Дългото чакане след трансфер - Тема 79

• 46 473
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
От всичко, което изчетох по въпроса, дали правивилно съм разбрала, че не е фатално да имам придърпване и пробождане в яйчниците (особено изразено в ляво). На 26.11 ми беше трансфера на 2, 5 дневни, а на 5.12 е деня на истината. Втори трансфер ми е. Миналия път ме болеше кръст мускулите на краката, а за сега е само това пробождане, но почвам да се филмирам пак.
Според мен би било добър знам това, особено щом го усещаш от едната страна. Аз например знам къде ми поставиха ембриона- в ляво и смятам,че усещам сега от време на време леко бобоцкване, а на моменти и ПМС.

# 181
При мен първите 3-4 дни болки като ПМС, замайване. Сега от 2 дни нищо. Чак взех да се притеснявам, че дори Утрогестана спря да ми действа.

# 182
Аз ту имам някакви симптоми- болки в гърдите и в яйчниците, гадене, ту нямам. Чакането на датата на теста не ми се стори толкова дълго, колкото чакането на датата на първия преглед.

# 183
После се почва от преглед на преглед, никога няма успокоение, щом любовта се зароди в тялото ни💕но си струва!

# 184
После се почва от преглед на преглед, никога няма успокоение, щом любовта се зароди в тялото ни💕но си струва!
Абсолютно, теста при мен мина, втория същи, сега прегледи, а това чакане побърква 😂. Като чели моите приятелки не бяха така

# 185
На мен ми помага да съм заета-дали работа,книжки,лекции,др задачи, излизания на кафе,разходки... иначе не минава времето.Но първите седмици до 12-13г.с бяха мъка.Бях решила да се пазя и си стоях повече в нас и ми бе тегаво и депресивно,но не съжалявам.

# 186
Цопвам се и аз тук с едно въпросче, което издирвах, но не открих. Та трябва ли нещо специфично да правя или да не правя след трансфер на 5 дневен ембрион? Например - секс мога ли да правя, на спорт мога ли да ходя или танци? Танцувам салса и ми е важно да знам как би могла да повлияе на трансфера? Много благодаряяяя ☺

# 187
  • София/Севлиево
Цопвам се и аз тук с едно въпросче, което издирвах, но не открих. Та трябва ли нещо специфично да правя или да не правя след трансфер на 5 дневен ембрион? Например - секс мога ли да правя, на спорт мога ли да ходя или танци? Танцувам салса и ми е важно да знам как би могла да повлияе на трансфера? Много благодаряяяя ☺

В клиниката,в която съм аз,при един от трансферите ми бе даден списък с нещата,които е желателно да не правя докато чакам резултат от теста.Едното беше-никакъв секс,другите не ги помня.Ама аз и без това при бременност първите 3 месеца ми е забранен,пък после не ми е комфортно-да му мисли ММ.

# 188
Този въпрос ме изуми!!!

# 189
И сега съм много объркана ако няма кой да ме закара след трансфера трябва да се прибера с влак или автобус притеснявам се, но все пак мисля че е божа работа

# 190
И сега съм много объркана ако няма кой да ме закара след трансфера трябва да се прибера с влак или автобус притеснявам се, но все пак мисля че е божа работа
В кой град си?

# 191
То си е Божа работа, но помисли дали да не останеш да нощуваш там, където е трансфера, ако иде реч за дълъг път.

# 192
В кой град си?
Не е чак толкова далече 2часа с автобус 3 с влак

# 193
  • София
Момичета, тази сутрин ставам и намирам кафява кръв по бельото ми и всеки път като се бърша 😭
Знам, че докато не е червена не трябва да изпада в паника, но предния ми спонтанен беше точно по същото време в което съм сега. Освен това от снощи ми въртят и яйчниците...
Много ми е тъжно

# 194
Момичета, тази сутрин ставам и намирам кафява кръв по бельото ми и всеки път като се бърша 😭
Знам, че докато не е червена не трябва да изпада в паника, но предния ми спонтанен беше точно по същото време в което съм сега. Освен това от снощи ми въртят и яйчниците...
Много ми е тъжно
Ако биеш фраксипарин, може би трябва да го спреш. Можеш ли да се консултираш с доктора?

Общи условия

Активация на акаунт