Със 4 см разкритие нерегулиран контракции води неизтекли

• 1 235
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Гърция
На 26 Ноември родих  нормално моето момиченце. Водите ми се пукнаха  6 часа болки а напаните бяха повече от 30 пъти бебето не се обърна с лице към гърбът ми и не можеше да излезе .Срязаха ме и я издърпаха с вакум.Все още сме в болница защото има лек шум на сърцето и чакаме кардиолог да и направи ехограв пускат ме при неа на 3 часа да я кърмя. Днес чакаме докторът да я види .Дано всичко е наред.
Благодаря на всички за бързите отговори ❤

# 16
  • София/Севлиево
Честита радост и бързо възстановяване.Моят син също бе изваден с вакуум и ни подържаха по-дълго в болницата,но всичко бе наред!Бъдете здрави и щастливи!

# 17
На 26 Ноември родих  нормално моето момиченце. Водите ми се пукнаха  6 часа болки а напаните бяха повече от 30 пъти бебето не се обърна с лице към гърбът ми и не можеше да излезе .Срязаха ме и я издърпаха с вакум.Все още сме в болница защото има лек шум на сърцето и чакаме кардиолог да и направи ехограв пускат ме при неа на 3 часа да я кърмя. Днес чакаме докторът да я види .Дано всичко е наред.
Благодаря на всички за бързите отговори ❤
честита радост! Да ти е здрава и щастлива. Дано по-бързо да ви изпишат и всичко да е наред. И не спирай да я кърмиш.. това е един от най-хубавите моменти :*

# 18
  • София
Честито!!!
Много здраве ви пожелавам- и на малката и на цялото семейство! Бъдете щастливи!
Радвам се, че всичко е прикючило благополучно! Бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт