Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 835
  • 780
  •   1
Отговори
# 270
ДХ3,  сложи ли си филър в устните?  Не си спомням кой ти е лекар, но ако мн се притесняваш за количеството,  Ванеска е твоят човек, а филър, според мен, динамичен Теосиал 3ка.

Аз май доживотно няма да се нуждая от попълване на устни,  Револакс е бетон втора година Flushed

# 271
Някой с отзиви за д-р Лекова? Работила е дълго при Денкова и от известно време има собствена практика.

# 272
Фръц,!, при кой лекар си поставяла Револскс в устни?
При мен филърите в устни досега са се разграждали светкавично, но Револакс не съм слагала.

zigizagi, преди години ходех в клиниката на д-р Паскова и там д-р Лекова ми правеше мезотерапия. Бях с приятни впечатления от нея - мила, добронамерена. Но все пак доста години минаха от тогава

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 10:54 от Blue@

# 273
ДХ3,  сложи ли си филър в устните?  Не си спомням кой ти е лекар, но ако мн се притесняваш за количеството,  Ванеска е твоят човек, а филър, според мен, динамичен Теосиал 3ка.

Аз май доживотно няма да се нуждая от попълване на устни,  Револакс е бетон втора година Flushed
Да, сложих.В Дерма акт, където си ходя от години.Принцес.., пъснах и снимки по-назад.Засега се харесвам, сложиха ми 0,6, има малко за корекция , другата седмица ще ходя.
От Принцес скинбустера съм мн.доволна как се отрази на назолабиалните и мисля да опитам със скинбустери под очите по-натам, ме с филът нещо мн.негативи четох.

В Белисимо клиник Теосиал 3 е на 400лв в момента

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 00:03 от ДХ3

# 274
cinnamonjellybean, може ли снимка преди и след на носа. И аз искам да правя стесняване на върха и малко да си "свия" нозддрите. Не знам дали ще стане.

А на мен филърът под очите, който слагах при Георгиевски май се е капсуловал. За година и няколко месеца не е мръднал. За мен не е нормално чак така. Притеснява ме само дали няма да има някакви последствия...
Иначе и аз от д-р Георгиевски съм разочарована. Прекалява с количествата и сега с това капсуловане.

За сега ботоксът при д-р Трендафилова се развива супер - имам си мимика, но челото ми е гладко (но не като на Джоли, все едно е от восък) и веждите много хубаво се лифтираха.

Другата седмица имам час за скули и назо. Исках да слагам в брадичката, малко да я направим V-shape,но Трендафилова не ми препоръча, защото каза, че имам интересна форма на лицето и ако ми го направи, ще загубя индивидуалност. Стискайте палци да е всичко ок и с филърите и най-накрая да си намеря моя док Simple Smile

Корекцията само в профил си личи и не мога да я хвана добре на снимка. Но филъра в тази зона има лимитации и може само да добавя обем, не да отнема. Затова не знам далк ще успеят да ти стеснят визуално върха. На мен ми сложиха във връхчето и сега е по-виенато и чипо. В момента върха на носа е по-тесен от преди, защото е от самия филър издаден. Погледни преди и след снимки в инстаграм за безоперационна рино. За ноздрите знам че се слага в тях много малко ботокс и това спира мускулите, които го карат да се дърпат настрани докато говориш и се смееш и така изглежда по-тесен носа. НО не съм виждала в бг да се предлага това някъде. Ако намеря видео или снимки ще ги пусна.  Има и друга опция за носа във вог клиник, което пак не съм виждала другаде в бг и това е корекция на носа с конец. На мен лекаря ми каза че не е подходящо за мен, но го слага ако прецени, че носа е по-голям.

# 275
В Дерма акт ,мисля че съм виждала корекция на нос с конец и филър.

# 276
ДХ3, честити! Не следя темата отдавна и ще потърся сега снимките ти.  Най-важното е, че си доволна.

Относно Револакс,  препоръчвам филъра, но за лекаря съм със смесени чувства - Михайлов.  Видях доста мнения, че търсите трайни филъри и от моя опит този е топ. Но поставянето беше силно травмиращо за мен с мн отток и синини и топче. Филърът е твърд, имайте го предвид.

От както съм почнала от 2013г  май беше-  1 мл Жуведерм 4 при Мирчевска,  после пак там Жуведерм смайл 0.55,  Теосиал динамичен 3  0.8 мл при Ванеска и последно 1.1 мл Револакс дийп при Михайлов в първите дни  на 2018г.

# 277
И мен доста ме боля със Saypha/Princess, филърът е плътен, а и начинът на поставяне има значение. Не беше никак приятно.Вторник съм на корекция и отсега го мисля, а имам висок праг на болка!!!
Появи се топче също, но явно е нормално, ще го махнат.
Лекарят каза, че първото поставяне изчезва бързичко, после вече има натрупване.

# 278
А защо Не слагате с канюла Филър в устните? Не е ли по-безболезнено и без синини?

# 279
А защо Не слагате с канюла Филър в устните? Не е ли по-безболезнено и без синини?
Това не го решавам аз, нямам представа кое как се прави Simple Smile

# 280
  • при Arctic Monkeys
Аз съм правила ринопластика преди много време, при вече покойния Емил Георгиев. От тогава ми остана доста неприятен синузит. Не е приятно преживяването, особено докато се махнат тампоните, отоците и синините. Но пък си струва резултата, въпреки ,че при мен имаше какво още да се желае. Ако не е фрапиращ недостатък,не бих препоръчала на никого да се пипа.

# 281
Karmacoma, напълно подкрепям! Ако знаех какво е, нямаше да се подложа на това, въпреки че носа ми беше наистина голям комплекс

# 282
  • при Arctic Monkeys
Аз не съжалявам, защото се притеснявах много от него. От гърбица се сдобих с малко хубаво носле в профил. Във фас се получи една идея по широк,но за нищо на света повече няма да се подложа на тази инквизиция. Сега може да има нови методи, при мен, 99г. си беше джелатска история.

# 283
Здравейте, споделете мнение за апаратни процедури за тяло, по специално в коремна област, за намаляване на обиколки. Насочила съм се към LPG масажи, но съм отворена за всякакви съвети, защото не съм много наясно със съвременните процедури. Благодаря!

# 284
  • Стара Загора
Здравейте, споделете мнение за апаратни процедури за тяло, по специално в коремна област, за намаляване на обиколки. Насочила съм се към LPG масажи, но съм отворена за всякакви съвети, защото не съм много наясно със съвременните процедури. Благодаря!

Ходих на 9 процедури( за десетата нямах време, защото трябваше да са в един месец), имах страхотен резултат. Бях на два месеца след секцио и видимо целулита и  кожата се загладиха. Не съм мерила обиколки, но познати забелязваха промяната, а не спазвах нито диета, нито пиех много вода( а трябва).Ами заслужаваха си парите, а ако имаш пари за 20-30 процедури- разкош!

Общи условия

Активация на акаунт