Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 786
  • 780
  •   1
Отговори
# 240

Би ли разказала малко повече за тази безоперационна ринопластика и съответно цени. Благодаря!

Кой филър сложихте в носа?
Има ли много подуване и неприятно ли е като усещане?
Утре съм на консултация точно за това, тук във Варна и се интересувам дали става за повдигане на връхче . Имам и малко за запълване....

Инжектира ми филър в носа, за да го напрви по-тесен и по-висок и да вдигне връхчето. Не болеше почти, сложиха ми крем само. Филърът беше Револакс, защото докторът го предложи и беше твърдо за него. Имам известни резерви за марката, защото досега са ми слагали само Жувидерм и Рестилен, но се надявам да е окей. Поисках филър, който да задържа по-малко вода и да има по-стегнат вид и да не се разплува. Дано Револакс да е такъв; сложи ми най-твърдия от гамата. Цената беше само 380. Подувнето е минимално и само аз си го виждам на практика.
Относно филър в носа, там мястото е малко по-особено за инжектиране, тъй като няма много място за слагане на количества филър и трябва да се работи по малко и постепенно ако имате да запълвате повече от няколко капки на зоничка, за да избегнете не само затискане на вена или артерийка, ами и за да има по-стегнат вид и да не се разлее настрани и да разшири лекичко носа. Не знам вашия конкретен случай какъв е, но имайте го предвид, защото това не всеки лекар го знае и ще го каже. А другото най-важно е да подберете лекаря, защото е по-опасна зона като цяло.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 10:01 от bubanka

# 241
  • Стара Загора
Niav, благодаря за коментара. И аз съм с белези от шарка, които третирах с уж сериозен фраксел, обаче освен тена, нищо друго не се повлия. И от тогава търся друг вариант. Едва ли в моя град Стара Загора някой прави истински микронийдлинг, но ще проверя за др Георгиевски, къде и колко ще ми струва.
 Ако някой друг се е справил с белези от шарка, нека сподели своя опит .

# 242
Здравейте, изпуснах новата тема, но се записвам с 2 сесии микронийдлинг и с подновен ботокс в челото. Първият микронийдлинг определено подобри тена и текстурата на кожата ми- изчезна един вдлъбнат белег от шарка, както и доста от пигментите ми петна и белезите от акне. В момента се възстановявам от втората сесия в понеделник, която според др Георгиевски ще е последна. Определено изчисти белезите ми, махна се неприятната текстура с изразени пори и неравности, кожата е с изравнен тен и е доста свежа. Неприятна е като процедура, но е по-скоро дискомфорт, а не болка.

А каква е цената на микронийдлинга?

# 243
  • София
Микронийдълинга при Денкова гледам, че е 300лв., а пакет от 3бр. е 840 лв.
Пише, че кожата се възстановява за 2-3 дни напълно. Така ли е и как изхлежда непосредствено след процедурата? Ще уплаша ли децата? Sunglasses

# 244
Микронийдлингът в клиниката на Денкова е 200лв за бузи и 300 за цяло лице. Първият път правих само бузи и брадичка-т.е. 200лв.  Не се възстанових за 3 дни категорично, но 3 дни си стоях вкъщи в леко плашещ вид- кожата е зачервена, като след сериозно слънчево изгаряне, на места се вижда къде е минавал апаратът. След 3 дни вече започна леко излющване на горния слой кожа, но можех да нося грим и да излизам. След втората процедура, която при мен беше по-дълбока, се възстановявам по-бързо. Правих я в понеделник, днес вече кожата ми се е излющила почти напълно, а новата, която се вижда е тоооолкова гладка! Хубавото на процедурата е, че с възстановяването всеки ден кожата ми става по-хубава и ефектът се разгръща след няколко седмици. Ще кача снимки скоро, като напълно възстановена- преди, след 1вата и след 2рата процедура.
Franie, Моето дете не се уплаши, но констатира, че съм се гримирала с руж 😂 (на 3 е).
Alethea, разграждах Juvederm Smile, поставян при Др Кованджийска в клиниката на Др Денкова. Обаче не мога да се сърдя на доктора или филъра- абсолютно безотговорно, непосредствено след поставянето му реших, че е брилянтна идея да приключенствам на мотор, с каска, която ми опираше от едната страна през целия път до Гърция, да ходя на спа и като цяло да се дехидратирам. Аз съм си виновна, другия път като сме без дете за няколко дни няма да съм като отвързана.
Ринопластика се надявам да направя при Др Дилбер, а Мамопластика при др Ильо Стоянов. Ще запиша часове за консултация след празниците.

