Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 542
  • 780
  •   1
Отговори
# 435
Не е хубаво да се смесват различни филъри, защото са с различна консистенция и колкото и добър професионалист да е доктора ти, на 99% ЩЕ станат буци. Или чакаш поне 8-9 месеца след единия да сложиш друг на друга фирма, или разграждаш стария напълно и слагаш нов, ако не искаш да си на топчета и с крива уста.
Не искам да те разочаровам, ама само в джуките си ги броих-7 различни филъра за последните 5 години. Нямам бучки, буци и устата ми не е крива. Пак трябва да слагам, даже, ама догодина.

Аз също през последните няколко години съм слагала различни марки, поне 4-5. Аз точно 1 път съм имала леко топче и то само аз си знаех, че е там. Ако си слагала през период от време, в който предишния филър е бил частично усвоен, то няма проблем, но всички доктори се презастраховат, като казват че е хубаво да са минали повече месеци. Ако се бодеш на всеки 3-4 месеца с различни филъри и нямаш никакъв проблем те признавам за феномен Smile

# 436
Има ли ефект от Велашейп(но по-ниския модел, а не Velashape III ??

# 437
Скинбустър слагат напоследък , за да се избегнат усложнения с филъри.
ДХ3, Скинбустерите предполагам не дават обема на филърите? Наченки на назлабиални биха ли се повлияли без да ми променят лицето? В кои части на лицето ги слагат? На мен ми звучи мнго добре, сега ще прочета по-подробно, но но опитът на някой, който си е слагал, е много полезен.

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 15:38 от marigold_

# 438
Някой правил ли е Venus glow, има ли ефект и заслужава ли си?

# 439
Привет,прекрасни.Може ли отзиви за "вампирската терапия".Има ли видим и дълготраен ефект?

# 440
Скинбустър слагат напоследък , за да се избегнат усложнения с филъри.
ДХ3, Скинбустерите предполагам не дават обема на филърите? Наченки на назлабиални биха ли се повлияли без да ми променят лицето? В кои части на лицето ги слагат? На мен ми звучи мнго добре, сега ще прочета по-подробно, но но опитът на някой, който си е слагал, е много полезен.
Това е дълбика мезотерапия, между мезо и филър.
Аз слагах в назо и имаше мн.добър ефвкт, но се прави серия.

# 441
  • София
Някой правил ли е Venus glow, има ли ефект и заслужава ли си?

Здравей !
Аз си правих venus glow сега на 23.12. Много приятна и лека процедура. Лек вакуум, който засмуква кожата и при нейното отлепяне с две много фини струйки се впръсква натриев хлорид/морска вода директно в кожата. Нищо не тече по лицето, което би следвало да означава, че направо се напоява в кожата. Аз усетих като цяло едно освежаване и незнам дали си въобразявам, но и леко свиване на порите. Не, че имам широки и отворени пори, но от двете страни на бузите до нослето имам някакви. Като че ли там забелязах разлика. Смятам, че с времето ще стане още по хубава кожата. Мисля да повторя пак. Черни точки не премахва, категорично. Аз имам на нослето и брадичката и много се надявах да ги махне. Може пък да стане с натрупване, незнам. Цената е 120лв., около 30-на мин.
Отделно покрай тази процедура стана въпрос за пилинги, лифтинг, нещо за под очи. Док каза, че на последните конгреси от много време вече се смята, че химическия пилинг е отживелица и се отрича, а и възстановяване не е леко. Може да има видим ефект, но той е само временен, защото реално при него се изтъргва повърхностния слой на кожата. После той се обновява и изглежда хубаво. Но проблемите си остават в дълбочината. Като черните точки например, натрупан себум, мръсотия и т.н. Обясни ми за други видове пилинги, които се прилагат и който не са толкова агресивни, а в същото време действат в дълбочина. Все едно следват проблема...надолу под кожата, в пората и го “подкопават”. Правят се да кажем един на пролет и един есен.. Така с натрупване те успяват да избутват проблема нагоре и пората полека се скъсява като дълбочина и накрая дори се затваря. Разбира се с постояннатво на процедурите. Разбрахме се януари-февруари едно мезо да направим, а март-април един такъв пилинг. Мезото ще е RRS Hyalift Proactiv 75, а пилинга Juvederm Five Acids Peel. Има и други видове, но за мен каза тези. Мисля да я послушам.
За под очите категорично каза, филър-не. Филърите освен хиалурон има имат и други съставки..и в някакъв момент дали леко или по-видимо подуване ще има. За момента каза, че ще работим само с мезо, пилинги и подобен род процедури.
Това мога да споделя. Всеки док си има мнение и подход. И за всеки човек всичко е индивидуално.

Весели празници на всички Simple Smile

# 442
Някой с мнение за конци с цел подобряване на контура на лицето и подвидане на скулите и долнта част на лицето?

# 443
Има няколко потребителки, давали достъпно инфо..Потърсете с търсачката.

# 444
Здравейте! Искам да заличат гневни бръчки между веждите. Четох, че най-често става с ботокс, но ме притеснява това което прочетох като странични ефекти.
Моля за мнение от някой, който е слагал ботокс на челото. Как е усещането след процедурата и има ли странични ефекти?

# 445
Ботокс продължава да ми е най-любимата процедура и с най-видим ефект. За съжаление вече ми ттябват повече единици за ефект. Слагах на пачи крак и вежда тоя месец, но ще сложа още малко и в чело.

# 446
Ботокс продължава да ми е най-любимата процедура и с най-видим ефект. За съжаление вече ми ттябват повече единици за ефект. Слагах на пачи крак и вежда тоя месец, но ще сложа още малко и в чело.
Имаш ли странични ефекти?

# 447
Имаш ли странични ефекти?
Да. Пристрастявам се Laughing
Не, нямам. Само, че ме държи около 3 мес.

# 448
Благодаря! Ще  пробвам, да видя как ще се отрази на мен🙂

# 449
Аз слагам ботокс веднъж годишно. Понякога ми отпуска напълно още на шестия месец, понякога чак на десетия.

Да ви попитам, знаете ли от какво зависи трайността на една и съща зона при един и същи човек - от техника, от количество, от вид...? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт