Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 317
  • 780
  •   1
Отговори
# 450
Ботокс продължава да ми е най-любимата процедура и с най-видим ефект. За съжаление вече ми ттябват повече единици за ефект. Слагах на пачи крак и вежда тоя месец, но ще сложа още малко и в чело.
При кого го слагаш?

# 451
Мен много ме е страх от ботокса. Може ли малко повече информация? От каква възраст започнахте да слагате? В цяло лице или определени зона? Ако някой има снимка преди и след ботокс, ще съм много благодарна!

# 452
В ютюб има адски много клипчета с кадри преди и след. И от какво те е страх? Simple Smile

# 453
От парализа на лицеви мускули,  от падане на клепач. ....не е като да няма от какво

# 454
Ботокс не бих сложила, имам някакъв страх и аз, а може би и защото нямам такава нужда. Обаче напоследък и за филърите се замислям, започнах да се плаша от странични ефекти и от това как ще се развият във времето. Уж се разграждат, но вече няколко пъти чета за капсулиране, което ме притеснява.

Май ще чета за апаратни процедури и ще събирам кураж за фейслифт след десетина години.

# 455
Аз лично бих се притеснявала от тези неща, ако отида да ми го поставят във фризьорски салон или някакви такива места. Дерматолозите учат 6 г, после специализират не знам още колко, не е като да правят нещата , на проба-грешка. Иначе да, всяко нещо крие рискове, та ако се чувстваш несигурна, нямам намерение да те убеждавам в обратното Simple Smile

# 456
  • София
На мен преди 1 год. дерматолог с доста богат опит ми постави ботокс в челото(само 10Е ).3 месеца бях с паднал клепач....
Няма да се откажа от ботокса,но бих го подменила само при друг лекар.
Явно и добрите и опитните допускат грешки понякога.

# 457
Имам приятелка, която ходи само при Денкова. Едната й вежда живя собствен живот по средата на челото няколко месеца.
Колкото и да е добър лекарят, стават фалове и с ботокс, и с филъри. Мен също ме е страх от ботокса, защото четох много, включително в чужди сайтове, където има доста повече информация за странични ефекти. По българските сайтове всичко е цветя и рози - ботксът е ефективен, безопасен и значително по-евтин от оперативните методи.

# 458
  • София
Здравейте. Предимно Ви чета, но сега ще Ви помоля за мнение. След 15 кг надолу лицето ми не е ОК. На 44 г съм. Утре съм на консултация в Никани в София. Не съм правила никакви процедури на лице. Спряла съм се на Венус Легаси.  Моля за коментари Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 00:14 от sisko_75

# 459
Аз ако имам алтернатива за челото ( само там слагам ботокс) бих я ползвала. Не ме кефи изобщо усещането. Чувствам скованост, имало е случаи да ми паднат веждите, което променя физонимята ми, имало и случай да ми “скача” едната. Аз не харесвам нищо, което изменя моето лице. Него си го харесвам много:)
Не искам обеми, скули - нищо! Само да позабавя времето. Очевидно на вкус и на цвят товарищи нет, защото тук се показват устни, които ако някои ми напарви ще се застрелям.
Всичко, което се вижда че е пипано, за мен е некадърна работа. Макар че и лекарите какво да правят?! Като желанието на клиента е да е като шаран?!?
От всяка процедура може да има страничен ефект! Най- малкото запушване на кръвоносен съд... Избирането на лекар с добри отзиви, дългогодишен опит и добра клиника минимализира риска.
Ако идеш при Гинка фризьорката, вече си е тото... Ма нали по- евтинко. Точно от това са се пести може да струва много в дългосрочен план.
Тази мания за обеми я виждам у нас, у рускините и сръбкините. По летищата е особено очевидно.
Кога ще отмине тая “мода” не знам!

Мен и да ме пусне ботокса не слагам в никакъв случай преди да минат 6-7-8 месеца. Мисля че е добре мускулите да “поработят”. Страхувам се от провисване в дългосрочен план. Абе, как ли ще изглеждаме на 65-70 ще видим😂🤪😅😅

# 460
Имам приятелка, която ходи само при Денкова. Едната й вежда живя собствен живот по средата на челото няколко месеца.
Колкото и да е добър лекарят, стават фалове и с ботокс, и с филъри. Мен също ме е страх от ботокса, защото четох много, включително в чужди сайтове, където има доста повече информация за странични ефекти. По българските сайтове всичко е цветя и рози - ботксът е ефективен, безопасен и значително по-евтин от оперативните методи.

Абсолютно подкрепям, че в Бг сайтовете всичко е цветя и рози,и добре че ги има тузи форуми,иначе няма адекватна информация! Денкова мен ме обезобрази с ботокс - мускулът над едната вежда се събра и така си остана вече 4 години!
Друга една лекарка постави филър, който се капсулира и направи подутини като на Мария Силвестър...общо взето пълно обезобразяване и няма връщане назад.
Има прекрасни процедури,но за съжеление ги проучих след като се обезобразих

# 461
  • София
SBALEXIS при кой доктор ходи за процедурата?
Аз също търся апаратни процедури, с които да подобря състоянието на кожата.
Отказах се от филърите, първо защото съм с Хашимото и второ, защото ме е страх от страничните ефекти.

# 462
Аз слагам ботокс на челото и съм страшно доволна.Странични ефекти за сега не е имало.

# 463
  • София
SBALEXIS при кой доктор ходи за процедурата?
Аз също търся апаратни процедури, с които да подобря състоянието на кожата.
Отказах се от филърите, първо защото съм с Хашимото и второ, защото ме е страх от страничните ефекти.

Здравейте!
Д-р Сияна Живкова.
Работи в Южен парк до Хепи в “Дерма клиник +”. Кабинета и е на едно място с лаборатория “Кандиларов”.
Тя не прави нещо, само защото “ти” искаш и само за да ти вземе парите. Казва, че не е за теб, че ти е рано и край. Ако искаш ходи на друго място, където със сигурност няма да те разубеждават. Тя е против сериозните интервенции, особено без нужда.
Мезото за което писах е 190лв., а пилинга е 110лв.
Това е тел. за връзка с рецепция 088 8070105. На него може да си запише час и могат да ви дадат инфо за цените. Аз също мога да кажа някой цени за процедури.

Хубав ден от мен,
Анета

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 14:35 от ANETA B

# 464
Аз ако имам алтернатива за челото ( само там слагам ботокс) бих я ползвала. Не ме кефи изобщо усещането. Чувствам скованост, имало е случаи да ми паднат веждите, което променя физонимята ми, имало и случай да ми “скача” едната. Аз не харесвам нищо, което изменя моето лице. Него си го харесвам много:)
Не искам обеми, скули - нищо! Само да позабавя времето. Очевидно на вкус и на цвят товарищи нет, защото тук се показват устни, които ако някои ми напарви ще се застрелям.
Всичко, което се вижда че е пипано, за мен е некадърна работа. Макар че и лекарите какво да правят?! Като желанието на клиента е да е като шаран?!?
От всяка процедура може да има страничен ефект! Най- малкото запушване на кръвоносен съд... Избирането на лекар с добри отзиви, дългогодишен опит и добра клиника минимализира риска.
Ако идеш при Гинка фризьорката, вече си е тото... Ма нали по- евтинко. Точно от това са се пести може да струва много в дългосрочен план.
Тази мания за обеми я виждам у нас, у рускините и сръбкините. По летищата е особено очевидно.
Кога ще отмине тая “мода” не знам!

Мен и да ме пусне ботокса не слагам в никакъв случай преди да минат 6-7-8 месеца. Мисля че е добре мускулите да “поработят”. Страхувам се от провисване в дългосрочен план. Абе, как ли ще изглеждаме на 65-70 ще видим😂🤪😅😅
[video][/video]

Общи условия

Активация на акаунт