# 245
Здравейте, някой има ли информация, мнение за д-р Гергана Манолова? Някой да си е правил процедури при нея?

# 246
  • София
NiaV, ще е чудесно да качиш снимки!
Уф, моята кожа се раздразва от най-малкото механично действие! Дори домашен пилинг едва-едва нанесен и после съм супер чувствителна няколко дни. Сигурно ако ме надупчат ще се оправям със седмици. Лошото е, че работя с хора и не върви да изглеждам като одрана Scream Satisfied И 10 дни отпуск да гръмна за тази цел също май не ми е опция.

# 247
cinnamonjellybean, може ли снимка преди и след на носа. И аз искам да правя стесняване на върха и малко да си "свия" нозддрите. Не знам дали ще стане.

А на мен филърът под очите, който слагах при Георгиевски май се е капсуловал. За година и няколко месеца не е мръднал. За мен не е нормално чак така. Притеснява ме само дали няма да има някакви последствия...
Иначе и аз от д-р Георгиевски съм разочарована. Прекалява с количествата и сега с това капсуловане.

За сега ботоксът при д-р Трендафилова се развива супер - имам си мимика, но челото ми е гладко (но не като на Джоли, все едно е от восък) и веждите много хубаво се лифтираха.

Другата седмица имам час за скули и назо. Исках да слагам в брадичката, малко да я направим V-shape,но Трендафилова не ми препоръча, защото каза, че имам интересна форма на лицето и ако ми го направи, ще загубя индивидуалност. Стискайте палци да е всичко ок и с филърите и най-накрая да си намеря моя док Simple Smile

# 248
  • София
Здравейте, някой има ли информация, мнение за д-р Гергана Манолова? Някой да си е правил процедури при нея?

Здравей !
Аз днес случайно попаднах на нея (само като име), докато търсех информация за доц. док. Весела Райкова. И двете работят в "Амбър клуб - естетик бюти" на Бул. Евлоги Георгиев 117. Цените са им...високи, според мен. Иначе предлагат разнообрази процедури.
Док. Райкова я гледах в едно клипче в което правеше микронидлинг и някак си ми допадна като човек, излъчване и т.н. Затова исках да науча малко повече за нея..
Там попаднах и на тази процедура, която за мен беше непозната:

„RF Микроплазма Accent Pixel“.
"Представяме Ви последно поколение микроплазмена технология за третиране на естетични и медицински проблеми на кожата, патентована от лазери Alma. С Accent Prime RF Pixel се прави пълен ресърфейсинг на кожата, като се комбинират много прецизно термален и аблативен ефект.
При този метод на лечение и третиране с Accent Prime RF Pixel, с помощта на мощната фракционирана радиочестотна енергия по повърхността на кожата се правят много фини микроканалчета. Те са на контролирана, достатъчна дълбочина и имат за цел да стимулират възпроизводството на колаген.
Методът, включва приложението на фракционна плазма (RF Pixel). Използва генерирана радиочестотна енергия (тя нажежава газовете между кожата и RF Pixel апликатора), с която се образува плазма под формата на микроискри . Те излющват повърхностните слоеве на дермата и я перфорират. Микроплазмата достига до дълбочина от 300 микрона. Процедурата завършва с внасяне на активни вещества в кожата, включително колаген, витамин C, хиалуронова киселина, растежни фактори и др. Te проникват в кожата през каналчетата и микро отворите направени от микроискрите. Този последен етап се извършва под високо налягане, благодарение, на което веществата преминават през дермо-епидермалната бариера. Използва се специална Impact технология на Alma."

