Дългото чакане след трансфер - Тема 79

• 46 443
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Наталия, браво, браво, браво! Прекрасни новини! Лека и успешна до двоен финал HugHug

# 136
Момичета цял ден чета и се вълнувам ту във възходяща, ту в низходяща посока. Много се радвам за всичко с плюсчета, и си пострадвам и изживявам тихо съдбата на неуспелите Sad Добре че е черния петък, та се разсейвам със сайтове и други маловажни неща. 4 ден след трансфер ми е и нито ми се вие свят от тоя Утрогестан, нито ме придърпва нещо... Не знам нормално ли е? Днес даже на фризьор отидох, ей така да бъда красива ако съм забременяла случайно Simple Smile
Казаха ми да ида на кръвен тест във вторник... 8 ден ще се пада от ЗЕТ-а. Ок ли е това, като чета тук на по 10-13 ден масово ходите 🙄
И аз съм 4 ден. Радвай се , че си добре Simple Smile аз с удоволствие бих излезнала, ако мислих, че ще мога да стигна Sad
Ужасно е замайването- идва изведнъж и направо залиташ. Иначе и ПМС и болки имам леки. На 12 ден съм на тест, но моите са 3 дневни. Стискам палци за теб Simple Smile

# 137
Здравейте момичета, искам да попитам след неуспешен опит напълняхте ли? Моя неуспешен опит беше септември и за два месеца след края на всичко качих 3-4 килограма. А по време на стимулацията нищо... И имам чувството, че всеки ден пълнея и ти от въздуха, не ям нищо по различно...

# 138
Момичета цял ден чета и се вълнувам ту във възходяща, ту в низходяща посока. Много се радвам за всичко с плюсчета, и си пострадвам и изживявам тихо съдбата на неуспелите Sad Добре че е черния петък, та се разсейвам със сайтове и други маловажни неща. 4 ден след трансфер ми е и нито ми се вие свят от тоя Утрогестан, нито ме придърпва нещо... Не знам нормално ли е? Днес даже на фризьор отидох, ей така да бъда красива ако съм забременяла случайно Simple Smile
Казаха ми да ида на кръвен тест във вторник... 8 ден ще се пада от ЗЕТ-а. Ок ли е това, като чета тук на по 10-13 ден масово ходите 🙄
Ок е.Аз на осми ден и то по обед правих уринен тест и си беше положителен,пет дневна беше нашата принцеска.Кръвния го направих на 12ти ден и на 14ти повторих за да видим как се удвоява.А днес на черния петък си купих дрехи за бременни,които преди само гледах и мечтаех да нося и аз.Успех🤞
Здравейте момичета, искам да попитам след неуспешен опит напълняхте ли? Моя неуспешен опит беше септември и за два месеца след края на всичко качих 3-4 килограма. А по време на стимулацията нищо... И имам чувството, че всеки ден пълнея и ти от въздуха, не ям нищо по различно...
Аз след свежия трансфер качих 3,но явно е било задържани течности,за няколко дни се наместиха нещата.

# 139
Аз до 13г.с качих само един кг.Не съм повръщала или да съм имала гадене.Беше ми странно, но факт.
Може да си провериш щитовид.жлеза.
Честито за полож.тестове!
Бобчита, аз също не смеех да докосна бебешки дрешки 💕 сега е вълнение.

# 140
Момичета, 16,80 IU/L ЧХГ на 11 ден след трансфер на 2 тридневни ембриони, какво мислите? Не е ли прекалено ниска стойността?

# 141
Момичета, 16,80 IU/L ЧХГ на 11 ден след трансфер на 2 тридневни ембриони, какво мислите? Не е ли прекалено ниска стойността?
Не ,не е ниска
Имаш ли бит хормон?

# 142
Не ,не е ниска
Имаш ли бит хормон?
Не, нямам. Теста ми е назначен за вторник, но любопитството надделя.

# 143
Как се смятат гестационните седмици след ЗЕТ?

# 144
Както при естествена бременност,броиш от първия ден на последния цикъл.Има калкулатори в нета .

# 145
Както при естествена бременност,броиш от първия ден на последния цикъл.Има калкулатори в нета .
Да има, ама показват различни. Има жени, които казват - 5 от трансфера, -14 и излиза

# 146
Аз си го смятах по тях и ми дава 22-23.05,отидох на първи преглед и доктора каза 25.05.А и трансфера се прави след овулация толкова дни колкото дневни са ембрионите,така че не се различава от спонтанно бременните,нямам претенции да съм права ,така мисля просто.

# 147
И аз мисля като Бобчита. Така или иначе връщат ембриона на определен ден след "овулацията". Според мен също няма разлика в изчисленията дали бременността е инвитро или нормална.

# 148
Благодаря ви Simple Smile

# 149
Аз ги гледах повечето калкулатори, но ми дават разлика от 5-6 дена. При ЗЕТ без овулация как се определя кога е била пункцията. Аз вадя дните на ембриона от датата на трансфера, но не съм сигурна, че това е начинът.

Общи условия

Активация на акаунт