки храни.То все едно да отбия Кристи,и после да се блъскам по главата-че той не яде мляко.Такъв смисъл вложих.Относно това да спра  да кърмя,няма начин за момента.Не пие от шише,а да давам адапте 4 пъти на ден по 190мл лъжичка по лъжичка ептен няма да имам нерви.
Есприт,вчера стигнахме до парка ,но минаваше 8.Не те видяхме,предполагам не си излизала.Стояхме 20мин и си тръгнахме,понеже беше фул с комари.
Предполагам ,че ще се засечем,ако не-то и аз желая весело и приятно изкарване по морето!

# 181
аз пък страшно се ядосах в клюкарника, в темата за секстураизма излезе, че мъжете , ползващи секс с малолетни и малки деца не са извратени, те са просто нормални мъже , заблудени просто и трябва да им раздаваме брошурки. Е разбиха ме. Аз се отказвам . Сега затварям форума, защото съм избесняла и ще видя кога ще пиш пак  Sad

# 182
аз в клюто не влизам - твърде ми е излишно.
и между другото - и тая отчетна започна да ми напомня на клюто. премного квалификации, забележки, категорични мнения и пр. започнаха да се сипят и тук.

Не пие от шише,а да давам адапте 4 пъти на ден по 190мл лъжичка по лъжичка ептен няма да имам нерви.
е точно това е една от причините хората да започнат да дават кисело мляко. някои не могат да кърмят, на други е намаляла кърмата, трети са на работа и затова нямат избор. има и други основателни причини, но както казах вчера, вече не ми се обсъжда бебешко меню.
аре, чао ви

# 183
  • София
ами,аз ще се опитам да премълчавам ...понеже усещам,как някои хора започват да ме дразнят.
Ето едно обещание от мен.Относно категоричните мнения,след като са категорични-трябва ли да се спестяват ThinkingЯвно да.
Вивитке,закова ги с последното мнение.Никой все още не ти е отговорил Wink

# 184
е, стана ясно, че именно аз те дразня. и да, мисля, че някои мнения е добре да се спестяват.
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 11:41 от majceto

# 185
  • София
Щом ти казваш-ще ги спестявам Heart Eyes

# 186
аз пък защо си мисля, че ако почнем да си спестяваме категоричните мнения, ще стане едно лицемерно бръщолевене по цял ден- колко сме хубави всички, как добре си гледаме децата, как всичко, което правим е фантастично  newsm78
аз пък няма да ги спестявам. Heart Eyes
 хи хи, стана съвсем като в кю-то.

# 187
хора , само киселото мляко ли е проблема? Майка ми каза, че не е проблем, тъй че не разбирам за какво става въпрос  newsm78
исайкова - всеки прави най-доброто за детето си и всеки знае, че това не е лесна работа. Та ако някой си е дал голям труд и е направил каквото смята за най-добро , категорично заклеймяване от други, които правят нещата просто по друг начин може да му дойде много. Аз до сега не съм се изказвала категорично, но намирам приспиването на бебе в количката в апартамента за доста погрешно. четох една статия, в която пишеше , че това не е правилно и по този начин бебето се учи грешно, че мястото за заспиване не е креватчето , а количката. Но като имам в предвид , колко труд си даваш за Кристи и колко в трудно да успокоиш някак си и приспиш бебе понякога  и  колко може да е изморена една майка понякога - затова например съм се  въздържала от категоричен коментар по този въпрос ...
Това просто е един пример. Дано ме разбрахте и не ми се сърдите Simple Smile

# 188
 Grinning Eххх....какъв спаринг сте си спретнали само  Grinning Едно става ясно- много послушни и спинкащи ноемврийчета има, че мамите им да имат време и за патаклами по интернет! Я да се хващате за прахосмукачките и тенджерите......  Twisted Evil

Тити, направо ми направи деня весел с този комплимент, ама телесата ми далеч не са финни...още си нося 10 кила отгоре, а пък по- лошото е, че започнах и да свиквам!
Радвам се, че са ви харесали снимките  Grinning Банският ни /този с крачолите/ наистина е много ефектен, а и има UV защита, което ме радва най-вече мен. Хората умираха да се смеят като ни видеха по плажа  Mr. Green А на снимките се вижда също и смотана проходилка, която взехме от морето, че нямаше други и тя точно с нея проходи, а тази незнам си каквата тук още я избягва  Crossing Arms
Поля, тя на тази снимка не просто прави муцунка, а плюе/пръцка с уста  Blush Голяма ми е гаменка от сега още...
Майче, кога ще обходим света тройца с теб....закани се, че си щяла да се натрисаш и изчезна  Naughty

