Казах ли ви че си изрусих косата? МНого съм готина, но снимки няма. Още съм в преходен период (жълтея), но мисля скоро да издам попфолк албум.
) и забелязвам, че като се размрънка само протяга ръчичка, опипва ме и заспива с въздишка на облекчение. Смятам да не обръщам внимание и да не предприемам никакви действия, защото опита ми показва, че това е само период и насилването води до задълбочаване на проблема (ех че хубаво го казах). Така е с почти всички деца в определен период.
Казвам отново, защото за този месец за втори път е с мн.висока температура-до 39.6
Вчера ходихме на лекар и казаха зачервено гърло, което просто не ми е ясно как се е получило!Според лекарката просто имало такива деца, които по-лесно се разболяват и за съжаление мойта хубавица май ще се окаже от тях.За 9 месеца е боледувала вече 4 пъти, от които веднъж беше доста сериозно и даже пи и антибиотик!А аз бях убедена, че като я кърмя ще я предпазя!Да ама не-явно кърмено или не, зависи си от имунната система на детето!Всеки път като е болна и се чувствам така сякаш аз не я гледам добре или нещо бъркам, че съм я изнежила или и аз не знам какво
Знам, че това са неща, които не зависят от мен, но въпреки това ми е гадно.Тя плаче и киселее, аз рева с нея, татко й се изнервя от нашия дует и въобще сме отчайваща картинка..........Но ще ни мине, и на нея, и на мен
много е трудно да си спокойна в такъв момент.