Все едно към микронидлинга са добавили още някой неща.. Simple Smile

# 249
за Гергана Манолова се споменаваш тук в темата, че др Денково я смята за непрофесионалист тъй като имаше някакво участие в Биг Брадър и направи мезотерапия , но без ръкавици ли нещо подобно ми се върти ........

# 250
Микронийдлингът в клиниката на Денкова е 200лв за бузи и 300 за цяло лице. Първият път правих само бузи и брадичка-т.е. 200лв.  Не се възстанових за 3 дни категорично, но 3 дни си стоях вкъщи в леко плашещ вид- кожата е зачервена, като след сериозно слънчево изгаряне, на места се вижда къде е минавал апаратът. След 3 дни вече започна леко излющване на горния слой кожа, но можех да нося грим и да излизам. След втората процедура, която при мен беше по-дълбока, се възстановявам по-бързо. Правих я в понеделник, днес вече кожата ми се е излющила почти напълно, а новата, която се вижда е тоооолкова гладка! Хубавото на процедурата е, че с възстановяването всеки ден кожата ми става по-хубава и ефектът се разгръща след няколко седмици. Ще кача снимки скоро, като напълно възстановена- преди, след 1вата и след 2рата процедура.
Franie, Моето дете не се уплаши, но констатира, че съм се гримирала с руж 😂 (на 3 е).
Alethea, разграждах Juvederm Smile, поставян при Др Кованджийска в клиниката на Др Денкова. Обаче не мога да се сърдя на доктора или филъра- абсолютно безотговорно, непосредствено след поставянето му реших, че е брилянтна идея да приключенствам на мотор, с каска, която ми опираше от едната страна през целия път до Гърция, да ходя на спа и като цяло да се дехидратирам. Аз съм си виновна, другия път като сме без дете за няколко дни няма да съм като отвързана.
Ринопластика се надявам да направя при Др Дилбер, а Мамопластика при др Ильо Стоянов. Ще запиша часове за консултация след празниците.
А забелязваш ли някакъв лифтинг ефект, особено в долната част на лицето?

# 251
Ако някой се интересува от мнения за Весела Райкова, мога да обясня защо аз спрях да ходя при нея.

# 252
Ако някой се интересува от мнения за Весела Райкова, мога да обясня защо аз спрях да ходя при нея.
Аз се интересувам, защото съм й била пациент.

# 253
SitaraB, не забелязвам лифтинг, но аз нямах нужда там, контурът ми е опънат.  Просто кожата ми е напомпана и свежа, след 2рата процедура обаче забелязвам, че бръчиците около назолабиалните са ми изпънати.
Днес сложих 0.5 Juvederm Smile при др Георгиевски, който ме навиваше нищо да не слагам. Всъщност моите наблюдения са коренно различни относно количествата- др Кованджийска препоръча филър в назолабиални (който сложих преди половин година) и за в бъдеще няколко мл в скули и лице, др Георгиевски ми препоръча микронийдлинг вместо филър и днес каза, че приключваме с всичко за известно време- включително за филъра- аз бях тази, която настоя. Засега съм доста доволна, отказа ме от доста процедури.

# 254
Аз се интересувам, защото съм й била пациент.
Е, щом сте била си имате впечатления.
Моите са: нямам оплаквания към работата й; спрях да ходя по 2 причини: 1. твърде активно ме агитираше за процедури, към които нееднократно бях казвала, че нямам интерес.
2. В същото време, като голям привърженик на естествения вид, не ми слагаше цял мл. Нямало да е естетично, по нейна преценка. Въпреки това винаги ми взимаше пълна цена. Не съм професионалист, но кат си гледам лицето, все има в коя друга зона да боцне капчицата, така да се каже, като си я плащам 😆.

Общи условия

Активация на акаунт