За мамосването на детето- вече повечето мами са казали и моето мнение! Моята свеки също е много.....завързана да кажем и не и се иска да е много баба, но това е положението!!! Позволявам да мине уж незабелязано някоя случайна грешка, но иначе и дума да не става  Naughty Naughty Да не би тя да е раждала 2 дни, да не би тя да не спи и купища други такива, та ще ми се пише в челните редици!  Twisted Evil

Категоричните мнения са право на всеки и няма лошо те да бъдат споделяни, стига все пак да са в някакви норми и да не противоречат на възпитаната комуникация м/у хората. Тук сме точно за това- да си помагаме чрез даване на мнения по различни касаещи ни въпроси, пък и плюса на форума е, че ако някой не ти харесва, просто се правиш, че не виждаш мнениети му и толкова....
Янинка е будна.....аз бях до тук  Sunglasses

# 189
Добро утро!
Подред на номерата:
Шошка,след като съм напсувала явно не мога по-леко.Сигурно си забелязала,че не всеки ден пускам псувня.
хи-хи какво ви става бе хора? Shocked
Аз ли нещо пропуснах, този път не разбрах за какво се сдърпахте newsm78
Майче, ти затова ли не пишеш? Shocked
Исайкова, не се ядосвай Wink
Да не би да е станало горещо в София, та горещините да ви "разстройват" мозъците? Laughing
Вивита, ама не им се връзвай. Я прочети там темата за ника на форумката, че да се посмееш малко. честно казано тази тема за извратените мъже не съм я чела още и се чудя въобще да я чета ли newsm78
И аз не можах да спя - тук дори и вечер е горещо. За доказателство - ами снощи Т° успя да падне на 28°С. А още сутринта бе 29°С, а те ми разправят по телевизията, че мах щяла да е днес за тук 32°С. Дрън - дрън²!!!
Сутринта станах като изцедена. Поне си резервирах час при гинеколожката и то чак за 18 септември за цитонамазка.
Имам да подреждам цял куфар. Вчера прехвърлих малките дрешки на Поло в един кашон и поне разчистих малко гардероба. Днес пак имам да подреждам. ooooh!
Доминика, ами като не си показвам носа навън през деня, как да снимам. Имам едни от нашата тераса и нови снимки на Поло. чакайте да ви пусна от сайта му http://paul-rousseau.blogspot.com/
Аз не пускам, защото са ми много еднотипни снимките. Имам чувството; че все едно и също показвам и да не ви отегчавам.
Отивам да разгледам какво ново има из форума. Crazy

# 190
  • София
написах мнение,но го изтрих.за да не изказвам категорични мнения. Wink

# 191
Поля, тя на тази снимка не просто прави муцунка, а плюе/пръцка с уста  Blush Голяма ми е гаменка от сега още...
Знам, знам и Поло така пръцка и като направи една важна физиономия ми е много смешен. Laughing

# 192
все да питам и забравям- вашите мъничета привързани ли са към вас, ама така че ако ви няма 5 минути започват да ви викат. кейти щом й се загубя от погледа и се усети, че ме няма, започва с мама, мама. първо тихо, а след това започва да крещи. сега я чувам как вика от двора, ама целият квартал е озвучила. какво ли си мислят съседите. само че мама е току-що излязла от банята  Crazy

# 193
аз пък защо си мисля, че ако почнем да си спестяваме категоричните мнения, ще стане едно лицемерно бръщолевене по цял ден- колко сме хубави всички, как добре си гледаме децата, как всичко, което правим е фантастично  newsm78
аз пък няма да ги спестявам. Heart Eyes

newsm74

Бубе, подкрепям съветите на Елена. Опитай!  Сердика е дала чудесни съвети! Вареното си е за тяхната възраст, за другите обработки на храната - време има. Бубу виждам е предложела да опиташ с непасирана храна - чудесно, ние например от 5м възраст сме отказали всичка фино пасирано.

И друго плодове дай половин час преди млякото и два часа след друга храна, тоест някак си между хранениата. Това със сигурност ще и облекчи храносмилането. Плодовете се обработват от организма по-бързо от другите храни и при добавянето им съм друго водят до образуване на газове и подобни (това  от разделното хранене, свободно преразказване).

# 194
  • София
Юка, моята госпойца е мноооого привързана. Баща и е старо куче, но е неспособен да я укроти, когато мен ме няма. Вместо да намалява кърменията, тя ги увеличава, само и само да я гушкам. Както написах спи при нас на леглото нощем (хайде чакам категорични мнения box) и забелязвам, че като се размрънка само протяга ръчичка, опипва ме и заспива с въздишка на облекчение. Смятам да не обръщам внимание и да не предприемам никакви действия, защото опита ми показва, че това е само период и насилването води до задълбочаване на проблема (ех че хубаво го казах). Така е с почти всички деца в определен период.

Общи условия

Активация на акаунт