Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 22 ноем. 2019, 12:22 ч.

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 6 245
  • 172
  •   2
Отговори
# 105
  • Мнения: 3 673
В крем-супите мога ли да добавя сладкарска извара вместо прясно мляко?

# 106
  • Sofia
  • Мнения: 12 791
Здравейте! С каква гарнитура е най-добре да се сервира пържен свински дроб ? Трябва да подготвя 2 различни.
По мое виждане със зеленучци. Бланширан зелен боб (кръглия) с горчичен дресинг. Задушени или на пара други зеленчуци. Пюре от моркови; цвекло; целина, пащърнак... Салати.

# 107
  • Мнения: 380
Момичета ,  коя е най вкусната и подходяща подправка/И за бутчета с картофи на фурна?

# 108
  • Мнения: 14 903
Здравейте! С каква гарнитура е най-добре да се сервира пържен свински дроб ? Трябва да подготвя 2 различни.

Може би според вашите вкусове, вкъщи го харесват с пържени картофи или сотирани, картофено пюре, зелена салата, салата от домати, краставици, репички, с туршия също.

# 109
  • Мнения: 251
Благодаря ви момичета! Купих разни зеленчуци, имам и туршия, така че ще се яде с нещо такова.

# 110
  • Мнения: 2 568
Момичета ,  коя е най вкусната и подходяща подправка/И за бутчета с картофи на фурна?

Мариновам бутчетата с вино или оцет, соев сос, чесън и горчица, след това изсипвам и маринатата в тавата, овкусяват се и картофите. Ако не - бих наръсила чесън на прах, евентуално пушен червен пипер. Или няколко скилидки обелен чесън.

# 111
  • Sofia
  • Мнения: 12 791
С картофи вскякъв вид и ние харесваме, ама нали за да се усвояват нещата... рупаме зеленчуци с месото. По принцип де, не залитам в крайности.   Grinning

# 112
  • София
  • Мнения: 1 157
Момичета, моля за изпитана рецепта за торта Червено кадифе.
Предварително благодаря Simple Smile

# 113
  • София
  • Мнения: 1 039
Търся правоъгълна форма за кекс с височина минимум 10 см. и да не е силиконова.Помагайте.

# 114
  • Мнения: 7 266
ако не намериш 10-см висока, преди да сипеш сместа във формата сложи 12-15 см широка лента хартия за печене - тя ще издържи на сместа да не излиза, докато се пече, а ще се вдига нагоре. Малко е трудно с високите форми. В едни сладкарски магазини продават едни такива ленти, устойчиви на печене, които са за странични бордови  при оформяне и печене на торти и печива.

# 115
  • Sofia
  • Мнения: 12 791
... продават едни такива ленти, устойчиви на печене, които са за странични бордови  при оформяне и печене на торти и печива.
Ацетатна лента - http://www.aromashouse.com/index.php?page=shop.product_details&a … mart&Itemid=1

# 116
  • София
  • Мнения: 8 553
... продават едни такива ленти, устойчиви на печене, които са за странични бордови  при оформяне и печене на торти и печива.
Ацетатна лента - http://www.aromashouse.com/index.php?page=shop.product_details&a … mart&Itemid=1
Не съм убедена , че ацетатната лента ще издържи при печене. Ползвам я при направата на торти , но не и във фурната, но може и да съм в грешка, поправете ме.

# 117
  • Мнения: 2 241
Моля за рецепта за тиквени мъфини или кексчета 🌷

# 118
  • Мнения: 3 715
Поли , от години правя вариантите за мъфини с тиква на Супичка-виж на сайта -има : с кленов сироп, с шоколад , със стафиди , с мед , постен кекс с тиква.

# 119
  • Мнения: 3 170
Поли , от години правя вариантите за мъфини с тиква на Супичка-виж на сайта -има : с кленов сироп, с шоколад , със стафиди , с мед , постен кекс с тиква.
И аз ги препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт