Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 190
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Здравейте !

Получих повреден продукт , писах и ще ми върнат парите . Но картата с която съм плащала при поръчването вече е преиздадена . Дали ще има проблем с връщането на парите по новата карта ? За виртуална карта става въпрос ако има значение .

Благодаря !
Ма булбанк ако ти преиздават карта, тя е със същият номер, само валидността и кода ма гърба са различни.

# 886
А какво се случва, ако не успеят да намерят на кого да оставят пратката? На испанския адрес на ГГБГ днес куриерите не са намерили никого и не са доставили пратката ми. Пише, че ще направят втори опит. Но се притеснявам да не стане пак така. И друг път съм получавала на този адрес и не е имало проблем.

# 887
  • софия
А какво се случва, ако не успеят да намерят на кого да оставят пратката? На испанския адрес на ГГБГ днес куриерите не са намерили никого и не са доставили пратката ми. Пише, че ще направят втори опит. Но се притеснявам да не стане пак така. И друг път съм получавала на този адрес и не е имало проблем.
Връща се обратно. Бих звъннала на ггбг. Странно е да няма човек в офиса в работен ден.

# 888
  • Варна
Ваучерите за отстъпки за покупки през мобилното приложение вече са налични. Валидни са до 24.12.2019.

# 889
Ваучерите за отстъпки за покупки през мобилното приложение вече са налични. Валидни са до 24.12.2019.

GIFT5P при мен през приложението на английския амазон отново не хваща. Има ли друг код?

# 890
  • Пловдив
https://www.amazon.co.uk/Philips-3000-Battery-Operated-Eyebrow-T … ZY&pldnSite=1

Тример на Филипс за нос,уши и вежди.Цената е изгодна и поръчах един за мъжа, да си подстригва "козинката" на указаните части.Smile

# 891
  • Варна

Къде мога да ги видя? Очаквам за 5 лири, но не виждам никъде ваучер

# 892
  • Варна

Влезте през мобилното приложение и изберете от менюто Your Notifications. След като натиснете Redeem би трябвало да може да го ползвате.

# 893
Гифт5 при мен също не подейства, за разлика от GESCHENK5E, единия го получих лично, другия не -изписа ми че нямам право да го ползвам.

Епилатор браун 9 серия в дневните
Braun Silk-épil 9 9-961V https://www.amazon.co.uk/dp/B00R9HOM0Q/ref=cm_sw_r_cp_api_i_w707DbH2FD5GD

# 894
  • Варна
Гифт5 при мен също не подейства, за разлика от GESCHENK5E, единия го получих лично, другия не -изписа ми че нямам право да го ползвам.
Аз имам предвид не този код, а отстъпките за поръчки, направени по време на Black Friday. За 100 паунда - 10 паунда отстъпка например получих аз, продавачът трябва да е Amazon. Иначе другите кодове GESCHENK5E и Гифт5 също не действат при мен.

# 895
  • Сф
Бонбоните Celebrations 2.4kg пак за 16 лири

Celebrations Chocolate Bulk Case, 2.432 kg https://www.amazon.co.uk/dp/B07318ZZLL/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_0j17DbBT42V2T

# 896
  • Варна

Влезте през мобилното приложение и изберете от менюто Your Notifications. След като натиснете Redeem би трябвало да може да го ползвате.

Благодаря много! 🌸😍 Даже за 10 лири съм получила, аз се бях заблудила, че чакам 5. 😊

# 897
Извинявам се, заблудила съм се за кои става въпрос! Аз тези не ги ползвах и вероятно затова.

# 898
А кодовете само за мобилното приложение ли са?

# 899
GIFT5P е кода , който ползвах аз и хвана . Видях го на заглавната страница на амазон.ук
Аз пък упорито ровя менюто на приложението и не намирам Your Notifications...

Общи условия

Активация на акаунт