Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 31

• 92 308
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Миналото лято мазах с един крем, но се намира изключително трудно и се изчистиха веднага, после правих новият лазер в Дерма акт и пак цифнаха, много ме е яд.
Може ли да помоля за наименованието на крема? Много се извинявам за разводняването на темата!

# 586
Здравейте,

Надявам се, че пиша на правилното място, защото не съм много наясно с темата. Свекърва ми има пигментни петна по лицето от няколко години и виждам, че започват много да я притесняват. Бих искала да й подарим консултация и не много инвазивна процедура (защото ще се изплаши) в добра естетична клиника, но търся такава в гр. Пловдив. Не намирам едностранни отзиви за конкретна клиника в града, а ми се иска да са наистина професионалисти, не искам да рискувам да я пратя някъде и да се влоши положението.

Ще съм благодарна за всякакви съвети. Simple Smile

# 587
roro1234, при петната, за съжаление не става с една процедура. При мен петната най-добре се повлияха от пилинги с трихлороцетна киселина. Правя ги вече трета година, по 4-6 пилинга през зимните месеци, т. е от края на октомври до края на февруари. Още първата година се повлияха отлично, втората година лицето ми се изчисти идеално, сега ги правя по-скоро като профилактика, а и защото много си харесвам кожата след пилинг - гладка, стегната /до колкото може, разбира се/, със свити пори и без пъпчици и черни точки. През останалото време на годината - маниакално пазене от слънцето, нанасям слънцезащита на максимум 2 часа, а лятото освен слънцезащита - шапка и очила. По препоръка на дерматолог под слънцезащитата нанасям крем Скинорен, който подтиска появата на пигментации.

Пилингът е леко неприятен, веднага след процедурата кожата е леко зачервена и на 3-4-5 ден има белене на кожата, като най-видимо е след първата процедура, след това става все по-фино и незабележимо.

Правила съм и лазерни процедури - при мен петната поизбледняха, но не изчезнаха.
Определено към момента предпочитам пилинга като процедура, а и ценово е доста по-приемливо.

# 588
alex_jp Може ли да споделиш къде ги правиш тези пилинги и като цена приблизително? Имала ли си проблем с пъпки/акне преди това и дали са се повлияли?

# 589
  • София
Някой правил ли е процедура, наречена "Термаж". Не мога да разбера това радиочестотен лифтинг ли е или някаква друга процедура?

# 590
Здравейте ,момичета.
От няколко месеца ми се появиха торбички под очите. Изпробвах какви ли не маски и кремове за такъв проблем, но ефекта е нулев. Прочетох, че HIFU лифтинга е подходящ за такива случаи .Ще съм благодарна ако някой с моя проблем сподели опита си тук, както и като цяло за HIFU лифтинга -има ли ефект, в коя клиника и т. н.

# 591
Ина, може аз да съм в грешка, но като съм ходила в клиники за торбички, кръгове и т.н., обикновено препоръчват мезотерапии, прп, скинбустър и филър. Зависи от дълбочината на проблема. Иначе хайфу със сигурност има в дерма акт, като ги бях разпитвала, по-скоро ми го препоръчаха за долната част на лицето, на сайта им има ценоразпис.

# 592
Благодаря за полезната информация! И аз нещо се отказвам от филърите май май..а какво мислиш за радиес, нещо никой не го споменава? Към какви процедури си се насочила може ли да споделиш?
По темата за състава на филърите- ето съвсем малко инфо за един от полимерите ползвани в тях:
Polyethylene glycol (PEG) is a petroleum-derivative compound that is made from ethylene glycol (ethane-1,2-diol), the main ingredient in antifreeze. PEG can be found in a number of other products, including skin creams and personal lubricants, and as a food additive for anti-foaming purposes.
От един филър макс. 30% е хиалурон, останалото е синтетична гадост.
Безопасността и ефикасността на филърите зависи и от начина на стабилизиране. Обикновено за тази цел се използва омрежващият агент бутандиол диглицидил етер (BDDE).
Поради неговата токсичност е прието, че колкото по-ниско е съдържанието му, толкова по-безопасен е продуктът. При малко количество омрежващ агент обаче се понижават дълготрайността и ефективността на филъра в тъканите.
Аз съм много критична към състава на козметиката, която ползвам. Тоест, не си мажа кофти съставки на лицето, още по-малко пък бих си ги убола подкожно. Колкото повече чета по темата, толкова повече ми се изпарява мерака да си слагам филъри и ботокс. Като добавим и проблема  с мигрирането и капсулирането, съвсем  се разубедих. А до преди месец умувах при кой специалист да отида за филъри. Ще заложа на други методи, неинвазивни и по-безвредни.

# 593
Има ли някой впечатления от Емил Бърдаров?За устни конкретно ме интересува,но и друго да си е правил някой при него,мнението му ще ми е полезно Simple Smile

# 594
Здравейте ,момичета.
От няколко месеца ми се появиха торбички под очите. Изпробвах какви ли не маски и кремове за такъв проблем, но ефекта е нулев. Прочетох, че HIFU лифтинга е подходящ за такива случаи .Ще съм благодарна ако някой с моя проблем сподели опита си тук, както и като цяло за HIFU лифтинга -има ли ефект, в коя клиника и т. н.

Писах вече, при мен нямаше ефект никакъв. Точно в Дерма акт

# 595
Благодаря за полезната информация! И аз нещо се отказвам от филърите май май..а какво мислиш за радиес, нещо никой не го споменава? Към какви процедури си се насочила може ли да споделиш?
По темата за състава на филърите- ето съвсем малко инфо за един от полимерите ползвани в тях:
Polyethylene glycol (PEG) is a petroleum-derivative compound that is made from ethylene glycol (ethane-1,2-diol), the main ingredient in antifreeze. PEG can be found in a number of other products, including skin creams and personal lubricants, and as a food additive for anti-foaming purposes.
От един филър макс. 30% е хиалурон, останалото е синтетична гадост.
Безопасността и ефикасността на филърите зависи и от начина на стабилизиране. Обикновено за тази цел се използва омрежващият агент бутандиол диглицидил етер (BDDE).
Поради неговата токсичност е прието, че колкото по-ниско е съдържанието му, толкова по-безопасен е продуктът. При малко количество омрежващ агент обаче се понижават дълготрайността и ефективността на филъра в тъканите.
Аз съм много критична към състава на козметиката, която ползвам. Тоест, не си мажа кофти съставки на лицето, още по-малко пък бих си ги убола подкожно. Колкото повече чета по темата, толкова повече ми се изпарява мерака да си слагам филъри и ботокс. Като добавим и проблема  с мигрирането и капсулирането, съвсем  се разубедих. А до преди месец умувах при кой специалист да отида за филъри. Ще заложа на други методи, неинвазивни и по-безвредни.
Напротив, потурси с търсачката..Аз съм писала, снимки съм качвала..Имаше и други отзиви от потребители.
При мен Радиес е успешна процедура .

# 596
Здравейте ,момичета.

Писах вече, при мен нямаше ефект никакъв. Точно в Дерма акт
За торбички ли няма ефект или при теб проблема е друг?

# 597
За торбички точно.

Много кофти комбинация съм с хлътване в долнага част и торбички в горната. Целта беше да прибера малко, преди да напълня хвътването. Второто го правих при Ванеска. Ако е само хлътване е поправимо, но с торбичките май оправия няма или аз не съм намерила дългосрочно. В краткосрочен масажи, мазила помагат - ден за ден, не е решение. Да се допълня, моите са не само подпухване от задържане на вода,  но и мастни. 🥺

# 598
Да, ДХЗ, общо взето само ти и още деама трима макс. съм срещала да го коментират, напоследък много се оплакват от филърите, но никой не го предприема като алтернатива, та се чудя защо.
Напротив, потурси с търсачката..Аз съм писала, снимки съм качвала..Имаше и други отзиви от потребители.
При мен Радиес е успешна процедура .

Последна редакция: нд, 19 яну 2020, 18:03 от bubanka

# 599
А за радиес има ли значение възрастта, погледнах в клиниката на Денкова, че пише 35+, макар че според мен нещата са строго индивидуални. При мен случаят е по скоро с хлътване, не са в тежка форма, но като се сложи нещо изглежда по-добре. И знам, че задължително трябва консултация, но все пак мислите ли, че е подходящо за човек на 33, то където 33, там и 35 според мен

Общи условия

Активация на акаунт